Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 610
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Сентекс за зърна аз използвам лансинох и съм много доволна от него. Купих си го още когато ми тръгна коластрата (тогава ми се напукаха зърната, понеже съм с суха кожа). Сега го ползвам чат- пат, като мн ме заболят, че малкият много силно смуче и  Whistling, нито го отмивам и бърша, с две думи супер е, купи си го няма да съжаляваш. Има и по- малка опаковка, можеш да вземеш нея и да пробваш newsm10

# 421
Миличка Стаси ти...провери да не си се затапила отново Hug.Нямам търпение да видя малката ти принцеса-Чудовище. Hug Laughing

# 422
Миличка Стаси ти...провери да не си се затапила отново Hug.Нямам търпение да видя малката ти принцеса-Чудовище. Hug Laughing
Никаква принцеса не е  Naughty Чудовище на баща си е  smile3515 Аз скоро мислех тест за бременност да си купя, та да видя бременна ли съм изобщо  smile3511

# 423
Само на мен ли нищо не ми пада  Mr. Green а съм вече на термин дето се вика  ooooh!
Ни тапа, ни корем, ни води ... нищоооооо  Mr. Green

Днес даже качвах стъпалата през едно .... правих и клякания ... ама нищо  Joy

Довечера ще гледам и синята луна  Mr. Green

Явно така ни е писано момичета ... малките ДзВерчета ще ни разкажат играта  Mr. Green

# 424
Никаква принцеса не е  Naughty Чудовище на баща си е  smile3515 Аз скоро мислех тест за бременност да си купя, та да видя бременна ли съм изобщо  smile3511
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 425
Ахахах да вземе да излезе отрицателен  Shocked,недей hahaha hahaha
Колко парички е този Лансинох?Определено чета най-добри отзиви за него.А като си наблюдавам гърдите съм почти сигурна ,че на третото кърмене ще са разранени... ooooh!

# 426
ха-ха rotfImbo ей, ще ме разбиете  hahaha

и аз вчера клякам и ставам в разкрачен стоеж  smile3532
мъжо пита какво правиш  newsm78 и аз - тренирам раждане...  Laughing

Миленка - 11-12лв е малката опаковка - аз също си взех такъв, но още не съм го отваряла Grinning

# 427
f.a.t.e. много си упорита  thumbsup дано усилията ти се увенчаят с успех скоро  newsm10

# 428
Ахахах да вземе да излезе отрицателен  Shocked,недей hahaha hahaha
То от проклетия сигурно така ще стане  smile3514 ДОвечера... ако съм се отсърдила и ако са ми се отсърдили, отивам да трамбовам улиците вече  smile3516 А роденото вече чудовище ми звъни одеве, след като ме беше извадил извън кожата ми преди 3 часа и ми вика "При други обстоятелства нямаше да ти звънна, ама са си бременна и трябва"  smile3515 Е как да го не убиеш.......  #Cussing out

# 429
f.a.t.e. много си упорита  thumbsup дано усилията ти се увенчаят с успех скоро  newsm10

Дано .... наистина не го пожелавам на никой  Praynig Дано при вас не се налага това чакане, убийствено е разберете  Tired

Аз скоро мислех тест за бременност да си купя, та да видя бременна ли съм изобщо  smile3511

Joy Joy Joy

Стаси ... ти поне имаш още 20 дене ... ехеееее  Crazy

# 430

"При други обстоятелства нямаше да ти звънна, ама са си бременна и трябва"  smile3515 Е как да го не убиеш.......  #Cussing out
[/quote]
Права си , направо си е за убиване  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 431
Хахаха Стаси може наистина пак да си се затапила Simple Smile Аз стандартно имам течение и последно време понякога е едно гъсто и сополесто ама пак си е със нормалния си цвят нито кървави жилки нито кафеникави оттенъци ако това е тапата може би обяснява защо предния път не я видях кога е цопнала ама пък излиза че аз или постоянно се дозатапвам или тапата ми е в огромни количества, та затова според мен си е просто течение щом не е розовко или кафяво пък знае ли човек Simple Smile
Аз днес си купих листа от малина и чай от босилек и смятам тея дни да се почвам с по една чашка чай от листа на малина на ден и ако след преместването не си докарам поне подготвителни контракции ще почвам да пия по поне половин литър на ден, а за босилека четох че като почнат родилните контракции изпиваш една две чаши чай от босилек докато си чакаш да родиш и помагало да нямаш разкъсвания и за по-бързо разкритие...да видим дали ще има ефект Simple Smile

# 432
  • Варна
Значи да не досаждам пак на лекаря. Мислех да ходя ама няма.
А с тази синя луна- на мен ми е доста рано. Секциото ми е след около 10 -тина дни и хич не ми се ще да тръгва само  Crossing Arms

Аз преди час крещях жестоко на мъжа ми. Много ми вдигна нервите значи. Абе все трябва да му кажеш -занеси чинията в мивката, прибери това и пак не го върши. Тръгнах да чистя-що не съм му казала? Ами ти мозък в главата си нямаш ли, не виждаш ли, че едва вървя Twisted Evil

# 433
Цитат на: F.a.t.e. link=topic=676290.msg22873902#msg22873902 date=1346417059

[quote author=Stasy87 link=topic=676290.msg22873789#msg22873789 date=1346416426
Аз скоро мислех тест за бременност да си купя, та да видя бременна ли съм изобщо  smile3511

Joy Joy Joy

Стаси ... ти поне имаш още 20 дене ... ехеееее  Crazy
[/quote]
"Само" 20 дни  #Silly Не ви завиждам на вас, които сте на термин вече почти  Mr. Green Мен ме ядосва, че не се заинати преди 2 месеца и да не бях влизала в болница, а сега ми се инати, та накрая и за преносване да влезна  tooth

# 434
Стаси ,това ми звучи като любовен скандал hahaha.Щооо не викнете беба да се появи по оня начин вместо да обикаляте улиците?? smile3508.
Моя пък спи след и преди нощна...как да го събуди човек...
Айдее солидната доза разгонена простотия..Мели къде сиии:)))

Общи условия

Активация на акаунт