АПРИЛКИ 2013- тема 3

• 26 034
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
По- добре е от нищо. Аз вярвам , че ние по принцип си имаме и майчински инстинкт и всичко, от което се нуждаем, за да гледаме бебето е в самите нас .
Добре, че майка ми е гледала бебе и тя ще ми покаже това онова  Laughing

# 121
Аз бих прочела някоя друга книга, но пък съм скептично настроена към курсовете за родители, които се правят вече къде ли не. Познати ме уверяват, че били полезни, но май ще ги пропусна.

# 122
И на мен една приятелка ми препоръча курс, ама като гледам нея как са я научили да си гледа детето, определено не е по начина, по който аз искам да го гледам. Та и да ида на курс, няма да е тоя.  Rolling Eyes

# 123
Момичета, излязоха ми резултатите от лабораторията. Пише ми кръвна група А1 -.
Има ли възможност да са сбъркали?! И двамата ми родители са с положителе резус фактор?
 Sad

# 124
Момичета, излязоха ми резултатите от лабораторията. Пише ми кръвна група А1 -.
Има ли възможност да са сбъркали?! И двамата ми родители са с положителе резус фактор?
 Sad
Добро утро!
Аз минах май newsm78 във 2-ра фаза сън Crazy

beginner_mamma  Hug каква е тази кр група, не следва ли да е само А- Thinking Имаше някакви теории при наследяването им, ма кой си спомня за Биология Crossing Arms

# 125
  • Варна
И на мен са ми излезли изследванията, но резултатите отиват директно при лекарката. Обаждах се по телефона и супер се изнервих, нещо им се струва висока кръвната захар и урината нещо не им харесва - да съм пиела Неоренал. Ми аз нямам никакви оплаквания, но не са ме питали. Явно ще трябва да си пусна нови изследвания, че тази лаборатория нещо ме съмнява. И не мисля да пия нови лекарства преди да си видя новите резултати.
За кръвната група... не знам генетично дали е възможно? Ще се поровя Simple Smile

# 126
Мерси много, и аз ровя, но имам някакви много сериозни съмнения. Дали е възможно лабораторията да бърка? По-скоро ми се струва, че не би трябвало...
Ще е проблем да съм с - резус фактор, нали  ooooh!

# 127
  • Варна
Цитат
beginner_mamma  Hug каква е тази кр група, не следва ли да е само А- Thinking Имаше някакви теории при наследяването им, ма кой си спомня за Биология Crossing Arms

Може, може, аз съм А1+, явно така си ги водят, не знам дали има А2 Simple Smile

# 128
desdemona, кръвните групи си имат подтипове и в днешно време се определят с голяма точност. Мъжа ми също е А1В положителна и този тип са рядкост.

# 129
първо поздравления за темата мн е хубава наистина !! на всички новодошли честито и леко бременеене на всички ни ! При мен нищо ново,чакам датата за прегледа относно името приятеля ми се казва Иван,баща му също и познайте как ще се казва нашето момче !?аз разбира се нямам нищо против а за момиче съм си намислила отдавна,просто винаги съм харесвала името Магдалена (и да не ми го вземете ей !! Simple Smile Все пак не искам да мисля за имена,пазаруване,кореми (още няма как да ни пороличи ние си знаем и затова така се заглеждаме )понеже до 3 месец нищо не е сигурно затова и не сме казвали освен на родителите,има хора с мн лоши мисли и мн завист в тях,само трябва да сме спокйни ,позитивни и усмихнати !!
Съветвам те, да измислиш различно от Иван име, ако имате момче. Знам, че не е хубаво детето да се кръщава на някой от родителите, но вие си решавате

# 130
 Laughing Е и според мен много Ивановци стават..

# 131
  • София
При +резус фактор може да има деца с - , обратното обаче е невъзможно.

# 132
  • Варна

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%80%D1%8A%D0%B2%D0%BD%D0%B … D1%83%D0%BF%D0%B0

Унаследяване Резус-фактора на кръвните групи

Виж тук, на бърз преглед, явно може Simple Smile

# 133
 Привет и от мен , момичета  Heart Eyes.
Аз не мога все още да се включвам активно в темата, но ще се опитам да съм по редовна. Лошото е, че на работа нямам нет , там бих отмятала малко четене  Mr. Green.
 Аз бях на преглед в петък- имаме си ембрионче , забравих си половината неща дето щях да питам или казвам на док  Crazy.Та в този ред на мисли , пак не стигнахме до точна дата на термина. Принципно е 04.04 , но със сигурност вървим около 5 дена по- късно . Та аз си нагласих лентичката 09.04 да е  Simple Smile.Ама , когато , тогава, само да сме живи и здрави .
 Аз също се оказах с отрицателен резус фактор , ама не се притеснявам много като цяло . Другата седмица ще изследваме каква кръвна група е мъжа ми, а доктора ми каза че на следващия преглед ( края на септ. чак ) ще ми пусне още някакво изследване по този повод .
 Хубав уикенд ви пожелавам  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower.

# 134
   bouquet  здравейте и от мен сладурки, относно коремчетата не знам дали личат, но на мен колежки постоянно ми казват че съм отслабнала newsm78
а що се отнася за за книги, на д-р Спок наистина е много добра има много ценна информация;).
за имена още не сме мислили, но и това ще стане живот и здраве:)
Лек и усмихнат ден от мен!

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 11:03 от RAQSVETLINOVA

Общи условия

Активация на акаунт