Британците, британците! - Стига плюли 'Ари Дирника! - тема 64

• 16 570
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Мъ, Джоооооо, виж му шортичките. К'ва кома Mr. Green

# 556
  • КиТ
Джой,Джой нИдей плака  Hug Hug Hug Има кой,да те обича  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 557
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Плами, твоята обич не ми носи облаги Joy. Освен ако не си решила от обич да ми подариш 50-те си процента от Хю Flutter Flutter Flutter

# 558
Цеци ми прочете мислите. Точно се канех да издирвам Медьова снимка.

И аз съм от тези с бланша. Нали, Це? Държа да подчертая, че съвсем безкомерсиално те обичам.

# 559
Глей, още една се нареди #Crazy. Ама не може така само мен да биете през пръстите, престъпна несправедливост smile3516
И аз всичките безкомерсиално ви обичам, ама ако дадете некой подарък, няма да откажа я smile3502

# 560
Абре, хиени! НИКОЙ, повтарям НИКОЙ! няма картбланш (ъгаси английската дума Mr. Green) Еей, човек да не е малко по-ларж (пак най-английска и българска дума  Mr. Green), 'щото си мисли, че Мечо Пух е приятел! (нали поради вица: Прасчо: "Мечо Пух, защо сега ме би, мислех, че си ми приятел?!?!". Мечо: "Мчи аз отде да знам к'во си мислиш, бе, прасе!!!"

Значи тъй- аз долу лапи, Мишето и Ването със картбланш Crossing Arms.

Цеци ми прочете мислите. Точно се канех да издирвам Медьова снимка.
И аз съм от тези с бланша. Нали, Це? Държа да подчертая, че съвсем безкомерсиално те обичам.

Няма аванта за вас, хиени, няма!  Mr. Green Иначе благодаря за обичта. И аз ви бичам.  Hug

# 561
А тъй Mr. Green, като няма аз да намажа, няма и другите, аамаха Whistling Laughing
Между другото, Цеце, аз се оказвам неверен фен, чак утре ще тегля новия епизод, че още не съм догледала Харди Embarassed

# 562
  • КиТ
Плами, твоята обич не ми носи облаги Joy. Освен ако не си решила от обич да ми подариш 50-те си процента от Хю Flutter Flutter Flutter

Прекаляваш  hahaha hahaha hahaha 

# 563
Айди де, нали ме обичаш Flutter Flutter Flutter

# 564
  • КиТ
Давам ти 50% на Бум Mr. Green,няма я нещо Thinking ползвай ги със здраве  Mr. Green Hug Hug Hug

# 565
охх бееее Joy Joy Joy

# 566
  • КиТ

Ми кво виж ква съм щедра  Mr. Green Joy Joy Joy

# 567
Направо hahaha

# 568
  • София
Джо, с мирни желания се постига повече, отколкото с протягане на хищни лапи тук - зелено човече.

Ох, Джакс, ох, Телър... много, многоооооооо мъка ще има тоя сезон...

# 569
Ама аз нищо не протягах, въобще още не ми е дошъл Джакс на дневен ред Laughing

Общи условия

Активация на акаунт