Попътен вятър на ТРЕТОКЛАСНИЦИТЕ ни! - 1

• 32 152
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Ние имаме помагала по Човекът и обеществото - атлас и контурни карти, които ще ползват в 3 и 4 клас.
По учебника на Булвест ще работят.  newsm78
Добре, че тази година Сашето не е на занималня.
Там едва ли ще имат възможност да си научат по човеците.  Rolling Eyes

# 511
  • Sofia
 A m b e r , моят се справя сам по английски и по математика. По БЕЛ се справя само с граматиката, но стигнем ли литература... Sick
 Иринка , надявам се , че Павчо ще се справя на занималнята  Hug.
 Минах веднъж по този път и знам, че първият месец е трудно. В последствие се оказа , че големият ми син се справяше чудесно с разказвателните придмети , но пък имаше и страхотни учители  Laughing.

# 512
ell7, Сашо не е решил, че е нужно да ме информира, че са играли по къси ръкави първи час навън.  Joy А за оценките по физическо и тройки да има, не ми пука. Надявам се да не се изсили господина чак двойки да им пише.  Praynig

# 513
  • София
Дани, Павел от първи клас е на занималня и досега не е имал проблеми. Всичко си е учил и писал там.
В крайна сметка, днес все пак са им дали учебници. Peace

# 514
  • Sofia
 Иринче , знам, но лично аз изпадам в ужас от разказвателните предмети. То , ако учителката в занималнята е свястна може и да е по-добре за децата , щот аз лесно яхам метлата  Twisted Evil.

# 515
  • София
Иринче , знам, но лично аз изпадам в ужас от разказвателните предмети. То , ако учителката в занималнята е свястна може и да е по-добре за децата , щот аз лесно яхам метлата  Twisted Evil.
Ами не е, за съжаление. Хич даже. Тази година за пръв път се притеснявам как ще се справя сам. Даже по-зле от сам, защото там е ужасно шумно.

# 516
  • Русе
  То колкото и свястна да е,може ли да обърне внимание на толкова деца с различна степен на внимание и всяко да има възможност да се опита да пресъздаде материала. Да не говорим, за връзка на материала с конкретните интереси и провокиране на любопитсво към материята.  Въпреки,че Светослав знае почти всички известни български ханове и царе и повечето важни дати и години от Българската история,както и Руско-Турската война и Априлското въстание,  обиколили сме няколко тракийски могили, къщите на Левски, Ботев и Вазов, връх Шипка и няколко чудесни музея - Кърджали,Смолян и Русе, виждам как ще имаме голяма битка с предмета Човек и Общество, като гледам "учебника" и "учебната" тетрадка.  Mr. Green .

# 517
  • София
Амбърче, аз го казвам в друг смисъл. Не успява да въдвори ред и поне да има нормална среда. Дори не искам толкова да помага, колкото да се постарае да постигне обстановка, в която да можеш да си "чуеш" мисълта...Няма ред и дисциплина. Това е.  Tired
Аз хвърлих един поглед на учебника и не ми се видя много страшен. Но наистина съвсем бегло го прегледах. Нашият е на Просвета, ако това има значение.

# 518
  • Русе
  То аз съдя по моето дете. Като има други деца и нещо за учене, всичко се изпарява в полза на компанията.Не че не е любознателен. Като е сам си рови непрекъснато за анатомия,история или някакви опити Затова и не мога да му забраня компютъра. Заниманията му са в голяма степен да рови по някаква тема. Обаче има ли деца,всички усилия отиват да правим впечатление и да си говорим. Не случайно класната го е преместила най-най-отпред. Каза,че ще издърпа и чина му по напред, за да не се обръща и да си говори с някого. То не че е лошо, ама не може и образование и шоу.  newsm78

# 519
Добро утро!  Heart Eyes
Честит празник!   bouquet 

# 520
Хм.И аз имам забележка за занималнята.Госпожата се справя чудесно/име ред и тишина, учи се.Обаче.С мноооого баааавно теееемпо, всички заедно.Което пречи ужасно на наборката.Тя е свикнала да хапне на обяд и да седне да отметне домашните.След това си носеше книга да почете, после отива на тренировка.Сега, като отида да я взема за тренировка, още мъчи домашните , тръгва си, госпожата се сърди, че я взимам рано, а детето пише каквото не е написала  вечер в 9, като се приберем.Питам аз/защо така бавно/ами госпожата държи да се движим заедно, аз си реша задачата и чакам 15 минути и другите да решат, за да продължим нататък.Мисля да говоря отново/аз съм казала в колко ще я взимам, не е фрапантно рано, но до 5 да се пишат домашни заради няколко по/бавни деца не е сериозно.Аз взимам детето малко след 4 , оказва се, че е седяла на чина цял ден, а дописва домашните след тренировка в 9. Thinking

# 521
  • Sofia
 Аз дори не съм прегледала учебниците , просто ме плаши фактът, че ммоето дете не се съсредоточава като чете! Преди години големият беше решил, че ще знае урока  като го научи наизуст. Сега имам за задача да науча набора как да открива важните неща в урока и да ги учи тях.
 Джиз, това с изчакването е кошмарно! Аз съм доволна от нашата г-жа в училище. М.г., когато детето свършеше в час със задачите от учебника си решаваше задачи от сборник. За мен е абсолютна глупост бързо справящите се деца да изчакват бавните.

# 522

Все още са нямали Човек и общество и не мога да взема отношение, тъй като и аз не съм прегледала учебниците ..
В понеделник ще имат тест по английски език, и тези дни ще преговаряме.
Слънчев и усмихнат уикенд!  bouquet

# 523
  • с/у ОколоМръсТното
Честит ви 22-ри септември и от мен!   bouquet

Мама чатка и оправя къщата, децата учат Wink По-точно щерката учи с дребчо... Минаха АЕ и БЕЛ-Четене...
Ми това си е чиста независимост  Laughing Как да не празнувам  Party                          

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 20:07 от Шани

# 524
  • При хората, които обичам
А моето празнува независимост навън. Нямали за учене, затова да отива да играе, докато времето е хубаво. Следобед ще я водя на фотолов за листа и кестени, после започва да разучава две песни... Утре ще направим преглед на материала от седмицата, за да се отчета и аз като надзорник Flutter

Общи условия

Активация на акаунт