Дюни Роял Резорт

• 114 479
  • 1 178
  •   1
Отговори
# 375
Пише, че този конкурс се провежда за девета поредна година в Дюни. Не сте писали такова нещо досега, явно не е създавал дискомфорт конкурсът до тази година. Ама и той рожденикът бил председател на журито...... Wink
Не се е провеждал в Дюни досега. 2012 и 2010 е бил в Св.Влас, 2009г в Созопол, 2011 на остров Маргарита, Венецуела, 2007- италиански курорт Форте дей Марми, близо до Пиза,  2006 - в София, MallSofia, 2005 - хотел "Тривия" в София.
 Виж линковете под статията.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 16:12 от Greene

# 376
  • София
е значи шансът в следващите 4 години да не се провежда в Дюни е огромен  Mr. Green

# 377
  • Пловдив
То проблема май не е бил в миската,ами в рожденика. Само не знам,каро си толкова велик баровец,що не купиш целия курорт да не дразниш хората, ами се правиш на гъзар с половин ресторант,половин басейн,... Голяма гъзария,няма що

# 378
Ако поне малко се уважава човек, никога няма да стъпи на това гнусно място. Те чужденците да си искат компенсациите. Пък и ето я къде е Гърция, няма да е по-скъпо от уж елитния курорт Дюни.
Доволна съм, че като потърсих оферта от комплекса, никой не благоволи да ми отговори.
Този  курорт попада в черния списък.

# 379
Доволна съм, че като потърсих оферта от комплекса, никой не благоволи да ми отговори.
+1  Peace

# 380
Е, хайде сега, чак пък гнусно място...... Stop

# 381
  • София
 Лалов е участвал в журито и на другия конкурс, който се е провел в България, сега не откривам статията, но попаднах на нея онзи ден, след като пуснахте линковете към статии за тазгодишното събитие. Предполагам, че всяка година се провежда в различен курорт, заедно с рождения му ден Laughing

# 382
Както за всяко нещо никога няма 100% доволни или 100% недоволни.... но в това няма нищо страшно.
На мен лично курортът ми допада, даже много ми харесва и честно казано не виждам негов аналог на бг  море от гледна точка на съотношение цена - качество.  Peace

# 383
  • София
Чудно, ние бяхме в Дюни между 4 - ти , до към 11 - ти септември. Ама нищо от написаното от Янка Бибиянка не видяхме. Явно сме били в други Дюни, или пък "свинщините"тъкмо са били приключили.
Иначе, мястото не е лошо, направо е добро, спокойно, удобно за семейства с деца. В началото на септември направо си беше евтино. Е сега, ако тръгнем да се вглеждаме в детайлите всеки от нас сигурно е бил на по -богат  ол инклузив, но като цяло съм доволна. Ние не сме фенове на голямото ядене, плажа е хубав , шезлонги имаше свободни навсякъде без запазване. Дори около детския басейн на Марините спокойно сядахме в 11 часа. В ресторанта на Марините по обед си беше Ок, без опашки и лудница. детската дискотека си беше Ок. Анимацията също. Затваряне на Амфитеатъра не хванахме ( освен дежурната почивка неделя). Купони до сред нощ също не чухме. Беше тихо и спокойно.
Ще обобщя така, има и по - богати ол инклузив на които сме били главно в чужбина , но и по - скъпи ( Карибите, Мексико, Китай, сме били , ама не е 100 долара на ден за трима ни, а ще е по - скоро 100 евро на човек поне ) , има ред в комплекса. Веднъж на тръгване паркирахме колата до бунгалото да товарим и веднага ни плеснаха бележка , да я преместим на паркинга. Други толкова много коли не видяхме извън паркингите. Моето единствено желание / препоръка  би било да обърнат внимание на изобилието и разнообразието на плодовете и разбира се болната тема - ужасните "натурални"сокове, които се предлагат по нашите хотели ( не само Дюни), но все пак е разбираемо, не сме в тропика , където плодовете и фрешовете са изобилни и евтини. Това е. Ние сме доволни и бихме препоръчали за семейна почивка.  Simple Smile

# 384
  • Edinburgh-UK
оууу като чета коментарите за тази година,зле ми става.....ние тази година не можахме да посетим Дюни а толкова ми се искаше догодина да отидем пак там.....миналата година останахме доволни ама тези партита тази година не ми допадат.уфф не остана едно нормално  място за почивка в бг.

# 385
dorry_1, по всяка вероятност сте отседнали в Пеликан/ възможно е и на Марините, част от пространството пред хотелите беше ангажирано на 03.09/, за да не забележиш въпросните мероприятия?

# 386
  • София
Единственото което видяхме в този период беше , някакво фитнес събитие , от тези ... Kangoo Jumps, примерно, дето скачат с едни трамплини прикачени към краката им. Но музиката и подскоците им бяха около 5 часа следобед, главно до басейна , в рамките на час може би ( незнам дали и толкова можеш да издържиш на темпото), но не са пречели според мен на никого. Затова не го споменах.

Друго ми направи впечатление, имаше доста чужденци, румънци, немци, руснаци, ама как да кажа..... видяха ми се повечето средна ръка хора, имаше някакви лелки и чичовци от Румъния дето седнаха на басейна с торба лещници и взеха да чупят и ядат. Пък лелите с шарените фусти.........Ама май друго нищо не ги интересуваше  Grinning Grinning Може би заради подобни образи мъжа ми каза, че му е малко "пенсионерско" в Дюни, и изобщо това ядене по час, анимация по час и т .н. по час, него не го кефи  Grinning На втория ден бойкотира храненето и каза че шкембе на плажа не искал, виж бирата е друга работа ( ама и бирата от машина и малко пиклива ).  Laughing Аз пък доволна, че няма да пие толкова много .
Ама друго де, стана ми тъжно, че нашите лели и чичовци от село не могат да си позволят Дюни и т.н. Какво излиза , че там цените са пакетни и много достъпни , или че ние сме много по - бедни дори от румънците. Това е така, знам щото работя усилено с един румънски офис и ходя там често, ама чак на Дюни да ходят техните баби.  Crossing Arms Абе криво ми стана някак .......................

# 387
Ааа, цените по сайтовете на румънските туроператори бяха същите или с минимална разлика като на тези в България. Не вярвам да предлагат чак толкова по-големи отстъпки. Виж за руснаците не знам как стоят нещата.

# 388
  • Пловдив
Пък и ето я къде е Гърция, няма да е по-скъпо от уж елитния курорт Дюни.

мне. Ол инклузив в Гърция на нивото на Дюни е 2 пъти по-скъп. А такива, които уж се доближават до Дюни - цените същите, но качеството - ужасно ужасно! А такива, които са висок клас и на светлинни години от дюни - тройно по-скъпи.
Всеки каквото търси - но нека се сравнява ол инклузив като ще се правят такива изказвания.
Да, бяхме в тасос в студия, уникално беше, повече ми хареса от дюни, но е съвсем различен тип изживяване, не бива да се сравнява.
Бяхме и в ол инклузив в халкидики в комплекс на регулярната цена на дюни, само защото платихме януари - не бих се върнала там.

# 389
Josefin не си съвсем права, но за да не е СПАМ ще го скрия. Който иска да го чете.
Скрит текст:
Туризмът на Гърция изобщо не е ситуиран около Ал Ин-а. Напротив, такива комплекси са много малко. И честно казано никога не бих отишла в Гърция на ал инклузив. Истинската храна и преживяването около нея е в малките тавернички.
И ако пак ми кажете, че така не е удобно с малко дете, ще ви кажа че ходим така с дъщеря ми от както беше на 1,11 м. И даже ни е много по-приятно и удобно. Няма ставане под часовник, хранене по график, лудница в ресторанта.

И не е никак недостъпно. В края на май бяхме в един от най-добрите комплекси на Северна Гърция - Сани (само че HB), 5 нощувки за 1200 лв. в огромно студио (с мека мебел, кафе машина и т.н.) с изглед море. И повярвайте ми, сървиса в този комплекс е на светлинни години от Дюни.

Не знам къде сте били на Халкидики, но Ал Ин там си заслужава само на едно място(и то със забележки) - Океания.

Разбира се аз говоря за поносимите като цени места. Иначе има доста лукс хотели, като Данай например.

Ааа, цените по сайтовете на румънските туроператори бяха същите или с минимална разлика като на тези в България. Не вярвам да предлагат чак толкова по-големи отстъпки. Виж за руснаците не знам как стоят нещата.

За Албена по-миналата година имаше огромни разлики. Трябва да поровя за линка на румънската агенция.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 19:14 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт