Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 587
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
Честити бебета на мама Лиа и Хриси! newsm51
Да са ви живи и здрави малките мъже и бързо възстановяване на вас!
Много хубави новини днес newsm44

# 196
честити бебета,още мъже си имаме в темата.браво! бързо да си ходите вкъщи и без проблеми!!

Мартичка,зайче - ваш ред е до довечера да сте родили  Praynig

# 197
Аууу ревнах.. Браво на Хрисик! Браво, браво, браво!! Как са добре ли са? Как е минало при нея. Леле нямам търпение да разказва.
Лили никакво Здраве. Падат сами шевовете. Ако още не са ползвай съвета на Пиколоко или промивай с отвара от смрадлика. Вече е подходяща на този етап.
Мария имай предвид, че Танев е отпуска от 5 до 9ти септември, а Георгиев от 10 до 24 септември. За секцио и двамата са супер.

# 198
Хрисик честито ти слънчице! Живи и здрави да сте и скоро в къщи да се гушкате! Бързо възстановяване на мама Хриси, за да може пълноценно да се радва на малкото съкровище newsm51 newsm51 newsm51

# 199
ЗдРавейте на всички. В 4,56 следобед се роди нашия син Део 56см и 3,880. Раждането беше нормално но далго 10 ч . 4 4аса не мраднах от един см . Родих с епидурална и 3 шева Екипа е страхотен....сега се 4увствам страхотно. Направихме парвото кармене.Това е от мен засега,успех на всички

Честито lia77! Да в жив и здрав малкия и много да ви радва! Супер и за кърменето! Hug Hug

Гледам още не е оповестено тука, но да се похвалим:

Мама hrisik днес роди секцио прекрасният мъж ГЕОРГИ 2950 49 см

Аз съм с 4 см разкритие, обикалям насам натам да правим още  Mr. Green

Да е честито бебе Георги на мама hrisik!  Hug Hug Да порасне голям и щастлив и те покрай него!

мама зайка_ хайде смело и до довечера и ти  Hug Hug

Моя приятелка е родила снощи също  newsm51 breastfeeding

# 200
ЗдРавейте на всички. В 4,56 следобед се роди нашия син Део 56см и 3,880.

Я някой да ме светне, че с тази часова разлика се омотах  Mr. Green
Май тя е родила на 29,08 ... нали така  Crazy че я писах за днес  Thinking

Зайче ... силни сме, много сме ... с тебе сме  newsm18 newsm18 newsm18

# 201
lia1977, hrisik, честито и на двете ви! Много да ви радват и слушат малките мъже!
Майка зайка, стискам палци! Дано всичко мине бързо и безпроблемно! Hug

# 202
Кey5, честита дъщеричка Мария!!! Да ви е жива и здрава! Вярно, че ти сподели за контракции и зачезна  Hug   bouquet
Лиа, честито и на теб! Много безгрижен да расте големият мъж Део!   bouquet
Paca73, според мен трябва да отидеш в избраната от теб болница с направлението, да кажеш на приемащия те лекар какво е твоето желание за раждане и на каква база е препоръката на наблюдаващия те лекар и че искаш второ мнение в болницата за родоразрешение.  Hug
Сентекс, по точките:
1. Къпане на бебето по 2 пъти на ден -> явно очаква бебето ти да се валя в калта по цял ден, та един път не му стига  Joy
2. Мазане с преварен зехтин -> не съм изцяло против, но съм против мазането без причина като цяло
3. Мазане с Бепантен след всяка смяна на пелени -> мазала съм само при подсечено дупе, никога превантивно и проблеми не сме имали. Тези кремове според мен могат да се затлачат из половите органи и да стане по-зле
4. 150мл глюкоза на денонощие вместо вода за жълтеницата -> нито вода, нито глюкоза бих давала
5. Капки за колики преди всяко ядене -> ако много се мъчи с колики, пробвай да даваш, но ако видиш, че така или иначе не действат, или сменяй капките или ги отсвири изцяло
6. Цедене на гърдите след всяко ядене, и кърмене не повече от 20 мин общо на двете гърди. -> с цеденето най-много мастит да си докараш накрая, ако кърмиш на поискване, ще произвеждаш кърма в точното количество, нужно на бебето. А продължителността на едно кърмене може само бебето да я определи - ти откъде можеш да знаеш кога се е нахранило??? Предлагай едната гърда, докато я изсуче хубаво, важно е и от задното мляко да суче, което е по-гъсто и хранително, ако още е гладно, предлагаш и другата гърда за десерт. Следващото кърмене започваш да даваш от последната гърда, която си предлагала. Всичко ще е наред  Hug
7. Мазане на пъпа 3-4 пъти на ден със спирт 95% -> ние сме мазали само 1 път на ден след вечерното къпане, сега чета, че и това май не бива, но сигурно пак ще мажа, знам ли...
Стаси, пудрата е много отречена в последните години, аз никога не съм ползвала такова нещо. И изобщо без нужда не ползвам нищо, ама съвсем нищо. А ако памперсът е само напишкан, изобщо и не мия/бърша, а директно го сменям със сух. Ако е наакан, тогава мия само с вода - проблеми досега не сме имали  Peace

# 203
Лили, да не си при Жеков? Шевовете падат сами. Аз си правих промивка с йодна тинктура- 15 капки в 500 мл. вода и помага. Ползвам и спрейче Цикатридина, но ще ти трябва рецепта. Колко се молих за рецепта докато бях в АГ-и никой не ще да ми напише #Crazy Ама като ме изписаха, единия шев падна и аз се ошашках и беж при Георгиев, той веднага ми го изписа, без да казвам даже  Party

Аз ползвам същия спрей. Супер доволна съм.
Купиха ми го без рецепта. Мисля около 18 лв.
Честит син Део на мамаЛиа! Да расте здрав, усмихнат и щастлив.
Фейт, за малко да направя подарък на нашия тати за РД, но бебо се забави.Wink)
Страхотни мъже тези наш'те девички:))

Ооо и Хрисчето има бебе Георги. Да им е жив и здрав;))
Вхх че хубаво, а и още по хубаво ще става с всеки изминал ден, повече бебета.

Последна редакция: чт, 30 авг 2012, 12:22 от future-maman

# 204
  • Варна
Честито lia77! Да в жив и здрав малкия и много да ви радва!
Да е честито бебе Георги на мама hrisik!

Аз само да споделя: На каката ми са и излязли едни мехурести топчета по езика, няма температура ама я боли гърлото и малко се притесних от 14 ще ходим на лекар.
За капак вчера корема ми беше почти цял ден стегнат. Днес имам болки и преди малко като ходих до тоалетната май ми е паднала част от тапата. Беше едно прозрачно лигаво по ежедневната превръзка. Не стандартното течение със сигурност. Аз от 15 часа съм и на консултация и ще видим, ама много ме е страх! Аз съм сама! Рано ми е сякаш! Ох шашкам се!

# 205
Hrisiiiiiiikсъседке мила Hug изключително много се радвам,да ти е честито бебенцето Hug Hug Hug.Помня тревогите ти и сега определено си отдъхвам.Нямам търпение да ви видя с мъничкия.Много да ти е здравичък,а ти повече да не изпитваш тия тревоги,само щастие с мъниченцето тии Hug Hug
Лия..честито и на теб!Поизмъчиха те,но съм сигурна ,че резултата надминава очакванията ти.Нацелувай сладък Део от всички ни!!!

Момичетааа,развълнувах се изключително много... Hug Hug

# 206
Извинявам се за огрооомния шрифт....

# 207
Късмет на мама зайка!
Ками успех мила, дано всичко да е наред с теб и с малката newsm10 пиши като се върнеш от доктора.

# 208
Честити нови бебчета ! Да са живи и здрави мъниците и бързо възстановяване на майките!   smile3525 smile3525 smile3525

# 209
Честити рожби на Лиа, Кий5 и Хриси  Hug да са ви живи и здрави,много хубави мигове заедно.
Стефис, ха дано излезе пророчески сънят ти  Hug Милата, да ме мисли не може да спи
Пипи, айде чакам ви  Laughing  Харесва ми плана, развеселихтеме
Сашко калпазанко и днес не иска да излиза, бе голям характер се очертава  Twisted Evil
Ще ви държа в течение, всичко си изчитам, благодаря ви, че ме мислите
  bouquet
Миленита, аз съм на 6 етаж в 603 Hug  и постоянно съм по коридорите и катеря стълби, това ми е назначено за сега от лекарите.

Мама Зайка, айде стискам палци за малкото зайче  Hug  Чакам хубавата новина.
ФетитУ, айде бе мила, не ти давам да вървиш по моя път.

Общи условия

Активация на акаунт