Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 39

• 88 945
  • 738
  •   1
Отговори
# 75

Али прилича толкова много на баща си и на баба си Heart Eyes Peace Party

# 76
Ексклузивно:
Очаквайте "Великолепният век" от 12 септември от 20:00 ч. по ТВ7. Повече информация ще откриете тук:
http://tvnovellas.blogspot.com/2012/09/los-gavilanes-16-btv.html
Първия епизод ще бъде двучасов.

# 77
Чудесно е ,че има вече дата;благодаря за новината Peace

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 13:07 от Lilims

# 78
Йе-е-е-а, всяка вечер по един час и веднага на другия ден повторението!  newsm68
Браво на ТВ7!  thumbsup

# 79

Хубава схема са си направили ТВ7, но лошото е, че точно в сряда започва новия сезон на ВВ. ooooh!
Плюс това само първия ден ще се излъчва 2 часа, останалите дни епизодите ще бъдат "разкроени" до 1 час... Close
Добре че ще има повторения. Peace

# 80
А самата тв7 мълчи още...?!? така че поживьом, увиддим..дали е вярно това инфо..?!

Иначе е ясно, че ни следят тук и съвпадението със старта на 3 сезон никак не е случайно...ми се струва... newsm78 Naughty Thinking  И уви, няма да са цели серии, но пък за сметка на това имаме повторение на другия ден.. thumbsup

# 81
Цитат
съвпадението със старта на 3 сезон никак не е случайно...ми се струва

...и на мен ми мина такава мисъл.... Mr. Green

# 82
Здравейте!

Искам да попитам дали отново ще има превод за он лайн гледане?

Благодаря предварително!

# 83
... останалите дни епизодите ще бъдат "разкроени" до 1 час... Close
Вярно бе,  ooooh! забравих колко беше един епизод, мислех че е 1 час.  Blush Е, аз на 12 ще гледам Стар ТВ. а п оТВ7 ще гледам на другия ден повторението.  Peace Продължавам да си гледам в оригинал всяка сряда вечер, а за ТВ7 - когато остане време.

Здравейте!
Искам да попитам дали отново ще има превод за он лайн гледане?
Благодаря предварително!

За самата сряда вечер на живо ли питаш? Това зависи от добрата воля на разбиращите турски и тяхното свободно време.  Peace А превод и субтитри на всеки епизод ще има, разбира се. Само дето останахме с един преводач - Невин. Мистик се отказа. Добре ще да се намери помощник. Завер ханъм сме на линия.  Wink

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 13:25 от soya-fen

# 84
Е, аз на 12 ще гледам Стар ТВ. а п оТВ7 ще гледам на другия ден повторението.  Peace Продължавам да си гледам в оригинал всяка сряда вечер, а за ТВ7 - когато остане време.

да, моя милост тоже  Party...тоест продължаваме си по старата изпитана схема и чакаме с нетърпение и нашите неуморни пчелички да се включат  Praynig Hug Peace

# 85
Цитат
Специално и за пръв път в българския ефир, на 13 септември в 21:00 ч. ТВ7, заедно с екип от специалисти, ще коментират старта на "Великолепният век" и ще загатнат пред зрителите какво да очакват, какво цели самата история...

...ще има и коментар от специалисти newsm78  hahaha  ок,ще ги прослушаме Heart Eyes

# 86
Благодаря за бързия отговор!  Hug

Наясно съм,че е невъзможно в деня на излъчването да има превод.Въпросът ми беше дали превода ще се качва във Ви бокс или други подобни сайтове,а не само в Мастерс  например.
Тук е мястото да изкажа огромната си Благодарност към всички преводачи и историци,невероятни сте! Hug Hug Hug

Благодарение на вас вече и аз с нетърпение очаквам трети сезон.

# 87
Миленче, в бокса се качват, и в нов сайт / fileswap /онлайн Ани започна да качва ,след като ни изтриха в дейлито- на 1 стр ги има колекциите Peace

# 88
Миленче, в бокса се качват, и в нов сайт / fileswap /онлайн Ани започна да качва ,след като ни изтриха в дейлито- на 1 стр ги има колекциите Peace

Благодаря!  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 89
Цитат
Специално и за пръв път в българския ефир, на 13 септември в 21:00 ч. ТВ7, заедно с екип от специалисти, ще коментират старта на "Великолепният век" и ще загатнат пред зрителите какво да очакват, какво цели самата история...

...ще има и коментар от специалисти newsm78  hahaha  ок,ще ги прослушаме Heart Eyes

Не е лоша идея от страна на tv7 това с коментарното студио. Скоро говорихме тук, че за голяма част от аудиторията има подводни камъчета на места... smile3549
А и на мен също би ми било любопитно да чуя мнението на специалистите в областта. До колкото знам, дори самият проф. Андрей Пантев е следял сериала.  smile3530

Общи условия

Активация на акаунт