Покажете си детските стаи - тема 17

• 82 949
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
..... Тук всички момичета се смяха на моите обикновени легла, но е факт как само една фирма се съгласи да ги изработи......
Не всички сме ти се смели, някои те взехме насериозно!  Hug

И да се похваля, че матраците не мухлясват и не се пързалят. Имам малко декоративни неща за довършване и ще пусна пак няколко снимки.

# 706
Октопод с рокля,
"лепенките", които не можеш да намериш се водят "дъвка UHU" Там където продават лепила на UHU, имат в асортимента си и дъвки. Истината е че може дас а се изчерпали...защото имат проблем с вноса на тази марка от няколко месеца. Но ако търсиш двустранна лепенка...със сигурност ще ти предлагат винаги двойнолепяща лента. Попитай за дъвките на UHU - и може да намериш още в първата книжарница . Успех  newsm10
Подробна Марче - скоро не бях попадала на такъв дизайн. Браво. Много добро и като идея и като изпълнение Hug Леглото е страхотно - Икейското е предполагам... Но най ми хареса сектор прозорец Peace Поздравления още веднъж!

# 707
Марче, стаята на моята любимка е прекрасна!!! Остана ни малко за кляфкане из къщи. Ще дойдеш/дойдете ли на гости? Simple Smile
Аз съм изключително доволна от това, което хората на Таня Илиева направиха в нашата спалня! Много на сляпо (т.е. след отзивите на Октоподката в рокля се метнах на сляпо) и останах впечатлена от начина, по който тези хора желаят да работят за клиентите си. Ние като семейство не сме от най-леките за общуване и въпреки това ме впечатлиха с изключителната си прецизност. С минутка не се забавиха. Има и гаранционна поддръжка, която ми се ще да не ползваме, но механизмите не са ги правили те все пак.  
Ани27, хубаво е че имаш вече идеен проект. Сега можеш наистина да загубиш малко ценно време и да отидеш в някой реален магазин (Еником, Лабиринт ... Все някой имате в близост), за да видиш дали и на живо ще ти допаднат нещата. Ще спестиш много в бъдеще. В детската сме с конфекционен сандвич. Високо е леглото. Все още не сме взели втория матрак, защото засега няма нужда. На долното ниво матракът ще бъде основно затворен. Мах 16 см дебелина ще бъде, за да може да се прибира що годе свободно. Горният е 18 см., защото такъв харесахме. Крачетата са предвидени, но не знам колко дълго бих им се доверявала. По-скоро ако се използва, ще бъде като двуетажно легло, а не за спалня. Между рамките на двете половини от леглото ще има над 4 см луфт, защото дефакто това са залепени две отделни легла с опция даже да се отделят едно от друго.    

# 708
Октопод с рокля,
"лепенките", които не можеш да намериш се водят "дъвка UHU"

Пробвах с "дъвка" и ми излезе резултат в гугъл "UHU ПЛАСТИЧНА ЛЕПЕНКА", която видях къде точно се продава.  Hug След малко ще ви кача едни снимки, за да ми дадете съвет.

# 709
Благодаря ви за милите думи,моми4ета  bouquet

Рониbouquetнямам търпение да дойде лятото и този път ще си наваксаме със срещите и таман ще видим и вашата готова стая Hug
Междудругото,идеята за къщи4ката ми дойде то4но от теб Wink Спомняш ли си,4е беше пуснала един линк с икейския Експедит,4етворка,който отгоре му беше дорисуван покрив,с идеята да стане като къщи4ка за кукли. Тогава страшно много ми хареса тази идея и все се 4удех,как да я вкарам в концепцията.Имахме ве4е нашите регали,но исках да са до прозореца,като планувам отгоре да сложа възглавни4ки за да може диването да си лежи отгоре. И там не ставаше да се рисува,докато един ден не ми дойде Просветлението Laughing Laughing Laughing Ре4ено,сторено и така!

Ина4е вси4ко е от Икея,вси4ки мебели,лампи,вси4ки видове кутии,текстили,корниз.Без зака4алката и етажерката под рисувания прозорец. Тях съм си ги преправяла аз и ги спасих от сигурна,боклук4ийска смърт Grinning
След време,когато си имаме пубер,мисля мебелите пак да си останат.Може би само един по/голям гардероб ще вземем,а стените ще ги префасонираме според собстени4ката.

Октопод,аз също не съм ти се смяла,даже напротив Wink Много ми допадна то4но този изпростен и функционален дизайн Hug

# 710
Марче, стаята на моята любимка е прекрасна!!! Остана ни малко за кляфкане из къщи. Ще дойдеш/дойдете ли на гости? Simple Smile
Аз съм изключително доволна от това, което хората на Таня Илиева направиха в нашата спалня! Много на сляпо (т.е. след отзивите на Октоподката в рокля се метнах на сляпо) и останах впечатлена от начина, по който тези хора желаят да работят за клиентите си. Ние като семейство не сме от най-леките за общуване и въпреки това ме впечатлиха с изключителната си прецизност. С минутка не се забавиха. Има и гаранционна поддръжка, която ми се ще да не ползваме, но механизмите не са ги правили те все пак.  
Ани27, хубаво е че имаш вече идеен проект. Сега можеш наистина да загубиш малко ценно време и да отидеш в някой реален магазин (Еником, Лабиринт ... Все някой имате в близост), за да видиш дали и на живо ще ти допаднат нещата. Ще спестиш много в бъдеще. В детската сме с конфекционен сандвич. Високо е леглото. Все още не сме взели втория матрак, защото засега няма нужда. На долното ниво матракът ще бъде основно затворен. Мах 16 см дебелина ще бъде, за да може да се прибира що годе свободно. Горният е 18 см., защото такъв харесахме. Крачетата са предвидени, но не знам колко дълго бих им се доверявала. По-скоро ако се използва, ще бъде като двуетажно легло, а не за спалня. Между рамките на двете половини от леглото ще има над 4 см луфт, защото дефакто това са залепени две отделни легла с опция даже да се отделят едно от друго.    
Така, виждала съм на живо легло сандвич, пообиколих някой друг магазин още преди време. Още повече, че човекът, който ми прави проекта, работи в подобен. Леглото сандвич ми е единствената опция за две легла в тази стая. Няма възможност за двуетажно легло, защото има климатик. Друг вариант е да се затвори вратата към терасата, но това предполага мазане/боядисване и ........отпада. Отделно позицията не ми съвпада с правилната посока на фън шуй Mr. Green. За матраците е решено: двулицеви/ магнифлекс/. Много съм доволна от магнифлекса, искам и за децата такива. Остават подробностите по самото легло, как да става на спалня от сандвич и т.н.  С механизмите не съм особено запозната, освен, че знам, че има такива. Не искам чекмеджета по него, максимално изчистен вариант.
Ще пиша на  t_ilieva, по-късно, да обсъдим проекта, цени и начинът им на работа.
Благодаря за съветите.

# 711
http://www.irimbg.com/products/flip_det_02/index.html На страници 10-11 има как стоят крачетата на това легло. Дано да ви устройват.
Марче, много успешно си прекроила подхвърлената преди време идея. Никак не я разпознах, а и я бях забравила. Вчера даже взехме и с помощта на собственичката на стаята сглобихме един голям куб (1.50*1.50.). Много по-добре се е получило! Вземи си надпиши снимките, за да да не се окажеш много ценен безплатен източник на блестяща идея. Simple Smile
Юлче, вие имате изключителна стратегия - да направите стая според идеята за обзавеждане. След вашата лодка-легло и вие сте ми много в хай-класацията на добрите идеи.  Heart Eyes

# 712
Мара Подробната, наистина невероятно свежа стая !!! Фаворит ми е ( любимата ми ИКЕА)!!!

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 15:49 от minimo

# 713
Юлче, вие имате изключителна стратегия - да направите стая според идеята за обзавеждане. След вашата лодка-легло и вие сте ми много в хай-класацията на добрите идеи.  Heart Eyes

Благодаря приятелче Hugрадвам се че ти е харесало - леглото Hugнего ще си го оставим с спалнята. За гости с деца с приспиване Mr. Green Mr. GreenСещай се...

Октоподче - не намерих твоите легла...може ли да ги видя??? Embarassed

# 714
Октоподче - не намерих твоите легла...може ли да ги видя??? Embarassed

Изтрила съм ги, довечера ще кача пак.

# 715
 Мдаа... няма мнения по моя въпрос.
maminkobouquet за клипчето!  Бях любопитна на какъв принцип се "плъзга" /разтяга/ леглото
http://www.youtube.com/watch?v=wkFdvk6uI2c

# 716
  • хасково
Все още не съм писала при вас,но вече стаята е готова за обзавеждане и ви споходих,но късно.Изпуснала съм снимките на Мара подробната. Дали ще сподели и с мен постигнатите резултати. Нашата стая е за две момчета-близнаци. Praynig

# 717
И аз много бих искала да видя снимките на Мара Подробната  Praynig Нашата стая ще е момчешка, но още нямам избистрена идея, а това легло май ще е точно като за сина ми, че много се върти като спи.

# 718
http://www.homedit.com/fresh-kids-room-design-with-twin-beds/

Какво ще кажете за това???? Thinking Много интересно изглежда... като разбира се 2 легла лично на мен ми идват в повече по този начин, но скритият кът горе
http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2012/06/kids-room-fresh-design4.jpg
е направо мечта за всяко дете... Mr. Green Май много ми харесва...

# 719
http://www.comfort.bg/bg/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1 … BE/view/2127.html
Малко момичешки идеи.

Юлче, на вас няма да ви пречи, тъй като сега измисляте конструирането на стаята според избор на разпределения. Но ми се струва, че не е за много щури деца.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт