АПРИЛКИ 2013- тема 3

• 26 057
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета,
днес ме изписаха и вече нещата са под контрол. Понашиха ми дупето с инжекцики, но важен е крайният резултат.
Дано вече не се налага да посещавам болници. Благодаря ви за топлото отношение Hug

# 151
хоп и аз при вас оле каква хубава темичка,сега ще ви изчета много сте напреднали момичета.мен ще ме впишете ли на 1 страничка. Hug Hug Hug

# 152
Добре дошли
alvelina дано не ти се налага да ходиш в болници

# 153
  • София
хоп и аз при вас оле каква хубава темичка,сега ще ви изчета много сте напреднали момичета.мен ще ме впишете ли на 1 страничка. Hug Hug Hug

Разбира се стига да дадеш данни за да те запишем Simple Smile

# 154
 Peace Аз ще те запиша Ками, близначета ли чакаше ти?

# 155
моите бебоци си имат сърчица вече онзи ден ги чух,много им се радвам и на двечките,момичета как се справяте с гаденето,отхвърлих вече толкова храни които ме дразнят на солетки и бисквитки,кисело мляко и сокове карам.

# 156
Много е хубаво, че списъкът се увеличава-  smile3508 ще имат работа докитата през Април

# 157
Ехххх колко много сте изписали....
На мен не ми се гадни, все още.. дано и така продължи Praynig, но за сметка на това много се уморявам, чак мислих че нещо ми има. Днес например извървях пеша едно разстояние, което не е голямо, и след това бях гроги  Tired Tired Tired, ужас!!
Не съм посещавала доктор още, мисля да е другата седмица, когато ще съм в 7-ма седмица, и се надявам да видя сърчице, дано!
Много се радвам, на всички които вече са видели сърчицата на бебоците си!!
Оххх ще полегна, а от понеделник съм на работа и не знам какво ще правя, ако пак така умалявам ooooh!

# 158
Ох момичета  Confused , кажете наистина ли витамин С е вреден за бременни?
Сега говорих с една приятелка и тя каза че е много вреден и така съм се притеснила чак корем ме заболя , а тя моята доки ми е изписала 3х2 х ooooh! хапчета общо 6 ох ще се побъркам вече, дано всичко е наред с бебко Praynig

# 159
Хайде и аз на линия след зъбоекаря.
Направи ми 2пломби, иска още 2 и чистене на зъбен камък. Вторник съм пак при него.

Момичета, сега е времето за зъболекар, ако имате някой кариес да се прави. Защото бебето дърпа много калций и зъбите са първото, което започва да се скапва при бременност.

RAQSVETLINOVA, е щом като лекарката ти го е изписала какво има да се притесняваш? Остатъка от вит.С, който не се усвоява от организма се изхвърля с урината.

А за притесненията и тревогите, аз и с първата бременност бях спокойна. Сега пък съвсем. Реално в началото няма какво толкова да се притеснява човек, по-нататък вече става по-трудното. ) Особено към 5ти месец, когато бебето започне да мърда и рита. )

# 160
  • София/Варна
Добре дошли на новите попълнения Simple Smile!

Вече се поуспокоих, зацапването поотмина, започнах да се движа и да намалявам дозата на Утрогестана.
Предстои ми да си прибера малките зверчета (на гости са при бабите и дядовците). Малко ме плаши дали ще се справя сама с тях до 17.09, че не са от най-кротките Simple Smile. А и аз се задъхвам дори при лежерна разходка от километър-два.

И за казването на работодателя се притеснявам - голяма част от колегите са дребнави и заядливи, особено в счетоводството и по някои мениджърски позиции. Иначе хората, с които всеки ден си имам работа са много готини и разбрани.

# 161
Аз имам работен конфликт с един човек в офиса, но поне шефовете ми са страшно разбрани, и мисля, че няма да има друга реакция освен радост, когато им кажа.
За жалост не се осигурявам на пълна заплата, и мисля, че сериозно ще усетим разликата с мъжо в момента, в който спра да ходя на работа.

# 162
  • Пловдив
Да се включа по темата с книгите...
Съгласна съм с изказаното мнение, че дете по книга не се гледа, но не съм съгласна и че в нета може да се намери всичко - да може, но има и толкова противоречиви информации, че човек лесно би могъл да се обърка...

През предната ми бременност прочетох две книги: и . Втората определено ми допадна повече, затова и продължих с поредицата
Скрит текст:
, а сега довършвам и .
Чета доста книги за възпитанието на детето, защото всекидневно се сблъсквам с какви ли не деца... Не се водя по тях - просто си избирам кое ми допада и кое ще свърши работа при нас и взаимствам само тези идеи...
сега съм се заканила да взема от местната ЛЛЛ библиотека и в промеждутъците между другите книжки, които чета, да я отметна и нея Simple Smile

Относно училищата за родители - преди почти 3 години посещавах едно такова... да, мога да кажа, че в някои неща ми беше много полезно (масаж, гимнастика, къпане), но същински важните неща за мен, научих на ЛЛЛ срещите Hug
Сега се замислям да се запиша пак на едно училище в клиниката, в която ще раждам, но все още се двоумя, че зимата ще е кофти от към пътувания (за Пловдивчанки - живея в Тракия, а се колебая за училището в Селена Crazy)

За казването - вчера оповестих прекия ми началник, а мъжа - Командира  Mr. Green Родата от моята страна се усети сама, а тази от мъжа - ами не сме ги виждали, че лятото забегват на хлад в планината Grinning
На 07.09 дребуса има РД, та тогава ще оповестим вече официално новината пред всички, а до тогава със сигурност ще знаят и повечето колеги Mr. Green

За витамин С-то - лично аз през предната бременност си го пиех доста начесто, щом усетих, че започвам да се разболявам... Нито АГ-то, нито джи пито ми е казало, че не мога да го приемам по време на бременност, но ПОДЧЕРТАВАМ - това беше при мен!
Съветът ми е за всяко едно лекарство да се съветвате с АГ или джи пито   bouquet [/color]

# 163
За осигуовките, аз до юни месец се осигурявах на много висока заплата. Но тогава ми изтече договора и без да знам,че съм бременна се регистрирах на борсата.
Сега смятах как ще ми е по-изгодно, дали да си остана на борсата в слдващите 7месеца, или да съм отново на договор (като аз трябва да си внасям осигуровките) и се оказа, че дори при вноски от 200лв. в НОИ, то ще ми се връщат по 85лв. месечно.
Е ще си остана на борсата, за да получавам обезщетение 6месеца.

Така че момичета, огледайте си нещата от сега с работодатели, осигуровки и др. подобни и проверете дали ви ги внасят коректно.

“Какво те чака през първата година на детето“ и аз я имам, хубава книга е.

# 164
На мен пък това кафяво зацапване не ми спира. Една, две капчици на ден, особенно след движение.... Докторката в сряда изобщо не се впечатли от него, щом било кафяво и бременността върви добре.  Rolling Eyes Каза ми да спра вагиналните таблетки Утрогестан и сега се чудя дали трябваше. Това е най-известната докторка тук, за нея се чака повече от месец. Не ми се иска да поставям опита под съмнение,но се притеснявам.  Confused Накарах мъжа ми да се обади в гинекологията,защото съм на работа и батерията ми падна... отделно да не ме слушат... Сега го чакам да ми пише в скайп. Корема ми е спокоен, нямам болки, освед предърпванията от растежа на матката..... Менструалните болки пък били супер нормални според докторката..... Абе май аз си вкарвам излишни филми...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт