. ММ е почти 100% мнение да го махна , каза ако смяташ , че ще успеш да се справиш с двете добре , но мен все ме няма!!!!!!!!!!!!!!

, баби няма /майка ми е болна, свекървата е далече и не се включват въобще в гледането за мой късмет/, сестра ми помагаше, понеже се върнах на работа, но сега тя започва работа и ще сме сами с таткото- който бачка нон стоп.

Снимка ще намеря, горе долу го снимам постоянно моя 
И от мен имаш една виртуална подкрепа и всичката положителна енергия, която мога да ти пратя. За разликата във възрастта според мен изобщо не се притеснявай, особено, ако успееш да дадеш каката на ясла. А после като поотрастнат ще са си страхотна компания един на друг
Евилчето ти е казала хубаво, че разходите ти ще са минимални при положение, че сигурно имаш почти всичко от каката, а освен това имаш и над 600 лева финансова помощ от държавата за второ дете. Ако кърмиш ще спестиш и от АМ доста. Не знам как ще стои въпроса с майчинството ти, като си безработна, но мисля, че поне минималното от 290 първата година и 240 втората би трябвало да получаваш. Доколкото разбирам финансовата страна е основната пречка според мъж ти, така че седнете и си направете хубаво сметките и вижте дали можете да се справите.

. Успех! Препоръчани теми