Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 519
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! Ние вече сме си у дома Simple Smile Благодаря на всички за пожеланията  Hug
Честито на всички нови мами ! Живи и здрави да са ви рожбите! На чакащите пожелавам късмет и леко раждане! Аз ще се включвам когато имам възможност и най-вероятно няма да мога да чета всичко .
Ще кача и снимка тези дни  Hug

# 436
Миленка , няма да му дам да ме пипне с пръст, много съм му ядосана  newsm61 А на бебка още повече. Щом искам в МД да си се върна, значи е страшно вече  bash

# 437
milena_87Лансинох  има малка опакавка от 10гр. за 14 лв. и голяма от 50гр. за 24 лв. И аз такъв си взех, че още от сега ги мажа.

# 438
 rossyсупер , че сте си в къщи вече  newsm44 много да те слуша бебка passifier и бързо възстановяване

# 439
  • Бургас
Бургаски момичета - само да кажа, че след малко тръгвам за лекцията и се надявам да се видим там. Ще съм облечена с оранжева рокля , като същински портокал с часовников механизъм Simple Smile

# 440
Роси ... добре сте се прибрали вече вкъщи  Hug снимките ще си ги търсим като завещание  Mr. Green

Приятна среща на бургаските мами  Hug

# 441
Абе все трябва да му кажеш -занеси чинията в мивката, прибери това и пак не го върши. Тръгнах да чистя-що не съм му казала? Ами ти мозък в главата си нямаш ли, не виждаш ли, че едва вървя Twisted Evil
Все едно една майка ги е раждала, опс, чакай, дане ме чуе моя, че ще каже аз какво съм го родила  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 442
Мамита,с високо кръвно съм 150/95.След консултация с гинеколога,личната и кардиолог съм на хапчета.Ужасно ме цепи главата и не знам как ще оцелея.Ако до няколко дни не свалим кръвното ще се наложи да изкарваме бебо по-рано.Толкова много се притеснявам.... Cry

# 443
  • София
Мамита,с високо кръвно съм 150/95.След консултация с гинеколога,личната и кардиолог съм на хапчета.Ужасно ме цепи главата и не знам как ще оцелея.Ако до няколко дни не свалим кръвното ще се наложи да изкарваме бебо по-рано.Толкова много се притеснявам.... Cry

Не се притеснявай, от това най-малко имаш нужда в момента. Явно сте взели мерки. Важното е да си спокойна и да се следиш, а ако се наложи да вадят бебока знай, че това е най-доброто, което може да се направи и за него и за теб. Взе пак си и в края на деветия месец. Много кураж и спокойствие от мен  Hug

ЧЕСТИТИ ЮНАЦИ НА ВЕСИ, ЛИА, ХРИСИК И МАМА ЗАЙКА!!! ЛЕЛЕЕЕ КАКВИ МЪЖАГИ ВЗЕХА ДА СЕ РАЖДАТ - СЛАДКИ И ПУХКАВИ! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МОМИЧЕТА, МНОГО КЪСМЕТ И УСПЕХИ В ЖИВОТА ДА ИМАТ И САМО РАДОСТИ ДА ВИ НОСЯТ!   bouquet

Аз май не успявам съвсем с изчитането на темичките, но все хвърлям по едно око за новите ни попълнения. Да кажа, че си имахме много приятна среща на софийските мами - хапнахме, побъбрихме, поизхарчихме някой лев в Джъмбото.... и те така. Следващия път, обаче май ще сме с колички Wink

На мамите, които са на предела на търпението си пожелавам скоро да гушкат малки сладки бебочета, а до тогава неочаквано приятни моменти с любимите мъже. Прегръдки от мен  Hug

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 16:53 от TaniaR

# 444
Данайче не се притеснявай мила ... Велвиамо и тя е на хапчета за кръвното и нещата при нея се нормализираха  Hug

# 445
Danaya не се притеснявай, всичко ще е наред Praynig
Фейт успех с упражненията и за теб да четем, че си родила утре като се събудим
аз снощи от тази луна не можах да спя и аз я гледах, тази вечер може и да вия

# 446
Рошли, това за босилека къде го чете? Аз от как има домати хапвам пресен босилек в салатката  Flutter Ха, дано нямам разкъсвания...  Моя мъж като видя в АГ списъка колко конци искат ме пита "Те там прасе ли ще колят или ще раждаш?"  hahaha Иначе си взех днес Арника 9-ка и може след 10-15 да си я почна, ще видим... Като чета какво става по БГ болниците много ми се иска всичко да мине възможно най- бързо и леко  Tired
Даная, спокойно  Hug Щом те следят всичко ще е ОК.

# 447
Не се притеснявай и аз бях с такова кръвно , даже по-зле..на хапчета съм  Бизогама 5 мг. пия ги по едно сутрин и вечер и за сега съм застопорила на 130 на 70 , което е добре..не се притеснявай ,че ще го дигнеш още..знам какво ти  е, но мисли за бебчо и се усмихвай Heart Eyes Hug

# 448
  • Where I am Happy
Мами,вижте какво гледах в youtube-Грижа за гърдите по време на кърмене
Скрит текст:

# 449
  • София
ей matzko и ти си в отбора, дано тази Луна да помогне на всички, които им време... newsm17

tooth tooth toothмного сте сладки, дано да ви повлияе и да родите на термин  smile3503 Hug

Общи условия

Активация на акаунт