МАРТенче в коремчето расте, за някой е едно, за друг е две

• 27 239
  • 701
  •   1
Отговори
# 540
Привет на всички !
Моят термин е 6 март 2013г.Втора бременност ,която протича малко по трудно от първата с непрестанно гадене и кървене ,за което приемам утрогестан.Според лекаря това кървене се дължи на миомния възел ,който имам  и не идва от бебето  .Ако някой има такъв проблем моля да сподели.
За трите месеца съм свалила 3 кг. ,а през първата бременност качих едва  6 кг. Надямав се и сега да не кача много ,все пак с малко килограми се чувстваш доста по комфортно.

# 541
 Laughing още новини за момчета .Честито Ivelina_ValentinovA

Хайде и тук да го пусна това Simple Smile Училище за пораснали!Миналата година ходих на тези лекции.Бяха интересни и после с приятелки дълго дебатирахме.

Темата е "първите 7"
http://www.actastyle.bg/Actastyle/school/1

На тези на които им допада,може да изгледат и останалите лекции тук http://www.actastyle.bg/Actastyle/school за партньорските взаимоотношения,за зависимостите,за агресията,за кризите на третата, седмата година, началото на пубертета, на зрелостта, критическа, на третата възраст  Laughing

# 542
Здравейте и от мен.Аз минавам набързо само да видя какво става с вас. Simple Smile
Край мен нищо интересно.Днес се чух с гинеколожката и се разбрахме на 11.09 в един часа да съм пред кабинета.Ще ми правят микробиология и цитонамазка.След зацапването ми се появи жълто течение.С Мария като бях бременна беше по същия начин Simple Smile.Иначе детенце го пускам на детска градина в понеделни.А живот и здраве всичко да е наред с малкото човече се връщам на работа още другата седмица.

# 543
  • Пловдив
Здравейте от мен отново. Имам въпрос към мамите от Пловдив. Аз съм от Сопот близо до Карлово. В Карлово има частен кабинет и идва доктор Матев, той работи в Пловдив в Селената. Гледа на 4д. И до Пловдив не ми представлява трудност да отида, не е далеч, но мисля да отида при него. Някой чувал ли е отзиви за него. Пишете, ако знаете нещо. Благодаря предварително.
А и още нещо изпратете калкулатор за изчисляване на г. с., защото все нещо не се оправям. Embarassed

# 544
Здравей, Donka_78 !

Ето линк към такъв калкулатор: http://www.azibebe.com/index.php/novini/novini/kalkulator-za-bre … /menu-id-157.html

# 545
Знае ли някой за екография или нещо такова на сърчицето на бебето,и кога се прави?

# 546
Знае ли някой за екография или нещо такова на сърчицето на бебето,и кога се прави?

Фетална ехокардиография на бебето се прави между 20-22 г.с.

# 547
  • Пловдив

Благодаря, за калкулатора. Този също ми показа 12 г.с. Grinning

# 548
  • Пловдив
Цитат
То напоследък едни срязващи болки в яйчниците -особено в десния и в кръста от време на време   -много се притеснявам..На някой случвало ли му се е да има кафява слюнка -казвам слюнка,защото усещането е за вкус на кръв ,без кашлица или храчки
dilein, какво ти каза докторът за тези болки в яйчниците? Питам, че и аз днес (миналата седмица пак така) получих много силен спазъм ниско в корема и кръста, мн се изплаших. Отшумя и да чукна на дърво за сега е добре, остана тъпата болка в корема. А на доктор съм чак в понеделник, не ща да звъня за сега.
А иначе относно усещането за вкус на кръв – това според мен са си кървящи венци. На мен по същия начин ми се случва вече няколко пъти, и то най-вече като спя. Веднага скачам до банята. А никога преди това не съм страдала от кървящи венци. Казват, че това е една от "екстрите" на бременността. Пробвай с паста за кървящи венци, аз си купих Лакалут и за сега този проблем не се е появявал.
А иначе: Добре дошли на новите мамчета Hug и честито за хубавите новини от феталните морфологии и прегледите. Нека все повече се увеличаваме и на финала да сме в пълен състав Hug Praynig Peace

# 549
  • София
Пепсилайт, ще видиш колко съм смела след някой и друг месец  Whistling

# 550
Привет момичета  Hug   Сега се връщам от консултацията и бързам да се отчета.
Първо да се похваля че в момента се вижда на 70 % мома  Grinning  Все ми се иска и второто да е момиче ,но все пак каквото дойде ..
laskakb  за болките било нормално и отшумявали към четвъртия месец .За тези кафеви слюнки и усещане за кръв си взех вода за уста днес ,защото Лакалут ползвам от две седмици и нищо не ми помогна .
Иначе бебчето се развива добре и било постоянно в движение  Laughing
Това от мен засега -дано вече всички болежки отшумяват и да се радваме спокойно на бременността  Hug

# 551
  • бургас/софия
здравейте и от мен. досега както всичко беше наред, днес ми излезе изследването за токсоплазмоза и беше положително за моя неприятна изненада ;/ някоя от вас правила ли си е? гинеколожката ми не беше назначила изследването, аз си го направих самоинициативно, понеже имаме 2 котки (които се обезпаразитяват редовно и вътрешно и външно). Мисля да повторя изследването, може да е станала и някаква грешка, но все пак да се допитам някоя имала ли е този проблем??

# 552
Момичета има ли някоя от вас нба която още не и личи, мъчи ме едно притеснение, че нямам никакъв корем, ( по принцип съм слаба), и забелязах, че от днес май зърната не са ми чувствителни  Cry, споделете нещо моля ви

# 553
Тиара, и на мен не ми личи хич, а не съм особено едра - 56 кг. съм на 165 см. Имам спортна форма, защото тренирах преди да забременея. Та, личи ми само като преям  Laughing  И моите гърди не са толкова чувствителни като в началото.
Вчера като легнах да ме видят на ехограф, и корема ми хлътна до гърба, споко имаме време  Hug

А имай предвид, че си влязла във втори триместър и хормоналните неразположения следва да отминат лека полека- като силно чувствителните гърди.

# 554
Момичета има ли някоя от вас нба която още не и личи, мъчи ме едно притеснение, че нямам никакъв корем, ( по принцип съм слаба), и забелязах, че от днес май зърната не са ми чувствителни  Cry, споделете нещо моля ви
zdr tiara i i pri men kakto ima6e 4uvstvitelnost na zarnata i bolki v gardite izvednaj iz4eznaha no nqma smisal da se pritesnqva6 lekarkata kaza 4e ot6umqvat v na4aloto ot samosebe si dano sam ti pomognala s ne6to i pak se izvinqvam za posledno ot drugiq pat zadaljitelno 6te pi6a na kirilica prosto nesam sviknala i dokato namerq edna bukva .....  Hug

Общи условия

Активация на акаунт