МАРТенче в коремчето расте, за някой е едно, за друг е две

• 27 239
  • 701
  •   1
Отговори
# 90
 Здравейте, момичета! Да се присъединя и аз към вас Simple Smile Казвам се Теодора, от Казанлък съм, а това ми е трета бременност. До сега съм ходила само веднъж на лекар, за потвърждаване на бременността, и тогава по размери на бебче ми определиха дата - 19.03.2013г. Днес ще се записвам на ЖК и да се започва, че още нямам никакви изследвания. До скоро   bouquet

# 91
Моя лекар каза, че в 16 ще може да каже какво е, това се пада живот и здраве към края на септември. Момичета осъзнавате ли, че тогава ще се хвалим с момиченца и момченца   bouquet  bouquet

# 92
Здравейте, момичета! Да се присъединя и аз към вас Simple Smile Казвам се Теодора, от Казанлък съм, а това ми е трета бременност. До сега съм ходила само веднъж на лекар, за потвърждаване на бременността, и тогава по размери на бебче ми определиха дата - 19.03.2013г. Днес ще се записвам на ЖК и да се започва, че още нямам никакви изследвания. До скоро   bouquet
Здравей Казанлъшка розичке   bouquet към кой гинеколог си се насочила

# 93
Съвършената мелодия е тази: добри мисли, добри думи и добри дела! Добро утро на всички, днес е един прекрасен ден  Hug

# 94
Съвършената мелодия е тази: добри мисли, добри думи и добри дела! Добро утро на всички, днес е един прекрасен ден  Hug
Такъв е Нади  newsm18

# 95
Здравей ТиаРа  Simple Smile Видях назад  в темите, че и ти си от Казанлък и че си се насочила към Ст.Загора. Аз по ред причини няма да се справя със Ст.Загора и за това  реших да се запиша при Азманова / по препоръка на една приятелка и на личната/. Надявам се да не бъркам в избора си и всичко да е наред Simple Smile

# 96
Даноо да е така..Бях 99 % сигурна, че ще кажеш Азманова  Wink..Много се радвам, че си имам съгражданка.
Добре дошла   bouquet Заповядай и във ФБ страницата ни

# 97
Здравейте!
Момичета вие събуждате ки се нощем да ядете?Аз съм направо ужас.....Тази нощ ставах 4 пъти.Спи ми се и ям,защото се събуждам много гладна и от глад не мога да заспя.Да не би да ми има нещо!?Тъкмо периода на повръщане поотмина и сега започва глад.С първата бременност не бях така.
Иначе желанието за сън поотмина и сега спя само през нощта,но то с това ставане не мога да се наспя. Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 98
Здравейте Simple Smile
Аз може би е рано да се радвам, че още не ставам вечер да си похапвам, даже като цяло това нещо ми е много трудно, нямам никакъв апетит  newsm78 ама зная ли...след една седмица може да ме подгони глада и да стана бухтичка  Mr. Green

# 99
Здравейте на всички Hugето и аз да се включа Simple Smile Казвам се Теди на 23 г и ще си имаме 1-ва рожба Embarassedс термин съм на 8-ми март  baby_neutral

# 100
Здравейте и от мен!

Днес е втори ден, в който не усещам да ми се гади (поне не толкова, колкото преди). Станала съм супер работоспособна, направо си ставам старата аз. При мамите в 11 г.с. също ли отминава гаденето?

Спането, обаче, си остава. Вчера си легнах точно в 9 и днес се събудих точно в 9. Ето това е истински рекорд за мен.

Хубав ден на всички!  Simple Smile

# 101
  • Варна
Момичета привет, как сте днес? Чета ви че за пола на бебето вече говорите, така че сте напред с материала:) Някоя мама от Варна да има желание за йога за бременни? Гледам в Гранд МОЛа има в събота и неделя сутринта. Още ми е раничко защото все ми е лошо и съм отпаднала, но се надявам до месец да съм по - добре и да започна да се раздвижвам малко по малко, че голямо лежане беше последните месеци.

# 102

Аха , и аз от там пазарувам , и в БГ като си бях , и тук. Малко по-скъпичък е от други сайтове , но пък това е за сметка на доставката.

Сега имат 10% намаление на Палмърс , а ако си сложите марката като любим продукт , получавате постоянно 10%-но намаление.

Сега прочетох за йогата. Аз вчера си свалих йога и пилатес за бременни. Ако се интересувате мога да ви напиша имената и къде да ги търсите по тракерите.

# 103
  • Варна
Здравейте и от мен!

Днес е втори ден, в който не усещам да ми се гади (поне не толкова, колкото преди). Станала съм супер работоспособна, направо си ставам старата аз. При мамите в 11 г.с. също ли отминава гаденето?

janna_pp  и на мен вече не ми е така лошо като преди и аз съм в 11г.с. и 5дни, така че явно е нормално. А и доктора каза че до седмица би трябвало съвсем да намалее, но ще видим...аз си мислех че нямам излизане от това състояние  Sad

# 104
който си е поръчвал от този сайт, нека да разясни как точно става за БГ.......моля  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт