Дюни Роял Резорт

• 114 509
  • 1 178
  •   1
Отговори
# 705
  • София
не е истина - миналата година бяхме с таблет на Виваком и телефони към Виваком, Глобул и МТел - и четирите устройства си ползваха нет без проблем Peace

# 706
Не споря, не помня коя година съм го говорила с младежа това, ние нали всяка година там си ходим и на мен ми се сливат.......
Дзвер, да уточним, вие сте си абонати към всички оператори освен за телефонни услуги и за нет, и нямаше проблем с доставката му на Дюни?
Аз нямам нет на телефоните, и не съм наясно. Всяка година си казвам, че ще на Дюни няма да помириша нет Mr. Greenимам чувството, че съм пристрастена

# 707
  • София
Не споря, не помня коя година съм го говорила с младежа това, ние нали всяка година там си ходим и на мен ми се сливат.......
Дзвер, да уточним, вие сте си абонати към всички оператори освен за телефонни услуги и за нет, и нямаше проблем с доставката му на Дюни?
Аз нямам нет на телефоните, и не съм наясно. Всяка година си казвам, че ще на Дюни няма да помириша нет Mr. Greenимам чувството, че съм пристрастена
два айфона, един самсунг галакси и таблет - всичко точи нет като невидяло  Wink

ПП На децата пускахме нет на компа от Вивателския и Мтелския телефон, така че за Глобул нямам преки наблюдения, дали би издържал голямо потребление Peace

# 708
  • Beyond the Frontiers
Има ли някой на Дюни да каже, какво е положението, че ние в понеделник отиваме там  ooooh!

Всичко е нормално за сега.

# 709
  • София
Има ли някой на Дюни да каже, какво е положението, че ние в понеделник отиваме там  ooooh!

Благодаря ти, златна си, успокои ме, как е водата в морето - всички се оплакват по другите курорти, че била мътна и мръсна

# 710
  • София/ Плевен
Момичета, в понеделник тръгваме към Дюни. Какво е положението с наводненията? Има ли проблеми с пътищата, плажа, морето? За Приморско и къмпингите след Созопол чета много стряскаща информация... каква е ситуацията в комплекса?

# 711
  • София
Момичета, в понеделник тръгваме към Дюни. Какво е положението с наводненията? Има ли проблеми с пътищата, плажа, морето? За Приморско и къмпингите след Созопол чета много стряскаща информация... каква е ситуацията в комплекса?

# 712
Записвам се в темата, че вчера чекнах през Букинга от 17 до 24.08.
Има ли някой друг запазвал през Букинг?

# 713
  • Пловдив
Здравейте, сигурно е коментиран въпроса, но не намерих отговор. Как стои въпроса с медицинските услуги, има ли лекар в комплекса? И пак да попитам за интернета, само във фоайето ли има, макар и платен? Няма ли покритие по стаите?

# 714
Платения нет е само около рецепция, няма по стаите. Това е голям минус на Дюни, но на тях явно не им пука, продължават да си слагат нови минуси Mr. Green явно туристите им идват в повече Mr. Green/ шегичка/.....нали знаете, аз може да критикувам, но живот и здраве, пак там ще почиваме.
Медицинския пункт също им е недостатък. Преди 2г. не помня подробности, но в 6.00 сутринта търсих мед. помощ, нямаше никой, а мисля е обявено 24ч часова помощ......общо взето не ти обръщат внимание, особено ако си българин, специално за мед. помощ визирам, нищо, че е срещу заплащане.......няма аптека, носете си всички нужни лекарства.

# 715
  • на село
Здравейте ,

Някой с актуална информация ,как е морето в момента на Дюни ?Мръсно ли е ?

# 716
  • Пловдив
Ние лекарства ще носим, но може ли някой който е там в момента да провери работното време на лекаря? Чак в 6ч сутринта не съм оптимист да има лекар, ще звъним на 112 в такива случаи, но поне през деня да има някой.

# 717
  • Пловдив
Е то на работното време си пише 24 часа 😀. Дали има лекар постоянно,  не знам, но те ходят и по стаите. Ние пък сме доволни, миналата година 2-3 пъти ни се наложи,  отношението беше супер,  обърнаха ни внимание хората. Друг е въпроса, че единия лекар не беше много в час, ама то кадърните и некадърни има навсякъде. А лекарства все пак има и в Созопол, ако се наложи, недай боже, не е на края на света Peace

# 718
  • София/ Плевен
Втори ден сме на Дюни. Времето е разкошно, водата е топла и в морето и на басейните. Относно чистотата- за пета година сме тук на море и за първи път водата е толкова мътна. Има щипалки и много миди по пясъка (за сравнение предни години едвам намирахме по някоя мидичка да украсим замъците). Няма как, с тези наводнения е нормално да има проблеми. Но това не помрачава почивката ви. Само да ви предупредя. Не идвайте преди 13:00 часа първия ви ден. Категорично не пускат в комплекса- дори и хора с малки деца. Допускат само автобусните трансфери от летището... Докато чакахме пред оградите на дъщеря ми и се доходи до тоалетна и ни разрешиха да ползваме тази на охраната, която обаче нямаше седалка...  Ако някой има някакви въпроси да пита.

# 719
  • София
Присъединявам се към предишното мнение - морето е като езеро, освен това шезлонгите са два реда назад спрямо миналата година, има много българи и запазването с пареро не е на същата почит като миналата година. Друго не важдам да се е променило

Общи условия

Активация на акаунт