МАРТенче в коремчето расте, за някой е едно, за друг е две

• 27 239
  • 701
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета !
Белисима  Hug Hug Hug

Аз не съм писала скоро, срах ме е да се зарадвам за бебето , утре съм на преглед следобяд, ходих преди това един път за установяване на бременността, не съм чула сърчице даже . Много ме е страх да ида утре,  преди 5 месеца в 12 г. с ми казаха лоши новини и сега съм се наплашила за това бебе, добре че мъжът ми ще дойде с мен за подкрепа.
И аз днес се чудех защо спряха да ме болят гърдите , но гледам пишете , че е нормално .
Лека вечер момичета и утре надявам се да ме зарадва моят лекар !

# 76
И аз утре съм за дългоочаквания преглед- 4Д и БХС, чаках го с нетърпение този ден, но да си призная започна да ме хваща страх. Само се моля всичко да е наред и после резултатите от кръвта и те да са добре.Казаха ми че най-вероятно ще може да се види и пола.Много съм  развълнувана Praynig

# 77
Здравейте момичета !
Белисима  Hug Hug Hug

Аз не съм писала скоро, срах ме е да се зарадвам за бебето , утре съм на преглед следобяд, ходих преди това един път за установяване на бременността, не съм чула сърчице даже . Много ме е страх да ида утре,  преди 5 месеца в 12 г. с ми казаха лоши новини и сега съм се наплашила за това бебе, добре че мъжът ми ще дойде с мен за подкрепа.
И аз днес се чудех защо спряха да ме болят гърдите , но гледам пишете , че е нормално .
Лека вечер момичета и утре надявам се да ме зарадва моят лекар !
Не си мисли лоши неща да не урочасаш хубавата бременност Peace, така ми каза моя лекар, защото и аз като теб съм със един неуспех Peace

# 78
И аз утре съм за дългоочаквания преглед- 4Д и БХС, чаках го с нетърпение този ден, но да си призная започна да ме хваща страх. Само се моля всичко да е наред и после резултатите от кръвта и те да са добре.Казаха ми че най-вероятно ще може да се види и пола.Много съм  развълнувана Praynig
При мен се видя пола, т.е думите на доктора бяха - почти съм сигурен, че е момче. Другия път ще се види със сигурност. Но съм склонна да му вярвам. Не се страхувай, много е забавно  Peace

# 79
На теб на 4 ли ти правиха прегледа , а взимаха ли ти кръв?Може ли да ми обясниш как минава прегледа, колко време .Вижда ли се хубаво бебето и т.н В коя седмица си точно?

# 80
  • Варна
Добро утро!

Galeto.., добре дошла при нас!

Подложката от ИКЕА за лаптоп е много удобна, лично изпробвана  Mr. Green

Има ли я някъде в сайта? Вчера се разтършувах, но неуспешно.

http://www.feelunique.com/brands/palmers/scar-stretch-mark-care

Момичета аз съм пазарувала от този сайт,с безплатна доставка е.  Peace

До БГ ли? Гледам, че е с какаово масло, може и такова да си взема, вместо да си правя "домашно".

При мен се видя пола, т.е думите на доктора бяха - почти съм сигурен, че е момче.

Момченцата трудничко се бъркат.  Peace

Момичета, как сте със съня? Освен, че будувам по час-два през нощта, сънувам и ужасни кошмари. Все са свързани или с Теди, или с мъжа ми и се събуждам с рев.  Cry

Хубав ден! Аз днес съм на ЖК, но няма да се гледаме на ехо, друг ден.

# 81
Оф, тази нощ също не спах, като се събудя по някое време и заспиване няма... Поне кошмари ен сънувам, но пък едни съъънища, съъъннища.. Simple Smile цели филми

# 82
Здравейте  wavey  Аз не помня какво сънувам, но определено не спя така безпаметно като преди  Tired Будя се и през нощта най-редовно вече. Но пък вчера спах следобед, и после пак едва дочаках да стане 10 вечерта да се бухна пак  Simple Smile Някой път не ми се спи, ама пък понякога не мога да си отворя очите  Rolling Eyes

И аз вече с нетърпение чакам 4ти септември - тогава ще съм точно 12 седмици + 0 дни, и ми е деня за фетална морфология. Дано всичко е наред, че вече си го приехме като нов член на семейството  Heart Eyes

# 83
  • София

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=5971
пише, че не е налична обаче  Rolling Eyes

# 84
Здравейте настоящи и бъдещи майки. Записвам се при вас.
Термин 15.03.2013г. - първа бременност. Вчера бяхме при лекаря и видяхме бебчо 5.45см, шава усърдно Simple Smile по мнение на доктора се развива нормално.
Понастоящем съм на Утрогестан 2х2 и Папаверин 3х1, от днес започнах витамини да пия..
Засега, слава Богу всичко изглежда нормално  Praynig
Пожелавам на всички лека бременност Simple Smile  Peace

# 85
При мен се видя пола, т.е думите на доктора бяха - почти съм сигурен, че е момче. Другия път ще се види със сигурност. Но съм склонна да му вярвам. Не се страхувай, много е забавно  Peace

Полът на бебето с точност на видеозон може да се определи в 19седмица и нататък,защото до тази седмица все още половите органи се формират и подутинката,която често се вижда между крачетата на бебето и в случай,че е момче и в случай че бебето е момиче на този етап от  развитието на плода е еднаква.Определянето на пола преди това е малко 50 на 50 като с таблиците,с които всички сме се забавлявали да правим изчисления Simple Smile.

И аз за съжаление спя лошо и имам кошмари или се въртя,за разлика от предишната ми бременност ,когато във всяка възможна минута спях Simple Smile
В очакване съм на моето БХС и 4д скенер на 13 сеп.
Стискам палци на всички ви за успешни изследвания и за отминаване на неразположенията.

# 86
  • София
В тия ранни седмици пола не го определят като го видят, а косвено, по разни органи и кости.

# 87
бамбарадамбара,но доктора трябва да е изключителен Simple Smile .А парадоксите със сгрешен пол дори в наши дни при наличие на толкова техника и познания са факт.Аз като се сетя как лекарката ми твърдеше,че бебето е момче,а аз я молех всеки път да ми го напише и да се подпише отдолу и да ми сложи печат,сякаш това дава пълна сигурност  Laughing тя много се забавляваше с това ми недоверие Simple Smile

# 88
  • София
Те май никога не казват със сигурност, то и според мен няма как. В тая мъгла че виждат нещо пак е добре  Mr. Green

# 89
  • София

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=5971
пише, че не е налична обаче  Rolling Eyes
Понеже сега им е излязъл новият каталог за 2013 г доста неща пише, че ги няма, а на място се оказва друго. Ще се опитам да прескоча в събота до там и ще пиша на Пепсилайт дали ги има. Пепси, иначе ако решиш, мога да ти я взема и препратя към Варна  Hug

Ние в къщи спим откакто захладня. Гледам и детето е по-спокойно на хладно, иначе се будеше и идваше на спалната. Сега както я завия вечерта, така я намирам сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт