МАРТенче в коремчето расте, за някой е едно, за друг е две

• 27 239
  • 701
  •   1
Отговори
# 570
Никакви други неразположения нямам, нито болки, нито течения..Притеснява ме само това че съм някъде 15 г.с. а нямам никакво коремче, само когато съм легнала на допир се усеща твърда топчица доло и така си стои..Дано да е нормално..В момента даже анкетирвам раждалите ми приятелки едно от тях е 40 кг. и ми каза, че в 7 месец чак взела да се надува...и е качила само 6 кг. Shocked

# 571
  • Варна
Малеееее...

За какви килограми ми говорите, 40,47,49 ... Аз започвам от 64-65кг. С предната качих 15кг. и не успях да си върна само 3кг. И корем имам като в 5 месец и да го прибирам все стърчи напред. Явно при по-слабичките не личи от рано и обратното.

# 572
  • София
Е Pepsilight, и аз съм в твоя отбор- стартирам от 65кг:)))
С предната бременност качих 25кг,до първата година на детето ги свалих,но този път се старая да са по-малко качените кг.Въпреки това корема ми е доста голям,дали ще го гълтам или не-няма разлика pregnant

# 573
Е, аз почнах от 68, дотук ви бия всички. Но при мен има причина, към 12 качих последната година от спиране на цигари и други. Направо съм си слон. Сега имам доста по-малък апетит от преди 6 месеца, та имам надежда, ще ги сваля, а тогава беше страшно, можех да изям абсолютно всичко и все пак се ограничавах. Проблемът е, че след спирането на цигарите проядох сладко, на което никога не съм била фен преди това... Но както и да е, ще ги сваля, сега апетитът ми се укроти.
Колежките ми казаха, че имам корем, но аз мисля, че ме следят във форума. Отпуснах копчето на една пола с 1 см., това ми е разликата, не може да са го видели тоя сантим, абсурд. Аз и затова не пускам много лична информация във форума, че дебнат яко, нямат си друга работа май.  Laughing

# 574
Айде сега раждалите да споделят вярно ли е, че колкото по малко си качила е по лесно и самото раждане?

# 575
Леле за какви килограми говорите вие.....аз тогава няма да споменавам моите  Blush, че при първата бременност стартирах от 65 кг  Rolling Eyes Е аз съм и висока 178 см, ама това не ми оправдава килограмите.

Относно въпроса на ТиаРа от личен опит за секциото не толкова раждането, колкото зависи възстановяването, ставането, раздвижването. От трите мами които бяхме в стая, аз си бях най-тежичка и аз най-трудно станах. А едно момиче след мен беше качила 30 кг, докторите казаха че било много вредно и за нея и за плода. Аз мисля че и за нормалното раждане ще важи същото

# 576
  • Варна
А дали има нещо вярно, че както майка ти е качила по сходен начин ще качиш и ти?

# 577
Момичета вие сте си добре с килограмите ! Аз стартирам от 80 кг, висока съм 180 см обаче, аз качих кила след аборта ми април месец и сега не смея да пазя диети като съм бременна, но иначе от началото до сега не съм качила нищо,надявам се като съм над нормата да не кача по време на бременноста поне. да е живо и здраво бебчето пък после ще ги сваля.

# 578
Елена значи с теб стартираме еднакво...вече се успокоих че не съм сама  Laughing Казала съм си че не трябва да качвам повече от 12 кг, пък да видим как ще го спазя зимата това  Thinking
teoangel не мисля че се качва както майка ми е качила, макар че аз леко я наподобявам, но сестра ми ама грам не приличаше нито на нея, нито на мен. И с двете бременности имам непоносимо гадене, докато сестра ми имаше невероятно лека бременност и почти нищо не качи. Двете сме абсолютна противоположност, а сме от една майка  Mr. Green

# 579
Навсякъде се казва, че по-пълните дами и тези които са по-предразположени към напълняване през бременността качват повече.. Тъжно, но факт.. Килограмите на майките през бременността с нас или наши братя и сестра нямат нищо общо с нашите килограми, защото ВСЯКА бременност е напълно индивидуална за всяка жена!
Аз не мисля колко ще кача, не ми пука, напълно наясно съм, че мога да стана и прасенце, може и да не кача кой знае колко, за мен най-важно е детето, а килограмите се свалят само с голяма упоритост след това  Peace Hug

# 580
  • бургас/софия
Здравейте,
и аз се стреснах с тези ваши килограми, 40, 50..че и отслабвате...не че и аз не бях станала 50 2009-та след Дюкан, но уви сега съм се освинила много, последната зима качих 6кг за 3 месеца и стартирам с 65 Sad Досега съм 1кг отгоре, като допреди 3 дена си бях 65,200.. но пък и гърдите ми са подути и корема стърчи..
Боряна, направи си изследването за токсо, то наистина се оказва важно и не само за хора с котки, ами за всички бременни!! Аз освен че имам 2 котки, бях в Китай първите седмици (там разбрах, че съм бременна), а хигиената там е под всякаква критика.. дано се окаже добрият вариант с антителата
Весели празници и безпроблемни!  

# 581
  • София
Аз пък свалям ли свалям килограми  Rolling Eyes
Храната още ми е проблем,малко неща понасям.
Лошото е че хемоглобина ми е паднал доста, а не ми се пият железни таблетки, че много запичат положението, пък то си е и без тях запечено  ooooh!

# 582
  • Варна
И пак да се допитаме по мамите минали по този път вярно ли е че ако ти се гади и повръщаш ще имаш момче, а ако нямаш тези неразположения ще имаш момиче???

# 583
  • Варна
А това изследване за токсоплазмоза явно не зависи само от контакта с животни защото и мойта д-ка ми го пусна и ме пита имам ли животно в къщи или някакъв контакт. Аз нямам но тя каза добре е да го направиш но е платено и не се покрива от касата. Естествено щом трябва казах да го пише в бележките така и така ще ме бодат:(

# 584
И пак да се допитаме по мамите минали по този път вярно ли е че ако ти се гади и повръщаш ще имаш момче, а ако нямаш тези неразположения ще имаш момиче???
в това няма нищо вярно...Предната бременност беше ужасна в началото откъм гадене. Единственото което можех да ям беше кисело мляко и това продължи 4 месеца. А накрая си имах една малка принцеса. Сега пак имам гадене, но е в по-лека форма пък да видим какво ще е  Rolling Eyes
Мога да ви кажа един друг трик на който ме научиха и на 3 момичета позна. Взема се златен пръстен с истински камък на него и се слага на конец. Държи се или над ръката или над корема на бременното момиче и ако започне да се върти в кръг е за момиче, а когато е напред-назад за момче. На мен лично предния път от любопитство го правих и се въртя в кръг за момиче и позна. Сега пак пробвах и беше като за момче.

Общи условия

Активация на акаунт