МАРТенче в коремчето расте, за някой е едно, за друг е две

• 26 902
  • 701
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Момичета, да ви се оплача. Аз май пак съм с отлепване  Sad Вчера следобед имах малко кафяво зацапване и отидох до спешния кабинет. Искаха направо да ме приемат в болница, без да ме прегледат. Аз настоях все пак да ме видят от какво е това зацапване и дали всичко е наред с бебето.  Направиха ми най-обикновен гинекологичен преглед, като докторът доста ми натиска корема. После ми изписа но-шпа на инжекции и магнерич. Само това щели да ми прилагат като лечение в болницата и затова предпочетох да съм си вкъщи (има кой да ми слага инжекциите). И чак тогава ме гледа на ехограф. Бебето беше жизнено. Първо уж нищо не се виждаше, но после видя някакво тъмно петно, което било кръв между плодния сак и матката, т.е. отлепване. Не било голямо.

И аз за това бях вчера в АГ. Аз питах имам ли отлепване и ми казаха, че нямам просто не ми се било запълнило пространството, не разбрах точно дали между матката и плодния сак както ти си писала, но ми казаха че не е отлепване и ми показаха тъмното петно. Не знам, дано всичко минава по бързо. Успех.

# 631
 ooooh! Ама че съм и аз разсеяна.... Честит празник на всички и от мен..Нека Богородица пази вас и семействата ви, да закриля и малките човечета които носим и напролет гушнем най-здравите бебоци  Hug

Мила BARBOLINAтова че ти се яде месо никак не бива да те учудва, явно организма си го иска. Тази бременност учудващо за мен също изпитвам странно желание да ям храни които никога не съм обичала. Пример: за първи път през живота си проядох копър...отделно умирам за сметанов сладолед, който не обичам, а шоколадовия който обожавам ми се повдига от него. С две думи бременна му работа  Mr. Green

На момичетата, който имат проблеми с кървене и отлепване мога само да кажа спокойствие, лежане, никакво натоварване, никакви черни мисли и съм сигурна че всичко ще бъде наред  Praynig Hug

# 632
ТиаРа  - Donka_78 за това кървене нищо ли не си пила? Аз и двата пъти бях така, но с хачета го спирахме, защото колкото и безопасно да е,  е и приятно.

Аз писах , но по рано, че си слагам утрогестан вагинално на 6 часа по 1 и ми казаха до 16 седмица да не ги спирам. После те ще ми кажат как да ги спра, че не трябвало изведнъж да се прекъснат. А и 2 пъти в болницата бях на системи, но единият път кървенето беше доста, защото бях с 38 температура цял ден.
На теб от какво ти се получава кървенето казва ли ли са ти?

Дам и двата пъти било нормално докато се запълни матката да кърви до 16 седмица, Миналата година по това време лежах месец и половина в болницата където бях на папаверин и инжекции по-шпа...Но за това време не спря и след като излезнах от болницата един ден имах малко повече от обикновеното и това сложи край на бременността ми. Становището на лекарите беше, че това течение се е отделяло точно къдеето е било захванато сакчето, и е предизвикало отделяне и притока на кислород спира........ Тази година пак по същото време 2 черти и 4 дни след като разбрах пак старата история, много бях стресната, но сегашния ми лекар ми назначи Утрогестан вагинално 2х2, и за 2 дни нямаше и спомен от течения,.,Утрогестана го пих  до 14 г.с. и да чукна на дърво засега всичко е наред  Praynig
Затова се учудвам , че при теб от Утрогестана не е отшумяло, но всичко ще е наред сигурна съм  Kissing Heart lovekiss

# 633
  • Пловдив
ТиаРа , на мене цапането ми се изчиства и след около 7-8 дни пак ми зацапва, пак спира и така, а утрогестана не съм го спирала. Дано да ми е за последно. Доколкото разбрах ти вече нямаш зацапване, нали?

# 634
  • USA, Steak State
След като наближаваме края на темата, тези от вас които не са в списъка да пишат на Vania_84. Обикновено тя прави темите, тази я направих извънредно поради нейно присъствие.

# 635
ТиаРа , на мене цапането ми се изчиства и след около 7-8 дни пак ми зацапва, пак спира и така, а утрогестана не съм го спирала. Дано да ми е за последно. Доколкото разбрах ти вече нямаш зацапване, нали?

Да моето спря веднага от тези лекарства, в началото имах 2 много силни кръвотечения, едното беше рано сутрин със големи съсиреци кръв даже мисля, че съм била 6-7 г.с. до тогава не бях ходила на лекар още и бях сигурна, че историята ми се повтаря от миналата година.. На другия ден вече отидох на лекар за първи път и думите му бяха "има бременност и плодно сакче, отлепване няма, ела след 2 седмици да видим как ще се развие".. Та от тогава почнах Утрогестан след 3-4 дни спря всякакъв вид течения и така до сега. Немога нито да те плаша нито дд те успокоя,защото при всяка е индивидуално, но изказването на моя лекар (а той се слви като един от най-добрите в стз) е, че в днешно време кървене до края на 4 месец се случва на всяка 3 жена и това накрая завършва с една успешна бременност.

Просто не го мисли мила, аз до преди дни когато спирах хапчетата бях изпаднала в паника, даже и тук споделих, беше ме страх да отида по малка нужда, за да не видя кръв, но сега съм спокойна и всичко е наред  lovekiss (освен, че не качвам нищо и се психирвам дали всичко е нормално  #Cussing out ама така ще сме в близките 5 месеца, все нещо ще ни тревожи)  bouquet

# 636
  • USA, Steak State
Тези, от вас които искат да се присъединят да пишат на мен или Тиара за това. За съжаление първо трябва да станем приятели и след това ще можем да ви добавяме. След това можете да ни изтривате, не е проблем.

Също така тези от вас, които вече са там моля да попълнят термините и никовете си в съответните документи.

# 637
  • Пловдив
Нищо не разбрах, какво става с форума, къде да се присъединим, ако искаме? Извинете за въпросите, но наистина наистина не разбрах?

# 638
Момичета, много сте изписали, браво! Дано всичко е наред с прокървелите и да отминава! Стискам палци. Почивайте си и пийтекаквото са ви дали, другото е божа работа, за жалост не зависи от нас. Но 90% от тези инциденти завършват БЛАГОПОЛУЧНО. Така че споко!

# 639
  • Варна
Нищо не разбрах, какво става с форума, къде да се присъединим, ако искаме? Извинете за въпросите, но наистина наистина не разбрах?

Ако искате да се присъедините в страничката ни във фейсбук.

# 640
Как да ви намерим във facebook аз не разбрах пак за което се извинявам  babydust7

# 641
Момичета, пълен напред...много се радвам,че пишете! пожелавам ви само хубави неща и леко бременеене,ако имате нужда от нещо пишете ни на МАртенички 2012. Ние с удоволствие ще ви помагаме.

# 642
Добро утро на всички!Как сте днес? Аз от десетина дни се чувствам толкова добре! preggo Дано и вие сте така!  Оххх утре съм на преглед при новия ми лекар и Фетална Морфология 1 и нямам търпениеееее  newsm44 Дано всичко е добре с бебко.
Искам да ви питам ако публикувам снимка или коментар в групата във facebook дали някой от приятелите ми ще види какво съм побликувала? все пак не искам всички да виждат, а само групата?
Някой пита за предложение за име на новата тема:

МАРТенското бебче в коремчето палува, мама все-повече се вълнува!
Бебчето в коремчето расте, през  МАРТ радост ще ни донесе!
Малките коремчета растът, през МАРТ радост ще ни донесът!
Това са предложенията от мен, не сам ги измислила аз а са предложения от предни години, които не се ползвани май...  newsm68
Хубав ден от мен!

# 643
  • Варна
Добро утро!

Искам да ви питам ако публикувам снимка или коментар в групата във facebook дали някой от приятелите ми ще види какво съм побликувала? все пак не искам всички да виждат, а само групата?

Групата е скрита и освен тези, които сме в нея, никой друг не вижда, какво се публикува.  Peace

И аз утре съм на ФМ и се чудя на кого да оставя Тедката, че нещо не ме слуша и ще вдигне клиниката на главата си. Отделно ще му слагаме последната ваксина и дано да мине без всякакви странични ефекти.

Хубав ден от нас!

# 644
Тези, от вас които искат да се присъединят да пишат на мен или Тиара за това. За съжаление първо трябва да станем приятели и след това ще можем да ви добавяме. След това можете да ни изтривате, не е проблем.

Също така тези от вас, които вече са там моля да попълнят термините и никовете си в съответните документи.
И аз искам да се включааааа   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт