АПРИЛКИ 2013- тема 3

• 26 026
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, много съм нещастна, резултата от цитонамазката ми пак е 3а група, не знам какво ще става от тук натък  newsm45

А лекаря какво казва?

# 91
  • София
че било инфекция, преди 2 месеца пак беше така, минах лечение, но явно без резултат, майка ми се е обадила, аз не съм в БГ, в понеделник ще ходя на лекар.

# 92
  • Варна
Sunny това намерих:

РАР III - неясен (съмнителен) резултат,  неопределена находка, изискваща преоценка след антибиотично лечение

-III А - неясен (съмнителен) резултат
     -III Б - лека до среднотежка дисплазия (ЦИН I или II), без наличие на ракови клетки, но измененията могат да се развият до раков процес

Макар че раковите клетки водят до отклонения в резултатите, и други фактори, като наличие на кръв или сперма във влагалището и шийката на матката, инфекции, бактериална вагиноза, възпаление и нелекувани полово-предавани болести, могат да доведат до необичайни резултати.

Сигурно наистина е инфекция някаква. За да си по-спокойно може да ти се направи колпоскопия.
Нали не си правила секс последните 3 дни?Аз винаги така правя цитонамазка, единия път заради цистит ми излезе 2ра група, а иначе винаги съм била 1ва. Не се психясвай от сега!

# 93
  • София
Опитвам се да не се психясвам, ама е трудно, стискайте палци всичко да завърши добре  Praynig

# 94
Без излишна паника, само спокойно. Докторите си знаят работата, ще отидеш на преглед и всичко ще се изясни. Само без предварителни шашове, защото ако има нещо сигурно е това, че нервите не са полезни! След преглед при гинеколог ще знаеш точно за какво иде реч. При мен от лабораторията също бяха изписали сума неща преди няколко месеца, докторката ме прегледа и откри точно какво е. Когато нещо не им е ясно, пишат сума неща с разни питанки, докторите да се оправят. Наистина опитай да се успокоиш и изчакай прегледа.

И при мен нещата са малко по-притеснителни от вчера, но пък реших да споделя нещо различно за разтоварване.  Simple Smile Относно това дали личат коремчетата или не и мъжете доколко забелязват.
С половинката бяхме на сватба тези дни. Роклята беше купена преди време, но си влезнах спокойно в нея. Отиваме ние, сядаме при приятелите на мъжа ми и всичко върви много добре, весело и така. Ние още не сме казали за бебчо, чакаме нещата да се нормализират малко. И така в една кратка пауза тишина един от приятелите на половинката ме гледа, гледа вторачено и изцепи пред всичките - ти си бременна.  Simple Smile Аз му се усмихнах небрежно, ама половинката като се шашна, притесни и както похапваше салата си намята половината в скута  Laughing Добре, че само аз го видях! Много смешно стана, а той си се притесни основателно де, защото неговите родители още не знаят, а клюките вървят мнооооого бързо  Grinning Та явно някои мъже имат доста набито око или пък целят наслуки  Simple Smile

# 95
  • Варна
Нас едни от най-близките ни приятели веднага ни разкриха само поради факта, че не исках да пуша и пия нищо, като им бяхме на гости Simple Smile и си признахме без бой, защото не ми се искаше да ги лъжа. До тук само те и родителите ни знаят. Още малко да мине Simple Smile

# 96
Да, и мен ме разкриха по това, че не пия и не подскачам особено на дансинга.
Но понеже съм дебела, всички си мислят, че съм по-напред, от колкото съм.
И като кажа колко точно бременна, много се учудват  Joy

# 97
Лично аз, мисля, че бременността в началото не си личи по корема, а по други признаци. Изражение, лице, поглед, не знам как да го обясня. Пушачките и пиещите, да лесно могат да бъдат разконспирирани, мен така предният път ме усетиха, но да видим сега, като не пуша и не пия принципно и нямам корем, кой ще познае hahahaкожата ми хубаво се изчисти.
Само плодове ми се ядат. Сега реших, че искам картофена салата и сложих да правя
И аз не съм по лигавите заглавия.

# 98
абе незнам дали имам вече оформено коремче ама го усещам по твърдо
а за килограмите колегите казаха дори че съм отслабнала  Simple Smile

# 99
Явно нещо "витае" около бременната жена, което някои хора долавят в ефира  Grinning А на мен ми се случи следното: в деня, в който бях на първия си преглед и АГ-то ми видя "сакчето", отивам в офиса и една колежка (и приятелка) ме посреща със следното: "да знаеш много ще се радваш! сънувах те, че си си купила огромен червен сак и ми се хвалиш с него! Червеното е на радост!" ....аз бях хем като тресната с мокър парцал, хем пък радостна. Не й казах, че сънят е бил 100% пророчески, но в най-скоро време ако всичко е наред, ще й кажа  Grinning

# 100
Хайде да не говорим за кифли и баници,че няма къде да намеря а ми се приядоха.....  Laughing Като нищо бих омаха един мазен бюрек от някоя баничарница!!!  Embarassed Никакъв апетит нямам и ям много малко ама като ми влезе нещо в главата ......ела да видиш.....

# 101
  • Sofia, Bulgaria
Честита нова тема, чудесна е!
Извинявам се предварително на всички, които ми писаха за групата във ФБ, но ме нямаше последната седмица   bouquet

Кога ще ви прочета...Дано всички сте добре!  Hug

# 102
Явно се променяме мъничко по мъничко от бременността. Аз по принцип съм, да кажем "дейна", за да не кажа "нервачка", но сега гледам, че такова дебилно спокойствие ме е обхванало. Блъскат ме на врата на трамвая, аз си се усмихвам, в магазина на опашката минава господин, който ми казва "извинете" и ме изпреварва, след което чакам 20 мин, щото забравил нещо и се връща да си го вземе... аз си казвам, ама няма проблем, аз ей тук си вися на опашката, щото нямам друго какво да правя... Но пък като си помисля за малкия бебчо, казвам си, ей така ще се научи още от точица да бъде спокойно, ще му е от ползва живот и здраве един ден!

# 103
Аз винаги съм си била нервак и се дразня от доста неща. В повечето случаи съм се научила да си премълчавам, но понякога не ми издържат нервите. )

А за прияждането на разни неща....онзи ден си взех един бюрек с кашкавал....уммм ,страшна вкусотия. От 2дни го мисля и ме мързи да отидем до там с щерката да си взема пак. Утре обаче, задължително. )))))

С предишната бременност лятото изяждах по 2сладоледа в рамките на 40-50мин. ))) Днес си взех един, че малката искаше....не че беше лош, ама вече не ми се яде изобщо.
От както я родих, спрях да ям и люто. А преди блъсках на всичко черен, или червен лют пипер, люти сосове, лютеници и т.н.

# 104
аз ви изпуснах нещо.
не се чувствах добре тия дни и след работа не съм пускала компютъра.
аз да споделя, че хич не ми се яде и ям насила по мъничко, за да не пукна от глад...
сега отивам на вечеря... направо зле ми става  Sick

Общи условия

Активация на акаунт