АПРИЛКИ 2013- тема 3

• 26 018
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
добре дошли на новите мацки
на тях също пожелавам лека бременност

имам един въпрос за темичката -т.е за за заглавието
защо въпреки хубавите предложения в миналата темичка, които дадоха някой мацки
решихте все пак да е просто АПРИЛКИ 2013
до колкото си спомням някаква потребителка беше писала нещо за отрицателно за римуваните заглавия
само не казвайте че заради някаква кифла не пуснахте такова заглавие

# 76
basten ,честито сърчице! Почивай повече и ще се оправиш напълно! Hug
За заглавията аз не му разбирам дадох си гласа във анкетата и готово... Wink

# 77
Имаше повече гласове за изчистено и заглавие и реших да се съобразя- сега за това съм пуснала анкетата да видим как мсилят всички и мнозинството ще спечели  Wink

# 78
здравейте мами..аз вече чух сърчицето на дребосъчето но за малко...утре съм отново на преглед...но ми излезе циреи на сгъвката на крака и ми се поду линфен възел...на вас случвало ли ви се е такова нещо?Пожелавам лека бременност на всички и да родите здрави и усмихнати бебчета Simple Smile)

# 79
аа още една шуменка - станахме 3
добре дошла в темичката и на теб лека бременност

# 80
Да, бастен, заради няколко кифли.
Айде малко уважение, а? Продължаваме да четем и пишем, ние, кифлите.

# 81
Аз му ударих една дрямка....)

За хормоните дето бушували....абе не съм съвсем съгласна. ) Вярно, има разлики с нормалното ни състояние, но...не чак толкова драстични и фрапиращи. Повечето са леееки оправдания. ))))

basten, тази кифла, която обърна внимание на заглавията съм аз. Да, не ми харесват римуваните лиготии, изказах мнението си. И други момичета след мен го направиха.
Заглавието е такова в тази тема и има пусната анкета. Всеки да си каже мнението на кой, какво му харесва. Следващите заглавия ще бъдат спрямо анкетата.

# 82
Аз му ударих една дрямка....)

За хормоните дето бушували....абе не съм съвсем съгласна. ) Вярно, има разлики с нормалното ни състояние, но...не чак толкова драстични и фрапиращи. Повечето са леееки оправдания. ))))

basten, тази кифла, която обърна внимание на заглавията съм аз. Да, не ми харесват римуваните лиготии, изказах мнението си. И други момичета след мен го направиха.
Заглавието е такова в тази тема и има пусната анкета. Всеки да си каже мнението на кой, какво му харесва. Следващите заглавия ще бъдат спрямо анкетата.

не , беше друга потребителка от чужда тема - добре си спомням
която влезе в темичката за да отбележи за заглавията

# 83
Стига момичета, заглавията не са чак толкова важни, нека запазим добрия тон  Peace

# 84
 basten, потребителката влезе след като темата вече беше повдигната.
Всеки си има мнение, това не означава, че сме кифли и др. подобни.
Няма други теми с подобни заглавия освен в отчетните. Това би трябвало да говори нещо, но явно не на всички. )

# 85
добре, извинявайте всички за неподходящото ми обръщение
настина съжалявам,
неискам да се заяждам с никой - още веднъж извинявайте Hug

# 86
  • Варна
Като споменахте кифла, кифла няколко пъти и ми потекоха лигите, как ще ме зарадва 1 с шипков мармалад!!!   Joy

# 87
  • Пловдив
Като споменахте кифла, кифла няколко пъти и ми потекоха лигите, как ще ме зарадва 1 с шипков мармалад!!!   Joy
Joy Joy Joy Joy

# 88
 Twisted Evil Сега така като го казааа и се сетих точно за тия от баничарниците-  newsm20 добре, че не съм толкова гладна  Mr. Green

# 89
  • София
Момичета, много съм нещастна, резултата от цитонамазката ми пак е 3а група, не знам какво ще става от тук натък  newsm45

Общи условия

Активация на акаунт