МАРТенче в коремчето расте, за някой е едно, за друг е две

• 27 240
  • 701
  •   2
Отговори
# 120
Благодаря ти.Разплакахте ме момичета.

# 121
Маймунке, нас пък ни изненада, че толкова бързо стана  започнахме веднага след юнския цикъл, и юли вече нямах такъв. И то добре, че стана тогава, защото нашия тати го блъсна джип и после не ни беше до бебеправене  Confused  Слава Богу, няма някакви трайни наранявания, но и пироните и планките в крака и ръката са предостатъчни...

# 122
  • София
При нас пък отне много време, има няма десетина години  Crazy

# 123
  • Варна
Завърнахме се от ЖК. Официално съм вече бременна.  Joy Споделих на акушерката, че имам болки, тя и като ме натисна да прегледа матката и ме заболя. Малко ме стресна с коментара си, че ще се наложи да пия нещо за задържане или да лежа повече (второто е невъзможно). Сега ми е толкова притеснено, нямала съм зацапване, само този гаден запек от който си мисля, че е всичко.
Утре съм на ехо, ще пускаме изследвания и БХС. За протокола, записах се при д-р Цветкова, край с дилемата при кого и как.

Ехаа, много сте писали. Добре дошли на новите момичета. Hug

Мимето, блягодаря за предложението за подложката.   bouquet Но няма да ми свърши работа, с голям лаптоп съм. Мисля да взема ето такава. Произвеждат ги във Варна, ако някой се интересува ще му дам сайта на лични.

Sama, не знам какво да кажа. И аз като маймунката се чудя как може да има такива мъже. Но в последно време стигам до извода, че много мъже бягат от отговорност. Дали като вашия случай, дали вече при по -големи деца... Явно те стават по-слабият пол, а ние искаме не искаме трябва да сме силни. Много те прегръщам и ако мога да ти дам малко сила и положително мислене съм насреща, а и всички тук. В момента най-важното е да си спокойна и да мислиш за бебето.  Hug

Като говорите за бързо бебеправене и двата пъти стана от раз, чак свят ми се завива.  Joy

И аз си поръчах маслото на Палмърс, това което е в кутийката.  Peace

Последна редакция: чт, 30 авг 2012, 15:35 от Pepsilight

# 124
Vasence това с таткото е ужасно ...  newsm09 бях чела преди че споменаваш нещо относно това, но не исках да питам...не дай боже никому ..хубавото е, че се оправя, а още по-хубавото е, че ще се оправи по-бързо след като знае че скоро ще го чака едно малко човеченце  Hug

бамбарадамбара , а аз си мислех, че ние бая сме чакали  #Shocked , но вече е на лице, това е добре  Hug

Pepsilight е късметлийка и честито всичко ще се нареди  Hug

# 125
Пепси,честито официално Wink.Аз при Цветкова ще запиша един преглед на 4Д по-нататък.

Относно бебеправенето -с каката ни отне 10 месеца след една неуспешна бременност,а сега си беше тотална изненада и за двама ни.Все се пазехме и веднъж решихме точно след цикъла ми да не се пазим и хоп изненадка  Joy

# 126
Благодаря Пепсилайт, благодаря ви момичета. Записах се тук , за да започна да изживявам най- сетне хубавите вълнения , защото чак сега започвам да стъпвам  на крака.От девет месеца се опитвах да забременея, вече ми бяха противни тестовете за бременност.Таткото повече не мисля да го коментирам тук, за да развалям своето , а и вашето настроение. Прегръщам всяка една от вас.

# 127
И при нас и двата пъти стана от раз, да не казвам, че даже беше изненада, и 3 дни след като разбирах бях в депресия и сълзи, защото беше в най-неподходящото време поне аз така мислех (колко съм била тъпа)

Sama, мила не се притеснявай, сестра ми е самотна майка с 6 месечно бебе и просто неможеш да си представиш колко е щастлива в момента, а случая и е подобен на твоя и заплашваше даже че ще се самоубие  Cry, но след раждането всичко се обърна на 360 градуса. Не сте единствен случай, пълно е със такива майки, който не остават сами, а напротив попадат на невероятни хора. Пожелавам ти по бързо да излезеш от тази депресия, мисли само за малкото човече, и след време може да смениш този ник с някой по весел. Целувам те мила  Kissing Heart

# 128
  • Варна
Ух как може да има такива "татковци", много ми става криво и то след дълго очаквана бременност.. Между другото ми е интересно на вас колко месеца ви отне да забременеете, ние с бъдещия татко поизчакахме бая, даже се стреснахме когато се получи след 7 месеца опити, дори бяхме забравили  Mr. Green и татито беше в шок около 10 минути, в които ми минаха какви ли не мисли през главата, за това какво си мисли той, беше ужасно  Laughing

тогава да не ти казвам че на нас ни отне година и половина и си бях направила всички възможни изследвания, вкл. и цветна снимка, инсеминация и т.н...и не става и не става. И след като си дадох 2-3м почивка, защото центъра където ходя бяха в летен отпуск забременях по естествен начин. Предния месец ходихме на Кръстова гора, преспахме там и правихме един ритуал с ябълка, и едни коланчета и т.н.. да не се отклонявам, но е факт че на следващия месец забременях. Така че при мен нещата станаха с Божията воля.
Ще ми бъде интересно да чуя и вашите истории.

# 129
  • Варна
Galeto.., не знам още как мирише лосиона, не съм го получила. Като го взема ще пиша  Hug

Питаше за д-р Великова от Санита - нищо не съм чувала за нея. Аз ще се записвам при д-р Христова от Санита  Crazy

# 130
 Peace браво радвам се за всички мамита с две сърчица в тях  Hug

Galeto.. и аз бях решила да ходим на изследвания, но моята мъка беше, че това щеше да се случи чак този октомври, когато се прибираме в БГ... И в началните не успешни опити бях в голяма депресия, но после свикнах  Grinning Права си Божия воля, за това и не вярвам много на бабините деветини, ако е писано-ще стане  Heart Eyes

# 131
Благодаря ти Тиара. Да бях в депресия , но осъзнах , че нямам право. Рожбата ми е плод на много молитви след една неуспешна бременност. Забременях , след като спрях да го мисля, предишния месец се помолих в Руската църква , поплаках си там и ми олекна. И аз се надявам , че като се появи бебчето, нищо друго няма да има значение.

# 132
  • Варна
Galeto.., не знам още как мирише лосиона, не съм го получила. Като го взема ще пиша  Hug

Питаше за д-р Великова от Санита - нищо не съм чувала за нея. Аз ще се записвам при д-р Христова от Санита  Crazy

ще чакам отзиви за лосиона че сигурно и аз ще го поръчам като измажа това Био Ойл.
Аз ще отида при тази д-р Великова, макар и безизвестна за мен, но поне е позната на доц. Ковачев, и ако имало нещо да поддържали връзка помежду си.Това беше препоръката на Ковачев (при когото така или иначе ще продължавам да ходя всеки месец,той ще ми прави ФМ и т.н...А от ЖК мисля болнични за накрая, и там по касата каквото ми се полага - кръв, урина и т.н. Тази докторка ми обясни по тел. че имат пакети за по обстойно следене - 200лв мисля ми каза и да ти кажа сигусрно ще го платя поне да ме гледа на ехограф всеки месец, че иначе съм имала право на 2 пъти само. И повече изследвания включвали. Сигурно и на теб ще го предложат като вариант, щом си в Санита. А и може да се засечем някой път  Simple Smile

# 133
sama, подкрепям писаното от другите момичета. Гледай с бебето да сте ОК, а таткото въобще не го мисли! Негативните емоции са ти излишни в този момент. Моят баща от много години е отказал да поеме отговорността по отглеждането на мен и брат ми, но и двамата бяхме отгледани с достатъчно внимание и грижа само от майка ни. Затова - горе главата  Hug

Аз тъкмо си бях избрала крем против стрии и сега ме хвърлихте в дилема....Бях си харесала един крем на Elancyl като вляза в четвъртия месец, но сега май ще прочета и за този на Палмърс.

Относно миризмата на този крем на Палмърс - на мен така ми се гади от единия ми крем за лице, че си мисля, че няма никаква гаранция дали някоя миризма ще ми хареса или не, колкото и да е хубава самата миризма...

Поръчването от feelunique.com не е трудно, нещата пристигат за около 10 дена и наистина цените са малко по-високи в сравнение с други сайтове, но то е за сметка на безплатната доставка.

При нас бебето стана от 9 опит. По едно време си бях втълпила, че не мога да забременея и си пуснах някои хормони. Единият беше малко над нормата и отидох при д-р Александров от ин-витро клиниката в АГ-Варна (в състояние да рева всеки път като се сетя за бебе). Направихме спермограма и той така ме успокои след прегледа, че още на следващия месец забременях  Simple Smile Проблемите ми бяха по-скоро в главата.....

# 134
dennis, много ти благодаря за информацията! Много ми е удобно! Ще звънна да се запиша. Аз живея в "Стрелбище", т.е. може и пеша да ходя.

Общи условия

Активация на акаунт