Лидл ::17::

• 79 294
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Има ли притежатели на лидълската кафемашина да даде отзиви?  bouquet
Взех си от първите, които пуснаха, и всяка сутрин я използвам. Кафетата стават чудесни, с хубав плътен каймак. Каквото и кафе да сложиш, става. Естествено, колкото е по-хубаво, толкова по-добър е резултатът. Няма грешка!  Peace

# 631
Взех си от първите, които пуснаха, и всяка сутрин я използвам. Кафетата стават чудесни, с хубав плътен каймак. Каквото и кафе да сложиш, става. Естествено, колкото е по-хубаво, толкова по-добър е резултатът. Няма грешка!  Peace
При моята възникна проблем, преди няколко месеца. Не намерих касовата бележка и за това не я върнах!
Добре, че в къщи имам инженер, та накрая седна да я поправи.
Все още обаче, не е както преди, каймака не е така плътен / използвам само скъпи и добри марки кафе/, а и понякога трудно потича кафе от нея.

# 632
  • София
При моята възникна проблем, преди няколко месеца. Не намерих касовата бележка и за това не я върнах!
Все още обаче, не е както преди, каймака не е така плътен / използвам само скъпи и добри марки кафе/, а и понякога трудно потича кафе от нея.
Трябва да се регулират пружинките над цедката.

# 633
  • 1st floor
Може ли линк към кафемашината, не я намирам?  Praynig

# 634
Има ли притежатели на лидълската кафемашина да даде отзиви?  bouquet
Взех си от първите, които пуснаха, и всяка сутрин я използвам. Кафетата стават чудесни, с хубав плътен каймак. Каквото и кафе да сложиш, става. Естествено, колкото е по-хубаво, толкова по-добър е резултатът. Няма грешка!  Peace

Запушила се е цедката на ръкохватката, имам същият проблем с друга марка, ама старичка де, простено и е  Laughing Киснах в какво ли не, разтвор против котлен камък, оцет, лимонтозу....имаше полза де, накрая протече  Peace Но бях и се заканила да я сменя с лидълска  Wink

# 635
  • София
В тази брошура от откриването на Лидл можеш да я видиш.  Simple Smile

# 636
Я пак за пружинките, дето са над цедката, че на мен и двете цедки се запушиха, след Н-тото разглобяване и киснене, едната се отпуши, но явно не е от тях.

# 637
  • софия
evhen, защо не занесеш машината в сервиза и да не се занимаваш? Гаранцията е 3 години. Peace

# 638
Да попитам как се процедира при покупка в Лидл, която не може да се мери в момента?Харесала съм си един сутиен от новата брошура, как да преценя дали ще ми стане или не, без да меря?Някои вземал ли е от тях, с банели и подплънки ли са?Ако е така, май ще се откажа.

# 639
Онзи ден в сайта видях надпис "Откриване", обаче нямаше как да кликна върху него, рових, но не можах да намеря инфо. Може ли линкче към тази брошура  Praynig
В тази брошура от откриването на Лидл можеш да я видиш.  Simple Smile

# 640
Ще си го премериш в къщи и ако не ти стане или не ти харесва можеш да го върнеш.

# 641
Да попитам как се процедира при покупка в Лидл, която не може да се мери в момента?.........

Хубавото на ЛИДЛ е, че може да върнеш стоката. Пробваш вкъщи и, ако не ти става, връщаш заедно с касовата бележка. Може да вземеш друг размер или да ти върнат парите. Ето погледни Гаранция за удовлетвореност.

# 642
Аз добре, че се метнах на тоалетния хартиджос с овцата, то се оказа, че е на промоция от 1 - ви!  ooooh!

# 643
  • Перник
аз си взех сешоара от Лидл,който е на промоция тази седмица-22 лева,ще дам отзиви като го тествам!

# 644
  • София
Заинтригувах се от кафемашината. Само на промоции ли я изнасят за продажба? newsm78

Днес установих, че са вдигнали цените на консервите с риба тон и съм много разочарована. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт