АПРИЛКИ 2013- тема 3

• 26 030
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Аз също съм от дейните и енергичните, вчера дори в кавартала ми казаха, че съм била само за МВР или военните, така съм вкарвала всичко и всички в ред Rolling Eyes Mr. Green
Вчера направих забележка на няколко души, случайни Joy, но бях доста мека, и се засрамиха, иначе съм с метлата. Едни деца 3 бр. между 8-12г. люпеха семки пред един блок и си бяха направили порядъчен килим Naughtyпитах ги, дали в къщи правят така, и дали им харесва да живеят в мръсотия, и че природата и всичко наоколо е тяхно, като не го пазят ще живеят в кочина, засрамиха се и взеха да чистят. После  една двойка красиви млади хора вървяха и пушеха, младият мъж си хвърли фаса на улицата...казах му, че язък му за визията, всичко разваля, след като хвърли фаса на улицата, и ако съм на девойката, веднага му смъквам акциите, взе и той да се оправдава..........

# 106
първо поздравления за темата мн е хубава наистина !! на всички новодошли честито и леко бременеене на всички ни ! При мен нищо ново,чакам датата за прегледа относно името приятеля ми се казва Иван,баща му също и познайте как ще се казва нашето момче !?аз разбира се нямам нищо против а за момиче съм си намислила отдавна,просто винаги съм харесвала името Магдалена (и да не ми го вземете ей !! Simple Smile Все пак не искам да мисля за имена,пазаруване,кореми (още няма как да ни пороличи ние си знаем и затова така се заглеждаме )понеже до 3 месец нищо не е сигурно затова и не сме казвали освен на родителите,има хора с мн лоши мисли и мн завист в тях,само трябва да сме спокйни ,позитивни и усмихнати !!

# 107
Леле за два дена каколко сте изписали smile3555. Поне да се запиша в темата Peace
Сони радвам се да те видя тук  Hug, вярвам че този път ще успеем и април ще летим от щастие

# 108
Леле! Доста бързо пишете! Simple Smile
надявам се всички сте добре..

# 109
  • Варна
Добро утро:)

За познаването, не разбира се, има и мъже, които забелязват ама рядко

Аз имам един колега, който пита една колежка преди години да не е бременна и тя съвсем искрено каза НЕ, но 3 седмици по-късно се оказа бременна.
Та в края на юли същия този колега ми вика " да няма нещо?" и аз казвам НЕ, но понеже те имаха проблеми при тяхното забременяваме отворихме темата и поговорихме, че правим опити. И после си викам еех да ми е на късмет дано.. и 16-17 дена по-късно теста излезе положителен Laughing
Сега съм решила, ако днес на прегледа всичко е наред в понеделник ще му взема една бутилка уиски за почерпка  LaughingSimple Smile

# 110
Добро утро и честит ви петък!  Joy

# 111
Добро утро и от мен. )

Аз понеже съм си дебела и хората ме мислят за перманентно бременна. )))))
А и колеги нямам, основно работя сама, та няма кой да ме пита и разпитва. )
А познати и приятели вече са ми свикнали на корема (сланинките), та така. )))

След час отивам на зъболекар да ми направи 2те пломби и мисля с това да приключа посещенията. ) Мъдреца ще е за по-нататък.

# 112
  • Пловдив
karityyy, благодаря на новата тема Simple Smile

Едвам изчетох предната, а сега виждам, че ме чакат още 8 странички от тази #Crazy
...Записвам се, пък ще се опитам да Ви изчета докато малкия бяс спи следобед Simple Smile

Аз успях да мина през АГ-то, а вчера - и да се запиша на ЖК. Направления за изследвания ми даде (СПИН, Васерман, Австралийски антиген, ПКК, МКБ, ЦТН... май тези бяха newsm78).
Смятам да ги пускам в понеделник, че тогава малкия ще е на ясла и ще имам повечко време, пък и с него не ми се обикаля по лаборатории...
Според ЕХО-то съм в 7 седмица и 3 дни (вчера). Всичко си е наред - има пулсиращо сърчице и така Heart Eyes

Както си нямах симптоми и ей ме на - от 3 дни съм като парцал - все ми се вие свят... Нормално за мен - с кръвно 90/60... Е да, ама не - кръвното си го меря на няколко пъти на ден - 80/50 Crazy Вчера и в поликлиниката бях заради това - джи пито се хвана за главата Whistling

Изчезвам, че бяса май се събуди...

# 113
Момичета, купих си ето тази книга:
http://www.book.store.bg/p17149/az-sym-bremenna-i-kniga-mari-klod-diolae.html
Продавачката ми я препоръча от лична гледна точка и наистина е много интересна. Само, че тези г.с. нещо ме объркват. В книгата разглеждат развитието на плода седмица по седмица. Ако следя тези гестационни седмици, че аз др.седм ще взляза в 3 мес, а изобщо не е така. Като чета книгата стигам до извода, че съм м/у 5-6 седмица на развитие, което си прави точно втори месец. 

# 114
  • Варна
Аз се рових миналата седмица из форума за книги и тази наистина е една от най-препоръчваните.
И аз мисля да си я взема. И на д-р Спок също.

За седмиците акушерите броят от началото на последния цикъл, но ти може да си забременяла на 20-25 ден при дълъг цикъл, от там се получава разминавания.
Аз например май съм забременяла на 11-12 ден и от там пък вървя 3-4 дена напред от стандарта 14-15 ден Ову и зачеване.

# 115
Относно книгите- майка ми има останала от мен на д-р. Спок. Казва, че това е най-добрата книга, която е имало тогава. Попрелистих я и наистина има много полезна информация.
Относно имената- ние за момченце май се спряхме на Мирослав, а за момиченце още го убеждавам за Габрина, че много ми харсва.
Не ви се похвалих, че си взех едни много сладки оранжеви чорапки за новородено- ей така да са ми на късмет.

# 116
Аз имам Какво да очакваш и Какво да ядеш.
Ми не мога да ям според тия книги, егати, ще се сбъркам от сметки  Laughing

# 117
Аз лично не виждам смисъл от книги, при положение, че цялата информация я има и в нета.
Имам една книга за първата година на детето, има доста полезни неща, и пак не съм я изчела цялата.
Не мисля че деца се гледат по книги. ))

# 118
така е- не се гледат по книги Laughing Но за такива като мен, които даже не са държали бебе ще са от голяма полза в началото Peace

# 119
така е- не се гледат по книги Laughing Но за такива, които даже не са държали бебе ще са от голяма полза в началото Peace

По-скоро ще са объркващи. )
И аз като четох преди да родя си виках, ехе....ей така трябва да се прави. )
Да, да, ама не....и все пак не е лошо човек да прочете нещо. Но....по-добре ако има приятелка с малко бебе, да поиска от нея да го подържи, нахрани, смени памперс.

Общи условия

Активация на акаунт