Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 550
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
какво е това затишие? Shocked  да не тръгнахте да раждате още преди да е изгряла синята луна? ако е  така кажете да ходя да си стягам и аз багажа

# 481
  • Варна
Няма раждане все още!
Тази вечер ми падна и остатъка от тапата. Сега съм с тъпи болки и чакам нещо по силно, ама няма. За питащите няма как да объркате тапата. Даже мислех да я снимам, ама ми се стори гнусно. Точно като много голям сопол или пък размекнало желе с тъмно кафяво оцветяване. Сега така се наядох, като за последно. Пък знай ли се newsm53

# 482
Ариел, успех  Hug дано да мине бързо и леко  newsm10
Ками 2004 късмет и на теб, щом ти е паднала тапата сигурно и ти ще раждаш скоро  Hug
Айде, лека на всички утре сутринта чакам поне 2, 3 бебета  smile3504

# 483
ками стискам палци утре да си имаш бебе и да си много щастлива мама  Hug

# 484
Мартичка, много ми стана мъчно, като ти прочетох поста. Не може ли да си те водят там, пък ти да си идеш вкъщи. поне да не си в болница, като и без това нищо не ти правят. Нали и вкъщи да зараждаш пак там ще идеш. Пък като си ядосана и стресирана Сашко си вика "Аз що да се бутам там, я да си стоя тука на сигурно..." Успех! Hug

Някъде мернах една статистика, че най-много бебета се раждат във вторник. Средно около 30% повече отколкото другите дни. Защото през уикенда не се правят планирано секцио и предизвикване. Незнам дали е за цял свят или за някъде конкретно, но ми се видя логично.

козметика: И на мен ми се виждат огромни тези разфасофки. Като знам аз как веднъж се бях полакомила за един голям шампоан и го ползвах 2 години и кусур... накрая толкова ми беше омръзнал, че никога повече не си купих. Добре, че в  козметиката няма нищо естествено, та има дълъг срок на годност  Joy

danaya80, ако не са ти казали докторите, лежи наляво, за да освобождаваш свежата кръв да стига до бебето. Намали си до минимум дейностите и Не се притеснявай. С хапчетата ще се нормализира. Обаче ако видиш, че става 160/100 веднага отивай в болницата. Успех!
В този ред има ли новини от Ева_82?

Silvyyy, благодаря за видеото!

Флайбъл, моето е олио и е студено пресовано, няма аромат. Кокосовото олио също. За него пък прочетох, че е много добро и за масаж на перинеума, защото има антимикотични свойства. Иначе аз си мажа корема с комбинация от всички олиа, които имам + вит Е и няколко пъпки лавандула. сега ще си направя пак такова, но с повече лавандула за масаж за болницата.

Иначе освен, че последните седмици корема ми много се нацепи /повече от дясната страна/ там където са стриите ме боли. Мажа се колкото пъти на ден се сетя, понякога и нощем като ставам и след няколко минути всичко е попило без остатък. Ама то мойто корем ли е да го опишеш. Една огромност се е ширнала...

Хайде късмет с луната!
Скрит текст:

# 485
Страхотни снимки на всички мами-много са ви пораснали коремчетата.
Аз за болницата взех малък пакет на Пуфис-38 бр са.Различно искат,но според мен какъв е смисъла да е затворен като ако всичко е ок и бебе и памперси ще са при вас...ама изисквания.Имам един познат собственик на детски магазин и каза че масово идват да искат акушерки да им купи пакети с памперси,та и бизнес си правят с нашите затворени пакети.

# 486
какво е това затишие? Shocked  да не тръгнахте да раждате още преди да е изгряла синята луна? ако е  така кажете да ходя да си стягам и аз багажа

hahaha hahaha hahaha ама ти още ли не си го стегнала  Crazy

Истината е, че преди уикендите винаги е така спокойно, понеделник вторник пак ще се раздвижим .... да се надявам с бебчета, че вече септември си дойде  Heart Eyes

Ками ... завидях ти за тапата  Mr. Green така хубаво я описа, че ми се прищя да я видя  Joy Hug

Ева
днеска не ми е писала, явно още е в болницата и чака резултати. Ако евентуално роди ще ми пише, че аз съм и вестителка  Heart Eyes

Моите памперсчета са затворени ... отворих и взех от големия пакет за вкъщи за предродилна и родилна зала едно памперсче /заедно с пелените/ Heart Eyes

# 487
Аз понеже памперси не съм виждала като ги купих, ги отворих да разгледам.  hahaha
добре, че взех два пакета, отворения ще оставя вкъщи.
Може би изискването за затворен пакет е заради някаква стерилност?!?

# 488
  • където мечтите се сбъдват
какво е това затишие? Shocked  да не тръгнахте да раждате още преди да е изгряла синята луна? ако е  така кажете да ходя да си стягам и аз багажа

hahaha hahaha hahaha ама ти още ли не си го стегнала  Crazy

И аз не съм го стегнала моя и дрешки не съм прала  Mr. Green Смятам сега в неделята да приготвя всичко,което ще ми трябва за болницата,а за прането-към средата на септември.
Бургаски мами,аз бях на лекцията за захранването.Хубава беше,продължи 1,40 мин.Не разпознах,обаче никоя от вас,то имаше и доста хора  Rolling Eyes
Момичета,ходите ли на запис на тонове в девети месец?
А,забравих да се похваля-от днес и аз съм в девети месец  newsm68 newsm44 moresmile

# 489
Може би изискването за затворен пакет е заради някаква стерилност?!?

Не мисля  Mr. Green Те ти взимат пакета, ама дали ще ти сложат от твоите памперси е друг въпрос. Или пък от твоите могат да слагат на друго бебе, дето не са му донесли  Mr. Green Въртят си ги според мен  Sunglasses

Е, Стефанелче ... ти тепърва влизаш в девети месец  Hug някой вече излизаме и отиваме в десети  tooth

# 490
слава богу тук ми искат само 10 броя памперси и нямат изисквания за цял пакет,няма да ми е приятно да ги раздават на всички бебета в родилно а моето да се окажа в крайна сметка с евтин памперс и не дай си боже да се изрине  Crossing Arms

# 491
слава богу тук ми искат само 10 броя памперси и нямат изисквания за цял пакет,няма да ми е приятно да ги раздават на всички бебета в родилно а моето да се окажа в крайна сметка с евтин памперс и не дай си боже да се изрине  Crossing Arms

По принцип ако си е при теб, ти си слагаш памперса. Обаче ако е под наблюдение на акушерките не знаеш какво слагат  Mr. Green

# 492
Фейт накъде си се запътила може би ти? 10- ти месец.... ooooh!   я се стягай и утре да си вече с паднала тапа че 2-ри наближава

# 493
  • София
Ариел благодаря. Поне като питам в аптеките за комплект ще знам ,че няма да говоря глупости  Hug

Тъкмо ви чета вече успоредно и  с тая синя луна утре сутринта сигурно ще има да ви гоня с честитки  Laughing Но поне ще ви олекне  Hug

F.a.t.e.
ако изчакаш малко да те догоня може и заедно да раждаме  Party Peace

# 494
Здравейтеееееее  Mr. Green Аз се завърнах от разходка за раждане  bowuu Ефект - никакъв  Whistling Но пък си купихме чорапки за Чудовището. Но преди да излезна как се ударис с острото на дръжката на вратата, ако вземе , че се роди тея дни, сигурно дупата ще й е синя  newsm48 Направо се чудя как не направих някоя поразия с този удар, мислех си, че най-малко мехура ще спукам, защото тя ми се вдлъбна в корем  ooooh! Голяма съм беля  Mr. Green До сега гледах луната, нещо не ми синее  newsm12

Общи условия

Активация на акаунт