Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 591
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро! Има ли родили? Аз ставах в 5 и 30 да ям, в 9 4аса да ям и сега за трети път ставам да ям..ужас.Откакто позахладня времето и ям по 10 пъти на ден Simple Smile

# 181
Абе какви са тези неща а окръжна болница  Thinking Поколоко ,Лили май покрай вашите разкази почнах да се замислям дали изобщо да ходя там. вдругиден(дай боже)ще разбера дали ще е секцио или нормално раждането и май ако е секцио директно ще отивам да се уговарям с този георгиев от аг-то,че мн добри отзиви чувам за него.Само ме спира това че там (аг) казаха на отворените врати чче бебетата ги дават при майките чак на 3-ия ден Rolling Eyes При мамите които са раждали секцио там така ли беше наистина и имаше ли възможност поне за кърмене преди това?

# 182
ЗдРавейте на всички. В 4,56 следобед се роди нашия син Део 56см и 3,880. Раждането беше нормално но далго 10 ч . 4 4аса не мраднах от един см . Родих с епидурална и 3 шева Екипа е страхотен....сега се 4увствам страхотно. Направихме парвото кармене.Това е от мен засега,успех на всички

# 183
Лили, да не си при Жеков? Шевовете падат сами. Аз си правих промивка с йодна тинктура- 15 капки в 500 мл. вода и помага. Ползвам и спрейче Цикатридина, но ще ти трябва рецепта. Колко се молих за рецепта докато бях в АГ-и никой не ще да ми напише #Crazy Ама като ме изписаха, единия шев падна и аз се ошашках и беж при Георгиев, той веднага ми го изписа, без да казвам даже  Party

# 184
Гледам още не е оповестено тука, но да се похвалим:

Мама hrisik днес роди секцио прекрасният мъж ГЕОРГИ 2950 49 см

Аз съм с 4 см разкритие, обикалям насам натам да правим още  Mr. Green

# 185
Момичетааа, станах и аз вестителка!!!!!!!!!!  newsm68
Днес в 10 и половина получих СМС от Хрисик - предавам ви го дословно:
Роди се най-сладкото бебе Георги, 2950гр, 49см

Хрисик, да ви е живо и здраво детенцето, много много да ви радва, страшно бързо да се възстановиш.   bouquet
И прекрасно име!  Hug

# 186
Иййй, за малко съм закъсняла с новината Simple Smile)))))))
Сега се връщам назад да ви чета, че мернах и други бебета, след малко пак ще се включвам с поздрави  Hug

# 187
  • Бургас
Честит син на Лия 1977   bouquet
Честит син на Хриск   bouquet

Майка зайка  Praynig

# 188
Честити синове на мамите Лия и Хрисик бързо възстановяване и много здраве на бебчовците
Зайче твой ред е леко раждане

# 189
  • Stara Zagora, Bulgaria
Честото на мамите с бебчета! Да им растат здрави и послушни!
hrisik колко се притесняваше милата много се радвам, че всичо е минало добре и вече си гушка момченцето!

# 190
Ехее еееееееееее ... какви хубави новини  Hug

Честито на мамите Лиа и Хриси  Hug
Да си ви живи и здрави момченцата и винаги да ви слушат  Hug

Лиа ... какъв дълъг мъж ... ще го правим манекен май  Crazy Hug

Иначе момичета намазах си външните шевове с крем Здраве не е проблем нали ? За тези шевчета никой нищо не ми каза, махат ли ги, сами ли падат ... а моя АГ е в отпуска и е с изключен телефон...

Лили мила, аз с това се пръсках и ако го вземеш няма да сгрешиш. Даже като си говорихме с Поколоко и го препоръчах  Heart Eyes Моите шевове зарастнаха много бързо, без смрадлики и всякакви там промивки  Peace

http://apteka.framar.bg/30017919/%D1%86%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82% … 125-%D0%BC%D0%BB-

# 191
Лия, Хрисик, много се радвам за вас! Честити рожби, да растат здрави и щастливи, а вие вързо да се оправяте.  Hug

Мама зайка, стискаме палци бързо да се развият при теб нещата и скоро да ни се похвалиш. Чакаме и Мартичка.

Мартичка, ако четеш ние сме в една болница с теб, обаче на различни етажи  Simple Smile

Лили, радвам се, че сте вкъщи. Негативите от раждането се забравят.

Днес по-късно може и аз да ви напиша малко подробности за мойто раждане. Мина просто перфектно. Не бях и мечтала за толкова бързо възстановяване, чак не смея да се хваля. Обаче още не се кърмим. Дано да решим скоро този проблем.

# 192
lia1977  ,hrisik ,честити ви бебоци!Много да ви радват и слушат!Да растат здрави и с късмет! bigdance2

Майка зайка,стискам палци! Hug

# 193
Лили, да не си при Жеков? Шевовете падат сами. Аз си правих промивка с йодна тинктура- 15 капки в 500 мл. вода и помага. Ползвам и спрейче Цикатридина, но ще ти трябва рецепта. Колко се молих за рецепта докато бях в АГ-и никой не ще да ми напише #Crazy Ама като ме изписаха, единия шев падна и аз се ошашках и беж при Георгиев, той веднага ми го изписа, без да казвам даже  Party

При Славчев Simple Smile) Те сега всичките в отпуска излизат. Георгиев и Танев От АГ ги водят като най най... на мен ми се падна Танев, ама така ме натисна по корема че бебока само с 1 напън излезе Simple Smile
Мариа2709 ако си секцио задължително си избери екип , мамите в АГ секцио бяха доста гледкани

# 194
Честито синче Георги на мама Хрисик!!! Да е жив и здрав!!! Бързо възстановяване на мама!!!  newsm44 newsm07  baloni

Честито и на мама Лиа!!! Да ти е жив и здрав малкия Део!!!  smile3525 newsm30  party006

Зайче, стискаме ти палчета и май скоро и от теб ще имаме новини!  Praynig Praynig Praynig
Мартичка, с теб сме и чакаме новини!  Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт