Лидл ::17::

• 79 411
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
  • о`майна лунна нощ е
Заинтригувахте ме с тези гъби. Не успях да мина сутринта през тракийския Лидл Пловдив, но ще се постарая да го направя най-късно утре.

# 376
И в нашия Лидъл липсваше само импрегниращия спрей, а всички други препарати бяха налични и се заредих с някои от тях.

# 377
  • Pb

Взех от Формила, дано не ме разочарова. Таблетките за тоал. чиния ги пропуснах.

# 378
  • София
Търся си завивка за лято-есен. Промоционалната заслужава ли си? Възглавница също си търся.

# 379
  • Варна
да, и аз искам да знам за тея гъби какво търкате с тях?
сина ми като се оцапа с плодово пюре, ако натъркам блузата ще излезе ли?

# 380
  • София
Не знам за блуза, едва ли, но с химическа гъба съм чистила лесно и с успех маркер и маслени пастели от снежно бял тапет.

# 381
  • софия
С такава гъба най-редовно честя мивките, плотовете в кухнята, петна от латекса. Ще взема и от тази, защото до сега нито едно от моите не е имала като розовия слой.

# 382
И аз гъбата на Сано я използвам редовно за почистване на какви ли не петна и особено по латексови стени. Предполагам че тези гъби са на същия принцип.

# 383
  • София
Да се разпиша с нови (за мен) стоки в Лидл: немският пастет (страхотен е!)  нарязаните салами на Twinner ( от 1.99, различни видове, лионският ми допада особено много) и пастелите Jumbo. Peace

Ще потърся гъбата за петна, заинтригува ме.

# 384
Тези гъбки не са ли като тези от китайските сайтове, дето струват стотинки. Имам 3, но така и не съм пробвала да чистя нищо с тях...все още...
По ваша препоръка взех ликьора, днес мисля да го пробвам.
Също гръцкото сиренце...
От офертите си купих спрей за фурни и котлони и спрея за WC.
Забърсахме 2-ри скицник- много ме кефят, че са големи и едни боички. Пастелите моичкия реши, че трябва да ги извади от пластмасовата тръбичка и да рисува с гол пастел...
А на боичките реши на всеки цвят да цвъкне малко от бялата боя  Mr. Green  Огъъъъъъъън...

# 385
  • Варна
напазарих ги аз тея гъби, не се сдържах Laughing ще ги пробвам на текстил и ще ви кажа резултата
купих си и от любимия кашкавал, и сиренце софра, взех и някакви ароматизатори за съдомиялна newsm78 и оная машинка дето подстригва тъканите хаха за махане на заваляно дето е, утре ще пробвам и нея и ще дам отзиви

# 386
Похвал за ликьорчето и сиренето Софра, както и за всички вас, които споделяте такива 'убавини, дето се казва.   bouquet

# 387
Кой пастет е хубав, може ли снимка?? Все купувам някакъв от другите магазини дето ма супер кофти вкус....не е като едно време, както се казва Wink

# 388
  • софия
На Dulano е хубав:

Купувам от този, който е с парченца месо (уж).

На Pokok в едни малки, пластмасови кутийки е гадост Sick

Иначе и на Тандем (селски), и на КФМ са хубави

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 08:26 от zvanche

# 389
На Dulano е хубав:

Купувам от този, който е с парченца месо (уж).

На Pokok в едни малко пластмасови кутийки е гадост Sick

Иначе и на Тандем (селски), и на КФМ са хубави

Е този на Дулано е страхотен! Иначе и за останалата част от поста съм съгласна - ни Pikok е гаден, харесвам на Тандем, на КФМ не съм пробвала. Но след Дулано компромис бих направила само с Тандем  Peace

Общи условия

Активация на акаунт