Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 39

• 89 027
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Туко що гледах ТВ7 и отгоре излезе надписа "Великолепният век само след ... 9 дни" ... Така че датата е вярна Simple Smile

# 91
  • планетата Земя и по точно до морето
Ами да ни е честито рязането на сериите. ooooh!
Това беше едната от няколкото причини, заради която не се въодушевявах, че ще го излъчват. Насилвах се да се надявам, защото не ми е кеф да предпоставям, особено неща, които не ми допадат.

Ако съм на мястото на комшиите, щях непременно да включа клауза за излъчване в оригиналния вид. Много се губи от качеството с рязането. Понякога при рязането и лепенето после, изчезват и цели сцени, обикновено важни и съществени.
Ама бошвер, няма да се ядосваме за такива маловажни неща я!

Цитат
Специално и за пръв път в българския ефир, на 13 септември в 21:00 ч. ТВ7, заедно с екип от специалисти, ще коментират старта на "Великолепният век" и ще загатнат пред зрителите какво да очакват, какво цели самата история...

...ще има и коментар от специалисти newsm78  hahaha  ок,ще ги прослушаме Heart Eyes

Joy Ами ще ги чуем! Ако и Андрей Пантев присъства /ако изобщо беше вярно инфото, че харесвал и получавал сериала с превод по скайп/, дано да не го почерпят, че напоследък само в тоя вид съм го засичала да дава интервюта. Mr. Green
Виж ако Болен Сидеров е поканен, няма да си го причиня да го слушам. Grinning

Абе и да го окепазят сериала, аз лично няма да се ядосвам. Научих се да не се газирам за маловажни неща. Нищо не може да ми замени реала, още по малко пък да се нервя заради виртуала. Joy
На всички приятна вечер с любимите хора! Hug

# 92
Ами да ни е честито рязането на сериите. ooooh!
Това беше едната от няколкото причини, заради която не се въодушевявах, че ще го излъчват. Насилвах се да се надявам, защото не ми е кеф да предпоставям, особено неща, които не ми допадат.

Ако съм на мястото на комшиите, щях непременно да включа клауза за излъчване в оригиналния вид. Много се губи от качеството с рязането. Понякога при рязането и лепенето после, изчезват и цели сцени, обикновено важни и съществени.
Ама бошвер, няма да се ядосваме за такива маловажни неща я!

Цитат
Специално и за пръв път в българския ефир, на 13 септември в 21:00 ч. ТВ7, заедно с екип от специалисти, ще коментират старта на "Великолепният век" и ще загатнат пред зрителите какво да очакват, какво цели самата история...

...ще има и коментар от специалисти newsm78  hahaha  ок,ще ги прослушаме Heart Eyes

Joy Ами ще ги чуем! Ако и Андрей Пантев присъства /ако изобщо беше вярно инфото, че харесвал и получавал сериала с превод по скайп/, дано да не го почерпят, че напоследък само в тоя вид съм го засичала да дава интервюта. Mr. Green

Абе и да го окепазят сериала, аз лично няма да се ядосвам. Научих се да не се газирам за маловажни неща. Нищо не може да ми замени реала, още по малко пък да се нервя заради виртуала. Joy
На всички приятна вечер с любимите хора! Hug

[/quote

Ari888, newsm10 newsm10
Той професорът сам си го каза, макар и в по-особено състояние... smile3532

Разбира се, че нЕма да се газираме за глупости, нали си имаме  Невин и Завер ханъм newsm44
Исками се да знаех турски само и само да и' помогна, ама уви...smile3505 Weary

# 93
http://www.startv.com.tr/dizi/muhtesemyuzyil

3-ят представящ трейлър за сезона
- директно от извора Wink)

Явно много неразбиваеми досега вериги ще падат....

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 17:21 от Елена Алексиева

# 94
  • ГО
Сцената е точно, както в книгата, но на мен ми се струва, че е нечий сън.

# 95
Сцената е точно, както в книгата, но на мен ми се струва, че е нечий сън.

уви, не..така си е станало, и в документалния филм го имаше...:/

# 96

Благодаря за трейлъра!  Hug

Явно в трети сезон ще видим освен удушаването на Ибрахим и това на Мустафа,което ме навява на мисълта,че може и да е последен сезон на сериала.

# 97
  • Русе/София
Страхотни кадри.Излъчването,лицето,мимиките  на Сюлейман е предадено изключително.Много въздействащо.

# 98
Олееее  Shocked Shocked Shocked

Много силна сцена ,перфектно изиграна  от двамата Peace
А може би наистина е сън...да речем на султана, докато се чуди какво решение да вземе newsm78

ЕЛИ   newsm51

# 99

Здравейте,

Мустафа : Господарю? Господарю?

Татко?!

С новия си сезон "Великолепният век",на 12.09.2012г.,сряда

Поздрави, Heart Eyes Peace

# 100
Много силна сцена, направо не можах да повярвам на очите си. Мустафа беше любимецът на баща си... Какво би могло да се случи, че да се стигне до там.

# 101
Много силна сцена, направо не можах да повярвам на очите си. Мустафа беше любимецът на баща си... Какво би могло да се случи, че да се стигне до там.

Само Хюрем знае отговора на този въпрос. Laughing

# 102

Много драматичен момент в трейлър 3...и в живота на Сюлейман...

http://www.youtube.com/watch?v=xOXbkSIhZzw

# 103

Ari888,  smile3508 smile3508

# 104
Симпатизирах на Хюрем. Много. Но сега се очертава, че напълно ще се побърка от жажда за власт. Не само, че ще омъжи дъщеря си насила, ами и ще премахне принца... Не го харесвах особено, но се виждаше, че е напълно достоен за да бъде следващ султан.

Общи условия

Активация на акаунт