Покажете си детските стаи - тема 17

• 82 954
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря!Ще разгледам  bouquet

# 691
ani27, нали каза, че имаш препоръчан изпълнител? Той би трябвало да  намери решение на казуса ти!  Peace
Не, имам проект, изпълнител търся.
Добър изпълнител, правещ качествено мебелите, изпълняващ срокове.
Да, имам един препоръчан изпълнител, но той ни прави порт мантото, и не съм доволна от многото дефекти, които даде за има-няма 2г. ......цената си я биваше, а накрая скапано изпълнение.

# 692
Ето вариант с двуетажно легло и легло-сандвич в една детска стая:

Снимките са линк към по-големи снимки.  Peace

Тази стая е страхотна, направо се влюбих в нея. Видях коя фирма я е правила и че имаш у вас и други неща от нея. Може ли да споделиш колко ви е взела. За момента ми трябва порт-манто и ми допаднаха много няколко техни идеи - искам да се ориентирам дали изобщо да се обръщам към тях, защото съпружеското тяло доста ми е свил бюджета Wink

# 693
Ние имаме леглото на Икея тип сандви4 http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/50080315/ и там няма никакъв механизъм. Много хитро е направено-двете рамки влизат една в друга.Отиди на място и го огледай и ако ти хареса ,просто поискай да ти го направят така. Страшно съм доволна,а шкаф4етата,колко много побират,просто не е истина!

Много харесвам това легло и обмислям покупката му. Двоумя се само какъв матрак да купя. На сайта пише до 10 см., но момичетата казаха, че е твърд. С два х 12 см. дали няма да стане много високо леглото. Предполагам около година ще го ползваме разгънато и после (като свикне малката да спи сама) ще се ползва предимно като единично легло. Моля те, сподели вие с какъв матрак го ползвате. Praynig

# 694
Преди няколко страници ми препоръчахте едни двустранни лепенки, с които да залепя малки рамки на стената. Казахте, че ги купувате от книжарници, но не успявам да намеря. В строителните хипермаркети ми предлагат двустранно тиксо, а аз не искам това. Затова, моля, ако някой си спомня конкретно място в София от където може да се купят, ще бъда много благодарна.

# 695
Матраците са два,един върху друг.Ето тези http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/90139757/ .Много са ни удобни,но действително,когато не е разпънато леглото,става доста високо.Затова,когато дребната ляга да спи,и го разтягаме и може да се въргаля в него без да има опастност да падне.Слагам допълнително възглавници и готово. Много е удобно и за гости,тъй като за съжаление,нямаме все още стая за гости.

Най/добре май да покажа все пак снимки. Вси4ко съм  си измислила по мой си проект,както и вси4ко съм го правила сама/боядисване на стените,дървото и къщата.Единствено майстор ми е правил белите первази по стените и е слагал ламината. А с мъжът ми,заедно сглобихме мебелите.
Уважавам работата на дизайнерите и индивидуалните проекти,но тъй като не мога да си позволя такъв,реших сама да се пробвам и ето го резултатът http://megidjen.snimka.bg/daily/detska-staja.723572.29412721
Липсват само още белите лайсни за ламината и зален килим,както и още няколко декорации,но и на тях скоро ще им дойде реда.

# 696
  • София
Ау, страхотна стая за момиченце! Разкошна е!
Мара Подробната, изобщо нямаш нужда от дизайнер, справила си се перфектно  Simple Smile Peace

# 697
Мара Подробната, стаята е невероятна  Hug Благодаря ти за споделените снимки. Леле, каква ли радост е да си имаш такава къщичка с дворче. А къщичката за птички просто разбива.Дъщеря ми, виждайки снимките ви, поиска точно такава стая. Да видим сега как ще се справим Simple Smile

# 698
Мара Подробната, поздравления и от мен за стаята !
Много ме впечатли леглото и аз търся нещо подобно. В нета попаднах на това

По-точен пример http://www.laredoute.fr/vente-lit-gigogne-pin-massif-3-positions … amp;source=search

http://www.hf4you.co.uk/buy/serene-furnishings-eleanor-honey-oak … uest-bed_2324.htm

https://www.google.com/search?q=guest+beds&hl=bg&tbo=d&a … =1360&bih=625

Предполагам, че може да се изработи и в Б-я. Притесняваме единствено момента с краката на "второто легло". Струват ми се паянтови. Ако легне един възрастен, дали няма да му е за последно? newsm78
Вие какво мислите?

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 22:13 от Ianina

# 699
Матраците са два,един върху друг.Ето тези http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/90139757/ .Много са ни удобни,но действително,когато не е разпънато леглото,става доста високо.Затова,когато дребната ляга да спи,и го разтягаме и може да се въргаля в него без да има опастност да падне.Слагам допълнително възглавници и готово. Много е удобно и за гости,тъй като за съжаление,нямаме все още стая за гости.

Най/добре май да покажа все пак снимки. Вси4ко съм  си измислила по мой си проект,както и вси4ко съм го правила сама/боядисване на стените,дървото и къщата.Единствено майстор ми е правил белите первази по стените и е слагал ламината. А с мъжът ми,заедно сглобихме мебелите.
Уважавам работата на дизайнерите и индивидуалните проекти,но тъй като не мога да си позволя такъв,реших сама да се пробвам и ето го резултатът http://megidjen.snimka.bg/daily/detska-staja.723572.29412721
Липсват само още белите лайсни за ламината и зален килим,както и още няколко декорации,но и на тях скоро ще им дойде реда.
Не можах да разбера как леглото сандвич, става после на спалня/т.е. двете легла са на една височина едно до друго/ без механизъм. Точно това искам. Легло сандвич, което да се превръща на спалня при необходимост. Не разбрах, че Икейското става от предишният пост, където ми го препоръча.

# 700
  • София
Добре де Ани, виждам, че си от София. Разходи се до Икея и разгледай вариантите там. Иначе ето клипче http://www.youtube.com/watch?v=40rUYIPAET4

Мара Подробната, много рядко някои от показаните стаи ми харесват, но вашата е много свежа. Точно това е чудесното при неутралните цветове на мебелите, можеш да си поиграеш с цветовете на стените, без да е прекалена натоварващо. Така или иначе играчките и аксесоарите са достатъчно цветни. Поздравления и много щастливи мигове на собственичката.

# 701
Ние имаме леглото на Икея тип сандви4 http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/50080315/ и там няма никакъв механизъм. Много хитро е направено-двете рамки влизат една в друга.Отиди на място и го огледай и ако ти хареса ,просто поискай да ти го направят така. Страшно съм доволна,а шкаф4етата,колко много побират,просто не е истина!

Много харесвам това легло и обмислям покупката му. Двоумя се само какъв матрак да купя. На сайта пише до 10 см., но момичетата казаха, че е твърд. С два х 12 см. дали няма да стане много високо леглото. Предполагам около година ще го ползваме разгънато и после (като свикне малката да спи сама) ще се ползва предимно като единично легло. Моля те, сподели вие с какъв матрак го ползвате. Praynig

В нашата детска леглото е с матраче от 10см. И изобщо не стои твърдо, спи се идеално. С малкият съм спала и аз, сега спи баща му с него. Много ни е било удобно и на двамата, а сме доста по-тежки в сравнение с едно дете.

# 702
Добре де Ани, виждам, че си от София. Разходи се до Икея и разгледай вариантите там. Иначе ето клипче http://www.youtube.com/watch?v=40rUYIPAET4

Мара Подробната, много рядко някои от показаните стаи ми харесват, но вашата е много свежа. Точно това е чудесното при неутралните цветове на мебелите, можеш да си поиграеш с цветовете на стените, без да е прекалена натоварващо. Така или иначе играчките и аксесоарите са достатъчно цветни. Поздравления и много щастливи мигове на собственичката.

maminko, до Икея нямам проблем да се разходя, но от Икея не смятам да купувам/предубедена съм към готовите мебели/. Времето ми е ценно, до края на март трябва да е готова детската стая стая. Не мисля да ставам по-компетентна от проектант или мебелист, за да стигна до направата на детската стая Mr. Green. Имам идея и проект, знам какво искам, проблемът ми е кой да ми го изпълни качествено и в срок. Април очакваме ново попълнение в семейството и баткото трябва да освободи мястото от спалнята и се премести в детската.
Когато някой има инфо, не виждам защо да не сподели и не ми обясни, вместо да си губя времето в напразни разходки.  Мислех, че темата е за помощ, а не само за хвалене кой каква стая е направил на детето си.
Интересува ме принципа на леглото, за да го обясня на евентуалният изпълнител при производство. Оказва се, че на доста тази опция с легло сандвич, да става на спалня им е мъгла, т.е. не я предлагат често.
Написах ясно: имам проект, търся добър изпълнител, какво не ме разбрахте?
Как един не каза: да, доволен/ а съм от нашите мебели, мога да ти препоръчам А, Б или С.........това искам. Надявам се да бях този път ясна.
Лично аз, съм много доволна от кухнята ни, и ако някой ме беше попитал винаги бих препоръчала изпълнителя. След 5г. не е мръднала, нямам една забележка. Изпълнителя на спалнята и мебелите в хола, сравнително добро изпълнение, с 1-2 дефекта още при монтажа, в последствие издържа проверката на времето, но........проблем със срокове и комуникация с проектантката. Те са ми резервен вариант, ако не намеря скоро друг изпълнител. Порт мантото: тотално разочарование.
И така, някой ще си похвали ли производителя на детската стая?

# 703
Аз имах легло с такъв механизъм, но е поръчвано отдавна и не помня името на фирмата. Магазинът се намира на Раковска, в частта след Дондуков. Принципа е отваря се едно чекмедже и от него се повдига още един матрак, но еднолицев. Икейското легло не е на този принцип, там матракът е двулицев. Така че, според мен първо реши какъв матрак искаш, механизъм и след това търси фирма. Аз използвах фирма за поръчка едва след като бях проучила всички възможности и посетих няколко мебелисти. Какво значение има, че аз съм доволна от Гошо, ако той не може да направи твоят проект? Или може, но е на двойна цена?! Тук всички момичета се смяха на моите обикновени легла, но е факт как само една фирма се съгласи да ги изработи. Матрак, механизъм и тогава мебелист. За мен това е логиката.

# 704
  • Някъде на път....
ani27, нали каза, че имаш препоръчан изпълнител? Той би трябвало да  намери решение на казуса ти!  Peace
Не, имам проект, изпълнител търся.
Добър изпълнител, правещ качествено мебелите, изпълняващ срокове.
Да, имам един препоръчан изпълнител, но той ни прави порт мантото, и не съм доволна от многото дефекти, които даде за има-няма 2г. ......цената си я биваше, а накрая скапано изпълнение.
О, извинявай, аз реших, че имаш и изпълнител - грешно съм разбрала...   bouquet
Болднатото в червено - мисля, че ние го покриваме като изпълнител.
Октопод с рокля може да даде мнение също.  Peace Тя и рони ни се довериха, благодаря за което!  Peace

sunlight_eli, ако искаш ни направи запитване на мейла - ще отговорим и можеш да прецениш дали отговаряме на очакванията ти!   bouquet

Мара Подробната, много хубава стая!  Peace

..... Тук всички момичета се смяха на моите обикновени легла, но е факт как само една фирма се съгласи да ги изработи......
Не всички сме ти се смели, някои те взехме насериозно!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт