Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 613
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Абе Пиколоко, как те е страх да миеш дупето. От какво те е страх? Судокрем е доста силен цинков крем. За ежедневна най-добре с бочко. Судото си го пази за зачервяване поне. На варненки съм споделяла, че в Аптека Попова правят крем за подсичане, който е без консервнти държи се в хладилник и е добър при проблеми с дупето, но не и за ежедневна употреба.
За повръщането на Пламен - ще му свикнеш. Дръж тензухени пелени под ръка да не ти повръща навсякъде. След 2м ще намалее осезателно това повръщане. Аз си слагах кърпа на рамото като правех някакви смешни опити за оригване. когато се отказх и от това оригване, просто го слагах на стрничка и подлагах тензухена пелена.
Гънките след къпане също подсушавах с тензухена пелена. Въобще много го уважавам този тензух. Идеално попива. Против подсичане най-добре е честото миене на дупето, не бърсане с мокри кърпи(тесе ползват предимно навън или за забърсване преди измиване) и добро подсушаване на гънките. Пудра не съм ползвала. Учудвам се ако някой все още ползва това чудо.
Лъки ти не ги слушай какво говорят. На отворените врати ще ти се кълнат във вярност, па после ела и виж. И те като нас. Говори си аз ще си правя каквото си знам. За това който колкото може да се залепи за бебето си, за да контролира всичко. За нищо им нямам вяра аз.
ИИИИ Ауууу лентичката ми скочила в 9месец. Малиййй най после!!АйдИ нали знайтИ че съм на опашката. Онзи дето най тропа накрая Simple Smile))) От тук на сетне който роди на добре е - всички сме в 9ти

Последна редакция: чт, 30 авг 2012, 10:56 от sky*

# 166
Добро утро септемврийки Heart Eyes Мерси за закуската и кайВетУ  Mr. Green

future-maman Значи викаш обърна колата по-бързата процедура  Mr. Green
Иначе дата на която си родила е страхотна  Heart Eyes Моя мъж е направо мъж-мечта и ти пожелавам и твоя малък мъж да прилича на него  Hug

Толинка ... мерси за успокоителните здуми ... още няколко мами ми казаха, че по същия начин а вямали признаци и накрая хоп ... са родили  Mr. Green Дано и при мен стане така, че хич не искам системааа  Tired
Довечера отиваме с мъжо до Альошата - викали му гинеколога  Joy /едно от тепетата в Пловдив/ да му видим ботушите  Joy Казват, че който стигне там, няма начин да не роди  Mr. Green но ще видим  Crazy
Ако не стане при него ... имаме още няколко тепета  Joy

Моника ... не си дала линк към конкретната марка и не видях какво точно сте си харесали ... излиза ми сайта на Чиполино само ... може и аз нещо да бъркам  Heart Eyes

Бъдик ... а теб мила направо не те мисла с тези две деца  ooooh! Аз с едно вече едвам издържам, а ти ... Още малко остана, нали - насрочихте ли секциото  Hug

Лина ... що гледаш лошо ... те дрешките не хапят  Joy

Белчето ... тази торта мога и със затворени очи да я правя  Mr. Green bowuu Наистина е страхотна, но трябва да се остави да дръпне няколко часа  Heart Eyes
В следващия пост ще ви напиша аз как я правя .. без миксери и т.н  Mr. Green
Тя пък Пипи вече ме е изпревалила  Crazy и аз я правя така ... Сварявам си кремчето и още топло почвам да редя, като преди това самите бисквитки ги кисна само в купичка с мляко да омекнат по бързо и слагам в тавата. Така ред бисквити, ред топло кремче и накрая може настърган шоколад или пръчици. Само за цвят дза кажа, че слагам и бананчета на кръкчета нарязани над биксвитките. Става ммммммммм ... страОтнаааа  Heart Eyes

susamenna Мила .. с вас сме всички и ще се молим до събота да ви изпишат  Praynig Hug
Браво на юнака ... щом вече се кърмите, нещата изглеждат много добре  Hug
Бъди силна миличка, още малко  Hug

sentex Честито ви прибиране  Hug ... Пък педито викам да я смениш, а ... ко шИ кажИш  Thinking Mr. Green
За жълтеницата знам, че е хубаво да стои на слънчице  Hug
А тази клюкоза много я отричат  Naughty

Оооо Мели ... да не те е блъснал влака тази сутрин  Joy изглеждаш ... заспала  Mr. Green Hug

Оооо Стана голям пост .. другото след малко  smile3534

# 167
Не знам, това точно, казаха ми че е гликоза, ама каква... Понеже бяхме мънички  и с жълтеница (при недоносените бебета жълтеницата минава по- бавно) и в къщи продължих с гликоза- 5%.Давах му я до скоро, но по много малко, колкото да се каже. Вече нямаме жълтеница и му я спрях. Да подчертая, че за Судокрема, за който писах на Сентекс, мажа след всяка смяна на памперс, понеже сме мн чувствителни и бързо се зачервяваме (на майка си прилича), Бочко за подсичане не ни помогна. Майтапа на страна, на мен теча бързо ми свърши за 1 седмица, ама от тези шевове и спрейове си има секрети и още ходя с превръзки, че и аз се бях подсякла от пустите му превръзки #Crazy, ама Бочкото свърши работа, поне на мен  jumpuu

# 168
Момичета какво ви  е мнението за помпите за кърма на Чико, около 11 лева е, тип спринцовка?

# 169
Ха тъкмо се нахранихме и имам малко време да напиша подробности Simple Smile
скай  родих в АГ тъй като в ОБ нямаха места и ме прехвърлиха в АГ. Цялата ситуация беше много странна но нека да разясня.

На 17.08 отидох на консултация при моя лекар и той установи че съм с 5см разкритие и ме прати в ОБ, там обаче като чуха че имам Херпес зостер казаха че нямат самостоятелна стая за мен и ще се наложи да ме пратят в АГ. Пратиха ме и там доктора който ме прие ми каза че разкритието ми е само 2 см и че Херпеса не бил заразен, той ме прие за задържане на 8мия етаж. Там лежах до 20.08 на обяд. На следващия ден Ей така изведнъж ме почнаха контракции в 11:05 ПРЕЗ 5 минути  #Crazy
още от самото начало през 5 мин. Тръгнахме за болницата и там доктора който ме прегледа ме попита "Ти си с 5см разкритие как така вчера сме те изписали?" Ами аз му вдигам  раменете и аз се чудя на кого да вярвам. Спукаха ми водите и започнаха малко по силни болки . Към 15ч. ми сложиха система за по силни болки и в 18:45 се пръкна малкия бонбон. Няма да ви лъжа не беше лесно , но резултата е повече от прекрасен  Crazy
Полежахмме в болницата понеже имахме и жълтеничка, но тук идва и другия проблем Мама няма кърма и е с възпаление на гърдите още от самото начало. Сега ми спряха кърмата защото болките бяха по-лоши и от раждането, а кърма няма . Сега сме на адаптирано мляко Фризолак 1 от което ни хваща запек, на 2 дни 1 път акаме, но няма как. Даваме му 5 капки на ден Биогая ама ефект нулев.
Кръстихме го Радослав Мирославов Лефтеров доста дълго , но много си го харесваме  Embarassed САмо дето мама Лили е още с фамилия Петровска , но дано тати да реши да ми я смени някой ден Simple Smile
Абе да сме живи и здрави всички и хайде стига ги стискахте тия крака , отивайте да ги раждате малките че чувството че това човече малко е от вас е просто божествено.

# 170
Момичетаааа, отивам на тонове, стискайте палци, че с тази остаряла плацента се плаша вече  Crazy А и туй мойто Чудовище не мърда по цял ден и мисля един апарат за тонове в нас да си вкарам  Mr. Green Зайчето ми избяга някъде и я мисля и нея. Да не е да имаме бебе вече  Praynig  Hug

# 171
Добро утро и от мен! Досега се опитвах едни банички да опека, ама така се бяха залепили в пакета, че за нищо не стават smile3514 пак трябва да ям филии.
И аз много обичам бисквитена торта, ама днес ще чистя newsm75 та може за утре и аз да направя една.
Аз още не съм прала дрехите на бебо, че нямаме маса за гладене, другата седмца като си дойде мъжа ще си купим и тогава ще се заемам.
Айде, отивам да си правя филийки и пак ще дойда след малко.

# 172
  • Варна
Мерси момичета за отговорите. Сега спазвам тези съвети, които даде педито, ама ако нещо не ми хареса веднага ще я сменя. То нали знаете проба-грешка. Естествено не всичко ще бъде съвсем спазено. Като къпането два пъти на ден примерно (няма да стане).

# 173
Лили, наистина от Фризолака се запичат, вземи Nutrilon или Hipp Combiotic

# 174
Ех Лили, съжалявам че си минала по трудната пътека. Момичета, за пореден път апелирам на висок глас: ИМАТЕ ЛИ ПРОБЛЕМИ С КЪРМЕНЕ ОТ ПЪРВАТА МИНУТА НА ПРОБЛЕМА ЗВЪНЕТЕ НА ЛЛЛ КОНСУЛТАНТИ. Не само ще ви помогнат, а и ще се превърнат във ваши най-близки съветници в близките месеци. Дори не е нужно да познаваш някой. Има национален телефон. Незнам защо се притеснявате толкова.
Лили проблемът с кърменето е можело да се реши и да не се мъчиш, но така е било писано. Радвам се че бебо е добре и вече расте и хубавее за Радост на мама. Радвам се и че са те изчакали за нормално.

# 175
здравейте  Party аз само се записвам  Mr. Green

# 176
ggoldie Радвам се, че се разписа и то с хубави новини. И аз имах спомен, че беше нещо за задържане ... а госпожицата ви наистина е много фина за сега  Hug

Лъки ... да минава бързо главобола  smile3537  Hug

Ооооххххх Данайче ... тази статия е гъдел за ушичките ми  gydi  Mr. Green

Дано учените най-накрая познаят нещо и раУтата стане и при мен

Ева ... по-добре дай 20 лева и си вземи тази безмарковата от Джъмбо ... вярвай ми изглежда много по-надеждна  Peace Hug

Лили ... много объркана цялата работа, но поне както казваш резултата си заслужава  Hug
Айде дано скоро и ти смениш фамилията  Wink

И накрая, но не на последно място ... Честит Александров ден на всички  Hug
Айде Сашко ... излизай от мама Мартичка    Mr. Green ... днес е твоя ден  Hug

П.П. Момичета, не се притеснявайте да се обадите или пишете на консултантите от ЛЛЛ. Както казва Скайчето, те ще направят и невъзможнвото да ви помогнат, защото по-хубаво от кърменето няма! Hug

# 177
Лили мила, напълно те разбирам, съчувствам ти. Това за ОБ Варна ми е мн познато #Cussing out #Cussing out #Cussing out, само че мен мотаха по нощята ooooh! идваше и да зарева, но само че ме крепеше миълта, че скоро ще си видя бонбона.. Как може да ме мотаят с 4 см разкритие, нямаме места..дрън, дрън.....

# 178
  • Бургас
F.a.t.e  бебешките дрехи не хапят, но много мразя да гладя.
Пък за бисквитената торта -аз бисквитите ги топя в компот , също става

# 179
Ами какво да ти кажа ..... напълно съм разочарована, но всичко мина и вече няма значение просто другия път ще съм подготвена с доста неща.
Иначе момичета намазах си външните шевове с крем Здраве не е проблем нали ? За тези шевчета никой нищо не ми каза, махат ли ги, сами ли падат ... а моя АГ е в отпуска и е с изключен телефон...

Общи условия

Активация на акаунт