Попътен вятър на ТРЕТОКЛАСНИЦИТЕ ни! - 1

• 32 128
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Искам да помоля ако някоя от вас знае от къде мога да си сваля диска към учебника за трети клас на
BLUE SKIES CD -  3rd
Пробвах тук http://bglog.net/nachobrazovanie/33398, но файлът с този диск е изтрит.Може и като лично съобщение да ми го изпратите файлчето, защото някой може да дебне и да реши и този линк да изтрие.

# 556
Искам да помоля ако някоя от вас знае от къде мога да си сваля диска към учебника за трети клас на

CD -  3rd
Пробвах тук http://bglog.net/nachobrazovanie/33398, но файлът с този диск е изтрит.Може и като лично съобщение да ми го изпратите файлчето, защото някой може да дебне и да реши и този линк да изтрие.
След малко ще дам линк в темата. Файлът не е изтрит умишлено. Просто има определен срок, след който файловете в ДОКС се изтриват, ако не са качени от регистрирани потребители и не са част от тяхната папка с файлове.

Ето обещания линк. В архивния файл има материали по различни предмети, включително и диска на BLUE SKIES.
Учебни материали - 3 клас

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 19:45 от Анонимен

# 557
Моето празнува независимостта си в Чиби  Mr. Green
Добре я отбелязаха.  Wink След игра у нас, независимо поиграха и навън.  Joy
Сашо си написа в събота домашните. Уж научи и урока по ЧП за телата.

# 558
  • с/у ОколоМръсТното
Той излезе с баща си, но като се прибере, ще затвърдим герба с едната игра тук: http://nauchi.parliament.bg/kids.php

забавна е, закачи я на 1-ва страница, моля  Hug

# 559
Влизам да се похваля.....

Йоан за първи път от близо 2 учебни години са имали.......физическо....... Утре пак ще имат......И това идва след заблежка от страна на мъж ми на родителската среща.......Това е и единствената забележка, която имаме въобще към класната на Йоан. Всичко останало е повече от отлично и съм много доволна от нея....Но защо не игреха физическо...идея си нямам....Т.е. имам - мързел!

# 560
Той излезе с баща си, но като се прибере, ще затвърдим герба с едната игра тук: http://nauchi.parliament.bg/kids.php

забавна е, закачи я на 1-ва страница, моля  Hug
Peace
Днес съм много отнесена.  Laughing На работа съм Звъни ми след училище детето и пита каква ми е програмата за утре. Виж ви тефтерчето си - отговарям. А той, но ти я писа в твоя тефтер. Прав е - на първия учебен ден аз я писах. Продиктувах му я и сега действа по задачите.  Wink  Довечера ще проверя какви ги е свършил.
Нашите си играят физическото от І-ви клас. Нямали сме подобни проблеми с класната.

# 561
  • Чикаго / София
Ели много неприятно се е получило. Пфууууу значи! Нищо, ще порасне и ще почне да печели медали на всички състезания. До тогава и повече опит ще има, душичка.

Виви играта е интересна, и аз съм да се закачи на 1ва страница.

Мама Цоцоланка браво на вашия татко, че се е намесил. Как може 2 години без физическо!? Дано децата си имат тази година редовни часове.

И Деница в Бг училището имат тази година Човек и обществото. За сега й е интересно, защото момчето което им го води много интересно им представя нещата с разкази за България. Ще видим по-нататък как ще е. До сега са взели за химна и греба. Тя химна го знае наизуст от преди две години /първия куплет и припева/, даже ни е традиция като тръгнем събота сутрин за Бг училището да си го пеем в колата заедно с разни други български песнички.
Имат подобен предмет и в американското училище, но и там материала е представен интересно и занимателно и на децата им е забавно. Водят ги до разни обществени места и сгради - библиотека, пожарна, обличат се като хора с определен вид обществено-полезна професия, правят разни макети на планини, вулкани и пр. Не се оплаква от този предмет.

# 562
Влизам да се похваля.....

Йоан за първи път от близо 2 учебни години са имали.......физическо....... Утре пак ще имат......
Поздравления!   bouquet
През миналата учебна година при нас също беше така, почти ..
Един час играеха, останалите два часа в седмицата си рисували или четяли от учебниците по каквото им хареса. Tired И то защото класната им водеше часа.
Тази година обаче си имат отделен учител по ФК и си играят с екипите. Simple Smile
Чакам героят да се прибере от тренировка, и да започваме домашните по математика - имат от двата сборника и УТ.
По четене имат съчинение, но смятам да го оставя самостоятелно да се развива.И в краен случай да помагам.   Simple Smile

# 563
  • с/у ОколоМръсТното
Въпрос:
Има ли наборче, което самО да се прибира (или да си ходи самО) на школо, посредством градски транспорт. Говоря за кратко пътуване в рамиките на 15-ина мин. и 4-6 спирки, примерно?  newsm78

# 564
Моето още от миналата година се прибира с автобус, но сме малко в периферията на София, така че не знам дали се брои  Simple Smile.

# 565
Въпрос:
Има ли наборче, което самО да се прибира (или да си ходи самО) на школо, посредством градски транспорт. Говоря за кратко пътуване в рамиките на 15-ина мин. и 4-6 спирки, примерно?  newsm78

Не е точно наборче.....Но Рая, когато бе в 3-ти клас, сама си ходеше и се връщаше с градския транспорт......Сега Йоан го готвим сам да ходи и да се прибира, отново с градския транспорт, на курс по английски, 2 пъти седмично. Ще идем с него 3-4 пъти и след това....сам.....Това е положението! Голям е!

Та с Рая.......Хванала грешен автобус(1 път се случи само) и поела към едно близко село, до Благоевград, което се обслужва от градския транспорт обаче.....Като и станало непознато и се уплашила. Отишла при кондукторката и станало ясно,че е на грешния автобус. От мобилния на Рая кондукторката се обадила на моя мъж, обяснила къде са и моя мъж с колата отиде да я вземе. Една жена е слязла с Рая, да изчака с нея докато отиде баща и да я прибере. И сега го припомняме този случай.....вече с чувство за хумор....Тогава, естествено, не ми бе до смях........

# 566
  • с/у ОколоМръсТното
Мамо Цоцоланке, момичетата са "друга бира".
И моята в 3-ти клас се прибираше съвсем сама...
Дребчо има желание, но не съм сигурна, че би се справил?  Thinking

Betty L., поздравления  Grinning

# 567

Дребчо има желание, но не съм сигурна, че би се справил?  Thinking

Шани, за онова момче - левент, на което гледах снимките във фейса , с орлов поглед ли говорим??? Ако е за същото - усещам,че нищо няма да му се опре! А Йоан ще пътува 10 спирки, 30 мин., в едната посока, до курса......Смятам,че е крайно време да му гласувам по-голямо доверие.....Като се има предвид,че смятах и да го местя тази година в друго училище, и щеше всеки ден да минава същите 10 спирки........

Децата се справят...ние не се справяме с притесненията и страховете си.......Дерзай, Шани! Успех на майката на момчето!

# 568
  • Sofia
 Страхотно е линкчето , благодаря   Hug.
 За самостоятелното придвижване съм малко скептична. Той и моят е готов да си ходи сам, даже се гласеше да си пътува с рейса , ама за сега ще изчакам.  Догодина , живот и здраве може да пробвам.
 Не спирам да се изумявам как може да не се провеждат часове по физическо  ooooh!. При нас от 1 клас си играят, имат си отделен учител, че даже и допълнителен час всяка седмицата по модул туризъм.
 За сега сме се справили отлично с първият урок по ЧО  Laughing. Наборът днес е бил доста активен и се прибра щастлив, че знаел толкова много неща. Сега , обаче чака пак да учим заедно , пък аз не съм много щастлива от този факт. Силно се надявам , че в рамките на месец ще се научи да се справя и сам!

# 569
И при нас допълнителният час по физическо е модул туризъм.
Ще се научат и сами да се подготвят по разказвателните предмети.
Всичко с времето си.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт