МАРТенче в коремчето расте, за някой е едно, за друг е две

• 27 239
  • 701
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Някой да разбира от резултатите от БХС, че не мога да разбера моя риск кой е  newsm78

# 511

На мен ми се вижда безотговорно пропускането на тези изследвания.
това си е направо обида Wink

# 512
  • Хасково
Някой да разбира от резултатите от БХС, че не мога да разбера моя риск кой е  newsm78

При мен пише така:
Age risk - това е риска за твоята възраст (при мен е 1:141)
Biochemical T21 risk - е твоя риск (при мен е 1:2814)

# 513
Здравейте момичета  Hug    Минах днес първата ФМ при д-р Троянчев във Пловдив. Всичко ми обясни човека, премери всеки маркер пред мен, и ми разказваше какво мери и за какво е важно. Гледа ме и на доплер. Общо взето бебчо е абсолютно във пропорции, според него няма никакви индикации за проблем на този етап. Гледахме краченца, ръчички, пръстчета, лицето и горната устна. Накрая за мой кеф бебето се събуди и порита малко - все едно се оттласкваше от стена  Laughing

Реших да не правя БХС,  между 18-22 седмица ще си правя втората ФМ + фетална ехокардиография (Троянчев каза, че прави, та се учудих, но още по-добре - ако не ми дойде друг акъл там ще е).

Така, щастлива и доволна съм, но не и от чакането - убедих се че там часове не важат.  Все пак бяхме 4 човека за 10:00 часа и 3 човека за 10:30  Mr. Green . След това спрях да броя колко имаше дублирани. Аз от 10:30 час влезнах във 12:45.  Та ако ходя там следващия път, си уговарям с лекаря датата, и без значение на часа си закисвам там със едно списание към 9 да речем. По-рано няма смисъл, като поразпитах девойките. 

# 514
Здравейте отново.Аз днес така и не се записах на ЖК Sad.Отидох в 14.30,оставих детето на работата мъжа ми, казаха че лекарката се обадила че ще закъснее......е почакахме до към 15.45 и ни съобщиха че няма да идва днес ,възпрепятствана била в болницата-най-вероятно израждаше....Много ми е криво така исках най-накрая да се успокоя и аз да чуя сърчицето,а сега трябва да чакам до 13ти-чак тогава ми дадоха час.

# 515
Здравейте момичета  Hug    Минах днес първата ФМ при д-р Троянчев във Пловдив. Всичко ми обясни човека, премери всеки маркер пред мен, и ми разказваше какво мери и за какво е важно. Гледа ме и на доплер. Общо взето бебчо е абсолютно във пропорции, според него няма никакви индикации за проблем на този етап. Гледахме краченца, ръчички, пръстчета, лицето и горната устна. Накрая за мой кеф бебето се събуди и порита малко - все едно се оттласкваше от стена  Laughing

Реших да не правя БХС,  между 18-22 седмица ще си правя втората ФМ + фетална ехокардиография (Троянчев каза, че прави, та се учудих, но още по-добре - ако не ми дойде друг акъл там ще е).

Така, щастлива и доволна съм, но не и от чакането - убедих се че там часове не важат.  Все пак бяхме 4 човека за 10:00 часа и 3 човека за 10:30  Mr. Green . След това спрях да броя колко имаше дублирани. Аз от 10:30 час влезнах във 12:45.  Та ако ходя там следващия път, си уговарям с лекаря датата, и без значение на часа си закисвам там със едно списание към 9 да речем. По-рано няма смисъл, като поразпитах девойките. 
Браво,много се радвам,че всичко е ОК при вас.Аз днес се чух с Троянчев и се разбрахме за утре към 17 часа да ида,но човека си ме предупреди,че ще почакам.И аз ще разкажа утре как е минало,чак нямам тъпрение  Grinning

# 516
И аз чакам с нетърпение утрешния ден -да си видя бебочето и да се поуспокоя  Confused
То напоследък едни срязващи болки в яйчниците -особено в десния и в кръста от време на време  newsm78 -много се притеснявам..На някой случвало ли му се е да има кафява слюнка -казвам слюнка,защото усещането е за вкус на кръв ,без кашлица или храчки -ей това най ме притеснява ,че утре ще разпитвам надълго и нашироко .Пооплаках ви се ,но напоследък ми е едно притеснено за щяло и не щяло  Confused

За всички с хубави резултати и новини много се радвам  Hug
Утре вечер ще се включа с новини .Лека и спокойна вечер от мен  Hug

# 517
dilein,  най-вероятно ти кървят венците, може и да не си забелязала. Нормално е май-май... А за пробождането в яйчниците - и аз го имах цяла седмица, сега няма вече. Питай лекаря утре да се успокоиш  Peace Hug

# 518
dilein,  най-вероятно ти кървят венците, може и да не си забелязала. Нормално е май-май... А за пробождането в яйчниците - и аз го имах цяла седмица, сега няма вече. Питай лекаря утре да се успокоиш  Peace Hug

Да и аз така си мисля ,но притеснението ми идва от там ,че не е само при миене на зъбите а ей така спонтанно както си седя  newsm78 Ей голямо шубе съм станала  Confused

# 519
Ами те кървящите венци не кървят само при миене на зъби, може и така, на мен ми се е случвало доста пъти и преди, имам си слаби венци. Споко  spoko

# 520
Здравейте мамички, загубих се малко тея дни, след като вчера се прибрах от почивката, с нашия тати се скарахме много жестоко, дори в момента сме разделени, два дни не спирам да плача, а знам, че не е хубаво Sad Влизах във форума само да ви чета, но не посмях да пиша  Cry Мисля да отида тези дни на частно някаде, да ме видят, защото се притеснявам, нищо не ме боли, но след тези отрицателни емоциии  Cry Cry, а при моя съм чак на 20,09,
По въпроса за изследванията, аз и тук коментирах, че БХЧ го отказах, прецених, че неискам излишно да се психирвам, но направихме ранната ФМ и всичко беше наред Praynig, изследванията ми, миктобиологиите и другите там също си бяха в норма. Сега към края на месеца като отида, ще си запазя час за следващата ФМ, предполагам началото на другия месец, която според мен е най-важната от трите и най-интересната за нас  Peace

# 521
Тиара  Hug Много съжалявам миличка, но не го взимай много навътре, в момента сме бомби пълни с хормони - интерпретираме си ситуациите през наша призма (както обикновено де). Само че тази призма е доста изкривена в това състояние. Дано ме разбираш, искам да ти кажа че понякога изглежда по-черно отколкото е  Hug
Аз самата като се гледам напоследък, едвам се изтърпям, а не съм някоя лигла. Имам подобни спомени и от предната бременност, тогава много повече се карахме със мъжът ми, даже и за глупости. Сега сме по-улегнали уж  Mr. Green
Аз се скарах със свекърва ми жестоко преди няколко дни, чак ми стана лошо в този момент, физически - уплаших се, но после ми мина и нищо ми няма. Само спокойно, всичко ще се нареди  Hug 

# 522
И аз не се понасям на моменти  Tired Карам се с всеки, сърдя се безпричинно, просто решавам че трябва да направя фасон, после ходи ме питай какво ми става изобщо като и аз не знам  Mr. Green Някакъв ад е, но всичко си иска жертви и нашите бъдещи татковци трябва да го разберат до колкото е възможно и да се пожертват и те, като не ни нараняват, защото не толкова страдаме ние, колкото невинните душички в нас !

# 523
Незнам момичета не мисля, че е от хормоните, напротив имам чувството, че откакто разбрахме, че чакаме дете, на него нещо взе да му става, стана тънкообиден,взе да се превзема да се дразни...

# 524
  • Варна
Добро утро!

На мен ми се вижда безотговорно пропускането на тези изследвания.
това си е направо обида Wink

Нади, ако си се почиствала обидена, сори. Но това си е моето мнение, не може всички да сме на едно и също.  Peace

Mime-to, смела си ти. Аз не мога след секциото да си представя да раждам нормално - страх ме е. Първо от това, че вече съм видяла лесното и не знам дали бих издържала нормално раждане, второ - от усложнения от самото секцио. А като се сетя какви драми бяха, че няма да мога да родя Теди нормално ...

Общи условия

Активация на акаунт