АПРИЛКИ 2013- тема 3

• 26 039
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
 Peace Добре дошла, понио. Да те впиша на първа страничка?

# 136
Ponyo, мерси за успокоителното звучене. Не знам защо така рязко се притесних, иначе съм от по-непукистично настроенните бременни. Мъжо е с 0+.

Довечера ще идем с него заедно при доки, тя ще си каже, вероятно дали има драма, или не... Но нещо се натоварих емоционално...

# 137
добро утро на всички
цяла сутрин се боря да стана от леглото - ама трудно
много ми е ниско кръвното - от кафето ми се гади
изпих един солен айрян - но явно не е достатъчно
други предложения ?

# 138
  • Варна
добро утро на всички
цяла сутрин се боря да стана от леглото - ама трудно
много ми е ниско кръвното - от кафето ми се гади
изпих един солен айрян - но явно не е достатъчно
други предложения ?

Ами нещо сладичко, шоколад?

# 139
да, но и от шоколада ми е гадно
а преди си хапвах огромни количества шоколад
ще видим, то и като лежа ми отпада още повече

прочетох, че за книги сте говорили -аз с предишната бременност предимно от нета четях информация и си разпечатвах някои полезни статии
но книги не съм купувала

в тази връзка има ли някой от вас любител на книгите - да препоръчате заглавие
сега още 3 дена ще се наложи да лежа и почти си изчетох книгата и ще пратя мъжлето за друга
ама как да му обясня какво харесвам ? - та ако имате предложения за интересна книга - споделете

# 140

Сони радвам се да те видя тук  Hug, вярвам че този път ще успеем и април ще летим от щастие

Убедена съм!   bouquet

Четейки неколцина от вас, все повече че убеждавам, че втората бременност е много по-осъзната и спокойна. Не, че не вълнувам, но определено не приритвам за прегледи и не се вглеждам чак толкова в себе си.

Ще е проблем да съм с - резус фактор, нали  ooooh!

Не, няма да ти е проблем. След като лекаря ти е информиран, всичко ще е наред.

# 141
Сони, нормално е да си по-спокойна, все пак вече си преживяла повечето от нещата. А с третата бременност сигурно ще е още по-спокойно Wink

# 142
Благодаря за спокойствието и премерената реакция. Не искам и не бива да се шашкам от глупости. Попрочетох и няколко статии, мисля, че изобщо няма нужда от притеснения.

Но тъй като така и така отворих темата: ето малко полезно инфо:

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=622

# 143
  • София
Здравейте момичета,

Аз досега ви изчитах какво сте писали вчера. Ами на мен леко започна да ми се появява коремче, но все още си мисля, че е от газове, а не толкова от бременността. За имена - все още и ние не сме мислели....може би по натам като се поуталожат нещата и всичко си дойде на мястото. Все пак е още рано и не искам да започвам от сега.
Иначе тази сутрин съм добре - преди да стана да си правя за ядене си хапнах няколко бисквитки и после си направи закуската, но пък сега започна да ми се вие свят и да ми е малко отпаднало. Но и това ще го оправя - гледам да не го мисля и да не си го правя на фикс идея - че ми е лошо, защото така ще стане по зле и постоянно ще се чувствам така.
Може би ми е малко поотпаднало защото вчера излезнах в 15 ч., че бях на интервю за работа и явно от жегата и лашкането по градския и съм се понапрегнала.

# 144

Може би ми е малко поотпаднало защото вчера излезнах в 15 ч., че бях на интервю за работа и явно от жегата и лашкането по градския и съм се понапрегнала.

Ooo, как мина?
В каква сфера искаш да работиш, ако не е тайна?  Simple Smile

# 145
  • София

Ooo, как мина?
В каква сфера искаш да работиш, ако не е тайна?  Simple Smile

Ами по принцип до скоро работех в банковия сектор - кредитирането. И сега бях на интервю за това. Надявам се да ме вземат, но не храня много надежда защото ако започна и след това им съобщя, че съм бременна сигурно ще си прекратим взаимоотношенията....тъй като никой не иска бременни жени на работа да наема.

# 146
е да ама бременните си имат права те не могат да те уволнят само защото си бременна това си е абсолютна дискриминация  Naughty

# 147
  • София
е да ама бременните си имат права те не могат да те уволнят само защото си бременна това си е абсолютна дискриминация  Naughty

Така е hixxy, но примерно: Започвам на ТД ( 6 месеца изпитателен срок в полза на работодателя ) и след 1 седмица им казвам - ами извинете ама разбрах, че съм бременна. Според мен след като ТД е в тяхна полза просто ще ми кажат ОК от утре не си на работа и ми прекратяват договора по взаимно съгласие. Така, че нито те ще са в нарушение, нито аз ще имам за какво да се хвана за да не ме махнат или да се заям, че ще ги съдя.

# 148
е и ти си права Simple Smile абе върпоса е да си оптимист

# 149
  • София
е и ти си права Simple Smile абе върпоса е да си оптимист

Разбира се Simple Smile Това е най важното пък каквото стане. Няма как да знам как ще се развият нещата защото може да ми се обадят и да ми кажат, че не съм аз избраната.
Хайде лек и успешен ден и приятен уикенд.

Общи условия

Активация на акаунт