МАРТенче в коремчето расте, за някой е едно, за друг е две

• 27 240
  • 701
  •   2
Отговори
# 360
  • София
Здравейте!бамбарадамбара пишеш,че си инвитро аз също забременях инвитро,но при мен е за втори път имам едно дете на 4 години.Къде прави инвитрото може да сме се засекли.Aз съм при д-р Стаменов.
И аз там  Simple Smile

# 361
Здравейте!бамбарадамбара пишеш,че си инвитро аз също забременях инвитро,но при мен е за втори път имам едно дете на 4 години.Къде прави инвитрото може да сме се засекли.Aз съм при д-р Стаменов.
И аз там  Smile
Кога ти беше трансфера?И сега кой ще води бремеността  д-р Михова или д-р Сигридов?

# 362
  • Варна
Благодаря Пепси  Hug А снимка от ехограф трябва ли да нося?
Ти ранно БХС ще правиш ли?

# 363
Пловдивски мамита,къде си правихте ФМ ?

# 364
Елеонора, аз във вторник отивам при Троянчев, не съм от Пловдив, но лекаря е там  Peace Клиниката е някъде зад хотел Тримонциум, даже самата клиника е или Тримонциум или Тримона, не знам точно.

# 365
Елеонора, аз във вторник отивам при Троянчев, не съм от Пловдив, но лекаря е там  Peace Клиниката е някъде зад хотел Тримонциум, даже самата клиника е или Тримонциум или Тримона, не знам точно.
Да да,знам я,а като цена можеш ли да ме ориентираш ?

# 366
Ами,не съм питала по телефона, но четох, че януари е било 70 лева. Сега мога да пиша като мина във вторник. Иначе в сайта му на доктора, пише че е 60 лв. фетална морфология на 4Д, ама е старо инфото според мен.

# 367
Ами,не съм питала по телефона, но четох, че януари е било 70 лева. Сега мога да пиша като мина във вторник. Иначе в сайта му на доктора, пише че е 60 лв. фетална морфология на 4Д, ама е старо инфото според мен.
Ще съм ти благодарна,ако пишеш как е минало и колко струва,аз за Троянчев съм чела добри отзиви,но нямам познати,които са били при него.

# 368
Ще пиша със сигурност, няма проблем  Hug  Така ми се иска да идва вече, че много психясах, и дано да мога да се похваля с добри резултати Praynig
И аз Троянчев го знам от предишната ми бременност със добри отзиви, но тогава не успях да се вредя в периода, който трябваше и така.

# 369
Ще пиша със сигурност, няма проблем  Hug  Така ми се иска да идва вече, че много психясах, и дано да мога да се похваля с добри резултати Praynig
И аз Троянчев го знам от предишната ми бременност със добри отзиви, но тогава не успях да се вредя в периода, който трябваше и така.
Защо не можа да се вредиш,трудно ли е записването на часове?

# 370
Е, отдавна беше  Grinning Преди цели седем години... По-скоро едната седмица нямаше часове, а после лекаря излезе в отпуска. Сега нямах проблем и си записах час за точната дата, която ми трябва  Peace 
По телефона си се записваш, говориш си с него направо, даже той ме посъветва кога е най-подходящия момент, като ме пита за г.с., в която съм в момента. Имам два телефона, ако ти потрябват ще пиша на лични. Иначе повече подробности - във вторник  Peace

# 371
  • Пловдив
Искам да си направя като вашите линиики, но не знам как  newsm78

# 372
Е, отдавна беше  Grinning Преди цели седем години... По-скоро едната седмица нямаше часове, а после лекаря излезе в отпуска. Сега нямах проблем и си записах час за точната дата, която ми трябва  Peace 
По телефона си се записваш, говориш си с него направо, даже той ме посъветва кога е най-подходящия момент, като ме пита за г.с., в която съм в момента. Имам два телефона, ако ти потрябват ще пиша на лични. Иначе повече подробности - във вторник  Peace

Ами аз телефоните му ги намерих в нета,повече ме интересува с как минава прегледа Simple Smile

# 373
БХС се прави на гладно,сутрин.
Елеонора,аз си правих скрининга в Окръжна болница при д-р Ставракев,кръв ми взеха в Писанец
Д-ра,не работи там вече,но използва кабинета май
Цената е 70лв и в Св.Георги е толкова,в Селена е 80лв

# 374
Искам да си направя като вашите линиики, но не знам как  newsm78
Отиваш най-долу в ляво пише профил,там промяна на профила,избираш линиика от някъде и копираш кода,после го пействаш в мястото отделено за подпис в профила!

Общи условия

Активация на акаунт