Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 630
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Аз все си мисля,че щом бебето не тръгва значи моя организъм не е готов за това и пътищата не са "пуснати в експлоатация" хахаха.Така де,сори за сравнението.Страх ме е,че ще се стигне до разкъсваници и рязаници ако не започне от само себе си.Дано наистина са слухове и не стане така...

eeeeee, Адашче, то бебока чака Бат Бойко да резне лентата на магистралата........

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 76
калинас ние сме при МАЯ Стефанова в Младост 1,до ЗОРА!
като цяло съм доволна, но доста се чака при нея(може би при всички е така),понеже е и джи пи(и на нас с мъжо също)..иначе съм ок с нея:))

# 77

Аз все си мисля,че щом бебето не тръгва значи моя организъм не е готов за това и пътищата не са "пуснати в експлоатация" хахаха.Така де,сори за сравнението.Страх ме е,че ще се стигне до разкъсваници и рязаници ако не започне от само себе си.Дано наистина са слухове и не стане така...

eeeeee, Адашче, то бебока чака Бат Бойко да резне лентата на магистралата........

Чака да резне лентичката на новия лъч на метрото  hahaha hahaha
Ама може да я среже и докато сме в болницата - то и без туй в Петък

# 78
Ех Фейтче не е лесна и твоята ама ако ще ти помогне много жени раждат без да са имали признаци преди това Simple Smile Стискам палци и вие да сте така и до края на седмицата да се гушкате с бебчо...Мен точно тоя въпрос много ме замисли днеска ами ако взема да тръгна да раждам от нищото и докато се усетя и да изпусна момента за ходене в болницата #Crazy...вече започвам да бутам масло ми се струва хихихи А аз вече тотално се обърках къде да се запиша да се следя като си дойдем в Пловдив на 3ти, приемам предложения всякакви...Тъй като ще живея в кючука до Събота пазара ако има нещо да е и на близо ще е чудесно  Whistling
И за финал да се оплача колко много искам да си ходя вече...това живеенето при на милото майка му и брат му ме побърква, поне да си бях вкъщи а то тука хладилника вечно пълен със всичко друго но не и храна която бих яла и никой нищо не завива във фолио и всичко мирише на манджа  #Cussing out и душа е повреден и с 300 зора си измивам косата с една ръка докато си държа душа с другата ама утре вечер си се прибирам за няколко дена в къщи и това ме успокоява Simple Smile

# 79
Фейт, имам усещане, че ще родиш утре или в другиден, не знам защо.... Hug

# 80
Фейт, имам усещане, че ще родиш утре или в другиден, не знам защо.... Hug

Охххх .... дано те чуе и малкия  Joy

Рошли ... и твоята не е лесна  Tired още малко остана и при теб.  Hug
Иначе най близко до Събота пазара са ти лекарите в МЦ Кичук Париж или в Южен полъх при нашия  Mr. Green На близо не се сещам за някой частен например, но пък няма смисъл за такъв според мен  Rolling Eyes
Ако друг се сеща някой друг наблизо нека ти пише  Wink

# 81
Eeee Фейтче, тоя Тропчо голямо чакане му направихме. Ама то е право детето - вътре си му е добре, не трябва да реве като е гладно, не го боли коремчето.... що му е да излиза??? Grinning Grinning Я в събота идете му купете МПС-то, да не би това да е причината да не излиза
Да ти се похваля днес бях до м-н Стеда \много добро откритие си направила\ и си накупих още бодита и ританки Whistling Whistling
Рошличка - в Кючука както фейт е писала по ЗК са тези двата центъра, ако искаш на частно д-р Амалиев има кабинет до Събота пазара и изражда във ВМИ

# 82
meri-geri, pocoloco1 и Канела много са сладки бебчетата!
F.a.t.e. успех ти пожелавам, дано до неделя да родиш без да се налага да ходиш в болницата.
Мен все ме боли корема и кръста, ама не се знае може и аз до последно да си чакам, а пък ми се иска по рано да родя, не ми се чака до последно.
Ако някой знае кажете ми кога се избира педиатър за бебето, преди да се роди или след това.

# 83
мерси за отговорите за педиатрите, май навсякъде в Младост се чака доста... Ще взема да посетя поликлиниката да видя какво ще ми кажат там Simple Smile

# 84
  • Варна
nub55 Аз доколкото знам педиатър се избира предварително и след като ви изпишат от болницата трябва да дойде на преглед във вас до 48 часа.

# 85
 HugСамо да се отчета-родих момиче Мария на 26.08.2012г.Родих бързо за около час и половина.Малката е 3кг и 48см.Добре сме,вече в къщи.Ще пиша повече,когато мога.Успех на всички и леко раждане!Целувки!

# 86
key5 еееее браво ,честита ти дъщеря Мария ,много да се гушкате и се слушате Hug

# 87
  • София
Хе,как само го съобщи...
Честито Кий 5, да ти е живо и здраво момиченце Мария!!!
Дай боже всички да родят така бързо както ти си родила  Hug  bouquet

# 88
  • София
key5, честита принцеса Мария! Да е жива и здрава и много да ви радва.

# 89
  • Бургас
key5  smile3525 да ти е жива и здрава дъщерята

Общи условия

Активация на акаунт