Попътен вятър на ТРЕТОКЛАСНИЦИТЕ ни! - 1

• 32 230
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Хексилина, радвам се, че сте прибрали без проблеми у вас.  Heart Eyes
Приятно гушкане на възглавниците.  Wink

# 91
Здравейте! Виждам че сте харесали на чертичките и розовия тази сутрин с мъжа ми и взехме самия апарат тя има карта на мтел взехме го за 159 лв от едно магагазинче за ремонт и продажба на нови телефони този шаренкия с чертичките май само на него му се маха шаренкото и става черен. Като за момиче на нейната възраст е страхотен.Досега го опаковах за да и е по интересно съм го опаковала в 30 подаръчни хартии и 3 кашончета  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Grinning Grinning най долу е телефона ще има да разопакова но накрая ще е много весела. Simple Smile

# 92
Жизлобер Ами има 2 панела единия е на чертички като на снимките а другия резервен черен иначе ако иска друг цвят си купува друг панел и телефона става съвсем друг ето линк https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BB+%D … =1366&bih=678
чиби И аз водя Вивиян в училището понякога се събираме майките на децата от класа и си говорим а децата щуреят о и да не си помислите че съм от стара загора така пише в описанието защото около преди 3-4 години живеехме в Стара Загора сега сме в София  Simple Smile

# 93
Какво правят пакостниците? Вивиян си беше болна ама само 2 дни сега е добре гледа  лешникотрошачката на дивидито в хола което ни беше подарък за коледа ама тя чак сега реши че щи го ползва. Grinning Довечера смятам да я заведа в парка че и малката искала да се разхожда. Simple Smile Вивито вчера плака искала на училище вкъщи и е скучно но и обясних че още малко и ще си види приятелките и ще почне училище. Тази тодина няма ваксина но лекарката ще направи една малка че да не се разболява много в тоя студ който се чака зимата. Simple Smile Миналата година я водехме и я взимахме тя пак ще е цял ден и на занималня а вечер като свършва това е кям 5 5 и нещо ще я взимаме а сутрин ще се събират тука 4 деца от блока и ще ходят заедно. Simple Smile

# 94
# 95
...о и да не си помислите че съм от стара загора така пише в описанието защото около преди 3-4 години живеехме в Стара Загора сега сме в София  Simple Smile
Странно. Аз пък си мислех, че си от Бургас, а живееш в Айтос.  Mr. Green
Извинете ме, че не е в унисон с темата, но не можах да се сдържа. Надявам се КалинаВиви да разбира какво имам предвид.  Peace

# 96
Привет Simple Smile
Не мога д ане се похваля и тук, че си имаме котееее  Laughing
Децата си идват другата седмица и нямат търпение да го видят и нагушкат. От толкова време мечтаеха за коте.
http://farm9.staticflickr.com/8175/7935170954_ce9818d51d_z.jpg

А сега се преместихме и сме съвсем близо до училището им, излиза се от блока и се влиза в училището. Ще съм спокойна и за първолака.
Мони почти нищо не е написал обаче от домашните за ваканцията и ще измоля от класната една седмица отсрочка.
Това лято минаха и двамата по тънката лайсна, но сега като започнем учебната година ще наваксваме.
Монката спаси едно коте миналия месец изпод една кола, но от него лепнал лишеи. Обаче прояви алергия към мазилото и сега  баба му го лекува с народни методи... отделно му излязал ечемик на окото. Абе, голям красавец ще е за първия учебен ден  hahaha

# 97
Ted Cat, това е точно любимият ми "модел" котка  Laughing. Честита придобивка!
Дидева, ти сериозно се забавляваш, четох те и в една друга темичка  Joy.

# 98
  • София
Ted Cat, това е точно любимият ми "модел" котка  Laughing. Честита придобивка!
Дидева, ти сериозно се забавляваш, четох те и в една друга темичка  Joy.
Дидева Шерлокова Холмсова.  Joy  bouquet
Тедка,  Hug Честито ви котенце.

# 99
Дидева, ти сериозно се забавляваш, четох те и в една друга темичка  Joy.
Дидева Шерлокова Холмсова.  Joy    bouquet
Абсолютно!Поздрави, и от мен!   bouquet
Честито котенце, Тедка - много е сладурско. Heart Eyes
Преди малко се върнахме от покупки - ученикът е "стегнат" за първият учебен ден. bowuu
Лек ден на всички ви! Hug

# 100
  • sofia
Честито коте, Теди. Страхотно е.
Ние ходихме на море. Пепи си изкара страхотно, имаше компания - негов съученик. Дребоса достойно замести брат си, като лепна ентеровирус.
Набора успешно завършва единствената прочетена книга през лятото - Приключенията на Лукчо. Цяло лято учи и припомня таблицата за умножение и пак не я знае. Tired

# 101
Здравейте.  Heart Eyes
Честит празник!   bouquet
Тедка, честито ви коте.
Аз напазарувах и тетрадки на ученика. Засега взех само с широки редове. Ако трябва на 17,09. ще взема и друг модел. Освен тях взех и етикети.
Приятен ден!  Hug

# 102
  • Русе
Честит празник  bg

Посетих ме ортодонт. Както и предполагах ще носи скоби. И то 2 години. Чудя се обаче колко ли време ще ги носи Алекс  newsm78 Трябва да ги маха на всяко ядене и после пак да ги слага. Ами на училище? Трудна работа ми изглежда и за това още се мотам и не ги поръчвам.
Има ли наборче със скоби? Как се справя?

# 103
Ели, аз съм разказвала одисеите на наборката.Тя от предучилищна е със шини.Значи в момента ще е трета година.Справя се детето.Зависи как ще подходите, зависи колко е мотивирано детето и т.н.Честно да ти кажа-измъчи се.Черпя нещо някъде-тя не се черпи-не и се сваля шината а и да вземе бонбон и да си извади пластмасите не е най-лицеприятната гедка.И го избягваше.Сутрин не закусва тя, така че свалянето сутрин избягваше.На обяд сваля в кутийка ги прибира, яде.После пак слага, и така.Да, свали-сложи е.Принципно не е хибаво често да се сваля и слага-разхлабва се така шината.Сваля се на основно хранене и така.
Ако сте се решили-не се моткай много, защото възрастта, в която е лесно податливо на корекция всичко-лекинко започва да отминава.Ние започнахме преди 2-3 години и сме почти на финала.В момента носи само поддържащо-нощем, което я спасява от сваляне и слагане денем в училище.Но две години си я носи като пич по всяко време, а е имало и периоди с болка.Ако сте само за подреждане на зъби-проблем няма-става лесно като цяло.Но ако и захапка коригирате ще си отнеме време.Какъв му е проблема на детето?

Тедка, Еххх, че сладко котеееее, ма много хубаво бре!Браво  Hug
И честит празник!  bouquet

# 104
  • Sofia
  Честит празник и от мен   bouquet.
 Теди, на теб честито коте  Hug. Лично аз не си представям да се грижа за животинка , така че за мен си е смело решение.
 Ели, и моят Алекс е с шини, сложиха му ги през юни. Нарочно изчаках лятото , за да не се притеснява , че ще говори различно. Свикна точно за 3 дни  Laughing. Сега дори говори нормално , почти не се разбира , че е с шини. Носи ги постоянно , сваля ги само за основните хранения или когато е на празник. Научи се да похапва с тях когато е навън. Така ще бъде и в училище , там няма да ги сваля.
 Важното при нас беше , че той сам осъзна колко е важно да носи шини. Още от зимата знаехме , че е наложително. Имаше деца от класа , които носеха , и по мое настояване ги разпита. Разбра , че няма нищо страшно , а и никой не им се е подигравал. Показах му вторият му ред зъби и доста се стресна. Когато отидохме в средата на юни за мерките напълно беше осъзнал колко са важни за него шините, и че постоянно ще ги носи. При нас се очаква за около 10-12 месеца зъбите да се наредят. Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт