Лидл ::17::

• 79 500
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
Да ви кажа...много обичам крилата на Лидл, но само ме разочарова, че не са добре изчистени и имат пера Sad

# 271
  • София-Младост
Много обичам бамбука в китайските ястия. Днес си взех един буркан от ЛИДЛ-а..... Много гаден ми се видя  Sick. Сигурно трябва да го сготвя някак  newsm78.
Определено, сготви си едно пилешко по китайски и сложи към него бамбук, тогава нещата придобиват друг вкус. Макар, че половин кутия бамбук така замина в кофата,  а пакет кит.гъби чакат да им изтече срока на годност...

# 272
Аз взех от китайските сосове, този с джинджифил.
Хубав е, интересен вкус, леко пикантен. Но аз по принцип не ям никакво люто, за хора, които обичат може дори да не го усетят. )
Може и направо така да се яде, аз го сложих в друсан кебап с чушки и морков. )

# 273
Здравейте, може ли да споделите качествени ли са детските пижамки и бельо от Лидл, че се колебая дали да купя от тях за градината ? Имам предвид дали са от по-стегнатия памук или се раздърпват след употреба? Преди време бях купила едни бодите от кауфланд и за отрицатално време заприличаха на нищо.

# 274
  • у дома
Здравейте, може ли да споделите качествени ли са детските пижамки и бельо от Лидл, че се колебая дали да купя от тях за градината ? Имам предвид дали са от по-стегнатия памук или се раздърпват след употреба? Преди време бях купила едни бодите от кауфланд и за отрицатално време заприличаха на нищо.
За пижамките не знам,защото не съм купувала,но бельото е качествено и хубаво  Peace

# 275
Аз вчера взех от детските чорапки за малкия. Хубави са и на добра цена.

# 276
  • София
Момичета, някой знае ли как се определя асортимента за отделните страни? В Белгия например асортимента на почистващите препарати на Лидл е доста по-богат, отколкото у нас ...

# 277
Аз съм доволна от пижамките от ЛИДЛ.
Имаме ги от пролетта и са със страхотно качество  Peace

# 278
  • вече Пловдив
И от мен един глас за бельото от ЛИДЛ.  Peace Вчера бяхме тръгнали за панталонче за малката, но не ми харесаха и се отказах. Иначе Бела намаза 2 комплектчета бельо. Wink За нас - банани, мляко, франзелки, пушен гръб и т.н.

П.П. Мирама, честита лентичка! Лека и безпроблемна до края!  bouquet

# 279
  • Бургас
И аз съм горда собственич(ка на хлебопекарна поръчана чак от гр.Г.Делчев от управителя на Лидл
Бургас в ж.к.Изгрев за което много благодаря.

# 280
Между другото бельото което пуснаха, сутиена и дълбоките бикини са страхотно качество.
За дами с голям бюст като мен сутиена е направен страхотно и стои идеално.
Бикините не си ги купих, защото са с подсилване на корема за стягане. Но пък може за след раждането да си взема, не се бях сетила. )

Ваня1975, благодаря ти. )

# 281
Още един глас за детското бельо-много добро качество. Купих дънки за синчето и съм много доволна-също много добри. Пижамките не ми хванаха око-същите ли са продавали преди?  Сутиените и от мен получават оценка 6.
Да питам ползвалите интимния гел-доволни ли сте?

# 282
  • Някъде на път....
....
Да питам ползвалите интимния гел-доволни ли сте?
Аз го ползвам, доволна съм!  Peace

# 283
Благодаря! И аз ще си взема.

# 284
Дамските им превръзки хубави ли са? Предвид това че памперсите им едва си ги относихме мисля че и превръзките трябва да са хубави? Сега ще ходим на пазар в Лидл и ще съм улеснена ако си купя от там и това?

Общи условия

Активация на акаунт