Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 553
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Честито зайче на мама Зайка,живи и здрави!!!
Имам едно питане към Антония 79  преди известно време каза за крема със зехтин и жълт кантарион,майка ми го направи и ми го даде,ама пуст бременен мозък не помня вече за какво се ползва Laughing,та ако може малко рефреш на инфото.?

# 361
Честити бебешоци на Лия, Хриси и мама Зайка Hug много да са им здрави и засмени!!

И при мен няма контракции, хем искам, хем ме хваща нервата  Laughing  Mr. Green

Сентекс, успех с кърменето, дано бързо се подобрят нещата. Аз ако имам проблеми, съм решила направо да извикам някой ллл консултант вкъщи, друго е да ти покажат нагледно  Hug

# 362
  • Варна
За новото зайче :

# 363
  • София
Честито на всички мами, които вече гушкат бебоците си и много палчета за тези , които днес са на док. Ние вчера бяхме на тоновеи юнака спеше та беше едно будене едно чудо Shocked Shocked Всичко ни е ок, води и плацента в норма и док каза скоро хич и да не се надявам на среща от третия вид Laughing LaughingДаде ми документите за болницата и направление за алерголог - за упойките. На кила уж сме 3200 Shocked Shocked
Фейтче започвай да катериш наред днес Шипка, утре Черни връх и дано Тропчо склони да излиза вече Praynig

# 364
честито на мама зайкаа   bouquet  bouquet

# 365
Добре дошъл на мълк-голям(3540 браво бе!) Мишо! welcome

Сентекс, аз миналия път доста се измъчих първите 2 месеца с кърменето и ЛЛЛ ми помогнаха...конкретно Хедра беше много мила и по телефона и на живо...а и в сайта и има много актуална информация...аз мисля да попрочета докато съм в болницата, че за 3 години се позабравя, пък и се променят нещата newsm53

ето ти сайта, там са нейните контакти:
http://xedra.wordpress.com/

# 366
Фейтче започвай да катериш наред днес Шипка, утре Черни връх и дано Тропчо склони да излиза вече Praynig
Дано.. само да не е някъде на Мусала
Фейтче отново много сладко си емотикосала стихчето.
И аз като Миленчето - рицарят без броня е роден в сряда, аз-щурака в сряда, а мъжО-добряка във вторник. Изцяло потвърждавам. Сега си чакам още едно смело сърце  Mr. Green
едно несъществено уточнение - Хедра е от НАПК

# 367
много поздрави имате всички от мама зайка родила е нормално,без упоийки и други такива Hug герой е тя!!!добре е сега чака да и донесат малкия разбойник,който бил голям бузанчо Crazy Party Mr. Green

# 368
честито на мама зайка smile3525 newsm51

# 369
Мама Зайка, успя мила  Hug Честит Михаил, да ви е жив и здрав и много радост да ви донесе.
Аз момичета съм на ръба на нервна криза, нямам думи за отношението в патология на тина киркова. Никой за нищо не ти има. Сега ме е много трудно да напиша всичко, но един съвет- преносвате ли, не бързайте да влизате в болница, поне не в тази. Тук не си човек,ни родилка, нямаш право на информация. Тук си една пътека която им носи пари, и докато трае пътеката няма да те погледнат, освен ако не си платиш. Много тъжно, но факт...

# 370
Марти  Hug  Hug  Hug Гадове са навсякъде... Така е и в МД относно пренасящите  #Cussing out Не се ядосвай, Сашко ще излезе и всичко ще мине  Hug

# 371
Добро утро и от мен момичета! Днес малко по до късно спах, ама от снощи така ме боли кръста, че едвам се движа. Дано да ми мине до следобяд,че ще излизам.
Честито бебе Михаил  smile3504на мама Зайка Hugмного да е здрав и послушен и бързо възстановяван
Късмет Фейт, още малко не остана, по добре почивай, явно няма смисъл от това всичкото катерене Mr. Green

# 372
Миличката, моята приятелка също вече 7ми ден преносва, но си е вкъщи и само ходи на тонове. И като всичко е наред, си стои и спокойно си чака...
Дано скоро да родиш, че това стоене в болница е ужасно...особено при това отношение newsm17

едно несъществено уточнение - Хедра е от НАПК [/color]

Скайче, права, както винаги...аз нали не съм по детайлите...тогава ме интересуваше само някой да ми помогне и да горкото ми дете да се храни...пък дали е ЛЛЛ или НАПК...

# 373
Честито, мама зайка! Да ви е здрав сина и много да ви радва!

# 374
Честит син, Зайче - да ви е жив и здрав, весело и послушно дете   ylinfant
Марти, аз в понеделник съм на доктор, може да пием по кафенце на ъгъла - но силно се надявам дотогава вече да си без тумбаче, а с малко сладко пеленаче  Hug
Аз отивам да си взема резултатите от микробиологията - дано всички коки да са си заминали  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт