Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 560
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Честито на мама Зайка  Hug

# 346
И аз да честитя и тук за малкия Михаил на мама Зайка - да расте весел и спокоен! Hug   bouquet

Момичета, аз вчера и през нощта разни контракции, сега уж попреминаха, дано да са били само подготвителни, все ми се ще още 1 седмица да си постои вътре бебокът...

Сентекс, както се казва - едно е на теория и практика, друго е в живота  Joy
Според мен малко по малко ще се нагодите, опитвай се да гледаш детето си и да слушаш тялото си, така най-лесно ще се справите. Да не говорим, че почти не познавам жена, на която да не са и се разранявали зърната, препълвали гърдите и да не се е чудила какво да прави в началото и дали ще се справи с това пусто кърмене. Началото си е трудно, но колкото повече се водиш по детето, толкова по-бързо ще преодолееш и проблемите. Явно с основните насоки си наясно така или иначе  Hug
Между другото само да вметна, че аз в началото ползвах лансинох, имаше леееко подобрение от него за зърната, но не нещо съществено. В един момент реших да зарежа всякакво мазане обаче, защото устничките на бебето се хлъзгаха по него и не успяваше добре да направи вакуум. После имам чувството, че даже по-бързо ми минаха зърната, макар че първоначално изглеждаше леко по-зле положението...

# 347
Хахахах .... какво прочетох в албумчето за малкия  Mr. Green

Пише така:

В понеделник се раждат красивите  4470
Във Вторник - добрите  и обичливите   hug
Родените в сряда са немирни деца  newsm32
В четвъртък се пръкват смели сърца  smile3540
В петък дошлите са щедри и мили  reverance
В събота се раждат все трудолюбиви  knit
А пък децата в неделя родени, са умни и честни и надарени  smile3560

# 348
Хах, Фейт, много сладко написано, ама..не съвсем. Мойто е родено във вторник и вместо обичливо е по-скоро инатливо. Изобщо не обича да му се радват, а пък за целувки.. винаги се бърше след това  Mr. Green

Ариелче, ти до къде я докара, мила...

# 349
  • Where I am Happy
Честито малко зайче на мама Зайка,да е жив и здрав и много да я радва!

# 350
Хах, Фейт, много сладко написано, ама..не съвсем. Мойто е родено във вторник и вместо обичливо е по-скоро инатливо. Изобщо не обича да му се радват, а пък за целувки.. винаги се бърше след това  Mr. Green

мИ тъЙ пишат хората ... сега колко е вярно ... ще видим  Mr. Green

# 351
Фейт, и аз го бях чела това миналия път и много ми направи впечатление, че Камен точно си отговаря - роден е във вторник и наистина най-ярката му черта е колко е обичлив и гальовен  Heart Eyes
Обаааче, аз съм родена в събота и съм най-мързеливият човек във вселената...
Така че... както дойде  Mr. Green

# 352
  • Бургас
ФейттиУ  Joy добро е - моето дЯти е родено в четвъртък, значи наистина си имам малък Брейв Харт у дома Flutter
А аз съм в сряда и хич не ме слуша главата smile3521 Нашите са се надявали поне след като мина пубертеа да се кротна, ама вече 32-ра година карам и Нъцки Peace Joy Mr. Green

# 353
Ехааааа с каква хубава новина се събудих!!!  newsm44 newsm44 newsm44 Честито момченце Михаил на мама Зайка!!! Да й е жив и здрав!!! Много послушен и да расте щастлив и обичан!!! smile3525 newsm07 baloni

# 354
Колко време след закасняването ми да си направя тест за бременост тъи като ми е за 1 път и  мн сам развалнувана а до сега менструацията ми е била винаги точна.. понякога ме е изпредварвало но никога закасявала... ?

# 355
Добро утро тумбачета! Гледам има страхотна новина Mr. Green
Честит син на мама Зайка! Да расте щастливо и спокойно дете и много да радва мама и тате!   smile3525

# 356
Добро утро мамииии днес вместо закуската с кафето ви сервирам топла топла новина за супер старт на деня Party  [нашата мама зайка си има зайчеее Михайл -3450-50 см   да и е жив и здрав и мнооого щастлив! /color] Crazy Hug Heart Eyes newsm44 newsm44 newsm30 smile3501 newsm44

Жив и здрав да е Михаил на Мама зайка! Много щастие!

kami2004  Hug Hug викаш днес може!
Lucky* аз приличам на тая маймуна - чудя се къде да се провеся.  Mr. Green
И аз май ще си навестя доктора  - още нямам регулярни контракции, да не кажа никакви - или само ме стяга или само ме боли, ама и двете, нъц. Викам да съм си докарала някакви 4-5 см, без да усетя  smile3521

# 357
  • Бургас
Мели може да си караш  още пубертета бе  Mr. Green има време дето се вика

Аз съм родена в събота и съм много мързелива. Брат ми е роден в сряда и въобще не е инатлив, напротив голяма душичка е Simple Smile

# 358
  • София
Колко време след закасняването ми да си направя тест за бременост тъи като ми е за 1 път и  мн сам развалнувана а до сега менструацията ми е била винаги точна.. понякога ме е изпредварвало но никога закасявала... ?

Веднага.

Аз искам бебе в събота или в неделя, не знам някак много скучни са ми делничните дни. Аз съм родена в събота и да, за работа много се раздавам.

# 359
Августа,напоследък доста те мислих,даже днес щях да те призова в изповедалнята hahaha. Радвам се,че си добре...

Майка Зайка,честит ви син Михаил!Желая ви най-прекрасните години занапред! Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт