МАРТенче в коремчето расте, за някой е едно, за друг е две

• 27 239
  • 701
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
И пак да се допитаме по мамите минали по този път вярно ли е че ако ти се гади и повръщаш ще имаш момче, а ако нямаш тези неразположения ще имаш момиче???
в това няма нищо вярно...Предната бременност беше ужасна в началото откъм гадене. Единственото което можех да ям беше кисело мляко и това продължи 4 месеца. А накрая си имах една малка принцеса. Сега пак имам гадене, но е в по-лека форма пък да видим какво ще е  Rolling Eyes
Мога да ви кажа един друг трик на който ме научиха и на 3 момичета позна. Взема се златен пръстен с истински камък на него и се слага на конец. Държи се или над ръката или над корема на бременното момиче и ако започне да се върти в кръг е за момиче, а когато е напред-назад за момче. На мен лично предния път от любопитство го правих и се въртя в кръг за момиче и позна. Сега пак пробвах и беше като за момче.
[/quote

О ще търся пръстен тази вечер да пробвам Wink)) Всъщност и мойта сестра не повръща а има момче, а аз бях много зле в това отношение и лекарката вчера ми каза че най вероятно ми се повишавал тестостерона щото било момче и затова ми било зле и съм повръщала. Не зная дали има логика , но явно няма - всеки си прави някакви умозаключения Simple Smile))

# 586
здравейте и от мен току-що си направих това с пръстена взе да се върти в кръг аз имам една принцеса и май отново ще моми4е дано да е вярно  Simple Smile

# 587
  • Варна
А бе и при мен се върти в кръг, на пръстен с перла става ли? Че не зная това естествен камък ли е колкото и невежо да звучи...а и има ли мами при които се е въртял напред назад или всички ще ставаме женски майки Simple Smile)) или joli24 я ти кажи че имаш опит от 3 момичета сигурно има мъжка майка сред тях?

# 588
Цитат
Мога да ви кажа един друг трик на който ме научиха и на 3 момичета позна. Взема се златен пръстен с истински камък на него и се слага на конец. Държи се или над ръката или над корема на бременното момиче и ако започне да се върти в кръг е за момиче, а когато е напред-назад за момче. На мен лично предния път от любопитство го правих и се въртя в кръг за момиче и позна. Сега пак пробвах и беше като за момче.

На мен приложиха този трик преди няколко месеца, само че с какъвто пръстен имахме в момента (сребърен и беше сложен сребърна верижка). Аз съм много невярваща на такива неща, но една приятелка искаше да ми го направи. Показа, че ще имам момче и за момента прогнозите при нас са за момче. Ако сте любопитни, пробвайте го Simple Smile

А за това, че ако ти се гади и повръщаш, значи ще имаш момче, не го вярвам, защото когато моята майка е била бременна с мен, е повръщала през цялата бременност.

бамбарадамбара, защо не се пробваш с подходящи храни да си качиш хемоглобина? Мен миналото лято без малко да ме изкарат анемична заради желязо малко под нормата (хемоглобинът си беше в нормата) и като чух, че може и да пия хапчета, прочетох всичко в интернет за храни с желязо (а те са вързани и с хемоглобина) и за месец и половина си бях в нормата без лекарства. Можеш да наблегнеш специално на цвеклото. Него го препоръчват даже на раково болни, тъй като техните лекарства смъкват много хемоглобина. Ако те интересува, мога да ти пиша още информация по въпроса. Аз даже вчера си купих цвекло и ще започвам отсега с него, че както карах 2 месеца на плодове и зеленчуци......

# 589
Galeto на две от мамите им го правиха преди години пред мен и им показа за момче...И двете сега си имат прекрасни момченца на по 5 години. А на мен миналата година и аз и мъжа ми го правихме за мен и излезе момиче. Сега пак го накарах и аз да го направя и той с неговата ръка и започна напред назад да се върти и ако това е вярно ще си имаме сини гащи напролет. Не че има значение, ама голямо любопитство ме гони  Laughing

# 590
И аз го пробвах върти се в кръг, каквото  и да е, дай боже всичко да е наред  Praynig, ама наистина си е голямо любопитство  Naughty

# 591
Мамита, пробвах и с двата златни пръстени които имам, защото и двата имат камъни ама от къде да знам кой е истински ииииииии резултата е напред-назад  newsm44 дано да е момченце Simple Smile Даже се опитах да ги завъртя в кръг, да видя дали не си въобразявам, ама не, спираха и пак започваха напред-назад  Hug

# 592
и аз да кажа за този метод,понеже от моята прабаба насам един вид се предава това и винаги излиза точно,но ако си гледате на ръката излизат вс деца под ред,които имате дори и аборти,а за в момента какъв е пола се гледа само на корема и излиза само то.аз преди сам си гледала на ръка,гледах и на ММ абсолютно едно и също излиза,но от както съм бременна не мога да си гледам сама,та майка ми ми гледа и пак си показа момиче.

# 593
а и да вметна,че и с игла показва,не само с пръстен

# 594
  • София
освен да водим статистика, дали тия методи ще се потвърдят накрая  Mr. Green
на мен ми гледаха на ехограф само, нещо не вярвам на немедицинските методи  Crazy

# 595
  • варна
За повръщането не е вярно. И с двете си бременности не съм повръщала, а се родиха момче и момиче.
За килограмите и раждането също не съм съгласна. Със сина ми качих 35 кг, с дъщеря ми 15. Ражданията бяха еднакви, както и възстановяването. Но е много по-приятно да качиш малко. Първият път ги свалях доста време, а вторият си излязох от родилния дом в дънките.
Аз се замислям за хемоглобина, че с този мой кръвоизлив който не спира вече 20 дни..... Надявам се скоро да спре това кървене и да забравя за случея. Влязох в 4-ят месец а не спира. Четох че тъмно червените и зелените храни помагат за покачването на хемоглобина. И сега освен сок от цвекло пия и фреш от арония и ябълка. Малко е степчива аронията, но приемам че е лекарство.

# 596
  • Варна
Добро утро!

освен да водим статистика, дали тия методи ще се потвърдят накрая  Mr. Green
на мен ми гледаха на ехограф само, нещо не вярвам на немедицинските методи  Crazy

Изобщо не искам да вярвам на тези методи.
Преди да забременея ми гледаха с игла на ръката, излизат ми 2 момчета. Сега ми го правиха с пръстена и пак момче. А метода с посипване на сол на главата, се хванах за брадичката и е за момиче.
В една друга статия четох, че когато пръстена се върти е за момче, а когато се клати за момиче. Май няма нищо вярно.
Предпочитам да не ми виждат пола скоро, че в повечето случай все момченцата се виждат рано. А аз си искам да е принцеса.  Mr. Green  Crazy

За килограмите също не мисля, че е вярно. Както и за връзката между пола и неразположенията.

gerito, много е полезна аронията. Наскоро разбрах за нея и попрочетох малко. За хемоглобина е хубаво да се яде и черен дроб. Моят за сега е добре 120.

# 597
Добро утро и от мен!

Цитат
За хемоглобина е хубаво да се яде и черен дроб. Моят за сега е добре 120.

Pepsilight, вярно е, че черният дроб е полезен за хемоглобина, но пък съдържа витамин А, а витамин А от животински произход е противопоказаен при бременност.

# 598
Здравейте,момичета!  Simple Smile
Все не ми остава време да се включа,но чета всичко с интерес!

Аз съм по-добре,сякаш неразположенията отминават(силно се надявам),само киселините ми останаха,голяма мъка са,но като знам,че бебчо е добре ще издържа някак.
Малко се притеснявам от килограмите,които ще кача,започнах от 64-65кг и съм почти 70 сега! NaughtyА до края има още доста,но каквото е!После ще ги свалям! Относно кой,колко качва-смятам,че при всяка жена и бременност е различно.

Снощи сънувах,че съм на преглед и виждам,че бебето е момче!Ние нямаме претенции за пола,само бебчето да е здраво.Ще пробвам трика с пръстена-интересно ми е! Simple Smile
Хубав ден,бременелки! Hug

# 599
Здравейте, кокичета  Hug
За хемоглобин хапвайте също зелена салатка и спанак, много помагат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт