АПРИЛКИ 2013- тема 3

• 26 009
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
desdemona, нека не почваме със сръдни от самото начало  Naughty
На мен почти всеки ден ми е така, с ниско кръвно съм - пия повече течности и общо взето е това.
Повече нищо няма да споделям за другите си деца и ДА - заета съм с тях. Те са животът ми в момента, това са моите вълнения. Все си мислех, че можем да сме си полезни една на друга - коя с опит, коя с друго, но.....явно съм се лъгала.
Всичко хубаво!
Следващият път ще се включа с нещо СЪЩЕСТВЕНО  Wink

# 61
Ако някой има прекалено големи притеснения за нещо трябва просто да се обади на лекаря си. Категоричните съвети и мнения тук не са много правилни,защото всяка жена кара различна бременност. Едната я боли повече и повръща, и й е лошо, другата нищо не разбира от това,че е бременна. Тук можем да се пооуспокоим една друга, да си поговорим кой как се чувства ,но не сме лекари. Аз мога да ти кажа да се легнеш или да пиеш един айрян ама в същото време виенето ти на свят,ако наистина е непоносимо може да е проблем с вестибуларния апарат. Никой не знае... Ако наистина много те е страх обади се и говори с лекар, те за това са там. Това е моя съвет. Оправяй се бързо а за реакцията ти ..... то всичките яко ни наскачаха хормоните вече!  Simple Smile

# 62
 Laughing Да -тресат ни хормоните, по-спокойно момчета, нека не се караме. ТУк сме, за да споделяме миговете от месеците , които ни предстоят. На мен лично форума доста ми помага, защото се разсейвам, успокоявам се и съм сред хора в моето положение.  Peace

# 63
Мисля, че всички сме много изнервени и е нормално.
А Дездемона, според мен, искаше някой да я успокой. Едва ли е очаквала компетентно лекарско мнение.

Хайде да не се караме.  Hug

# 64
desdemona, вместо да напускаш темата с гръм и трясък, можеш да помислиш дали варианта всички да се надпреварват да ти дават съвети за конкретното неразположение е по-добър.  Peace Ако всяко мнение е различно, това няма ли да те обърка повече, след като така или иначе си паникьосана?

# 65
  • Перник
ЗДРАВЕЙТЕ
АЗ СИ ИМАХ КОРЕМЧЕ НО СЕГА Е ПО ГОЛЯМ КАЧИЛА СЪМ 3 КИЛА МАЙ ПРЕКАЛЯВАМ С ЯДЕНЕТО

# 66
Аз дори съм отслабнала 1кг, не съм повръщала, но ми се гади. Има една пролука следобед, когато мога да ям, но вечер пак ми се повдига.  Е, няма лошо, поне няма да кача много. Карам на плодове основно. От бременност до бременност се сещам за КФС, не бях яла от предишната hahaha.......Корем нямам все още. Синковеца днес ми вдигна много нервите и е наказан, довечера няма да излиза. И много ми се спи.

# 67
Мила desdemona привет  bouquet!Моя съвет е да си следиш редовно кръвното налягане!!!Ако ти е високо задължително се обади на гинеколога си!Ако е ниско можеш да пиеш айрян със сол,кафе,кола или шоколад да хапваш!Легни и си вдигни краката на някоя въглавничка и ще ти се поразмине,но следи си кръвното. smile3525Не напускай темичката ще ти е много полезна и разтоварваща   Hug Hug Hug Hug Hug

# 68
Момичета не се карайте милички!Хормоните ви говорят вместо вас Grinning

Всяка бъдеща мама в този период има притеснения-сега е гадене, зацапване, ами после ще дойдат рита ли не рита, пишкам по 100 пъти, не мога да спя, ям като луда, корема ми тежи, бебето се мести, олее а това контракция ли е, май раждам и още и още Rolling Eyes.Всичко това са емоции!Минали са 7-8-9 седмици, а има още над 30:)Прощавайте си, споделяйте, ако може помагайте си, отдайте се на бременността!

Ще видите колко е хубаво да има с кого да си поговориш!Бременейте на воля Hug

# 69
Мацки те хормоните ще скачат и подскачат още доста  Grinning!Честито на новите мамчета,лека и безпроблемна бременост  с прекрасен финал Hug

# 70
Изчетох всичко, явно тези, дето не сме много онлай изпускаме по-голямата част от общуването, включително и споровете.

Аз гледах въпросния филм снощи... Не е истина колко е повърхностен и глупав. Не успях да го изгледам целия, честно Sad Не мога да повярвам, колко фалшиви проблеми ги вълнуват Хамериканците  newsm78

# 71
Мерси момичета  bouquet днес не ми е ден, дразня се със всички и завсичко Tired Whistling, може би, защото съм затворена по ред обстоятелства вкъщи, а навън е лято и хора има и така

# 72
Дездемона, споко  Hug
Аз вчера щях да загриза една застрахователка, дето милата почти нищо не ми каза на въпреки. После по телефона насметох цял офис за забавяне на доставка. Само дето на бой не налитам, иначе на моменти не мога да се позная отстрани  Embarassed

# 73
здравейте

днес не съм влизала във форума, защото съм вкъщи (тук рядко пускам компа)
karityy браво за новата темичка, страхотна е

аз бързам да се похваля - за днешния преглед Hug
всичко е наред, доки каза че има леко отлепване,
ще продължа да пие Дуфастон още 2 седмици и тогава пак на преглед
ще лежа сега 4 дена вкъщи и понеделник на работа ще гледам много,много да не ставам от стола
пусна ми на апарата да ВИДЯ сърчицето как пулсира
много се зарадвах, че всичко върви добре
успокоих се, че въпреки зацапването бременността върви добре и просто трябва да лежа

следващите дни няма да съм много активна в темичката
но от понеделник пак ще съм редовна тук
ще се върна да ви прочета, че пак много сте изписали

# 74
Честито сърчице  Heart Eyes Оххх и аз нямам търпение вечеее да чуем нашето, но малко остана

Общи условия

Активация на акаунт