Великобритания - тема 43 Лятно-Есенна

• 47 579
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
  • Bristol
nJlaMuTo, не се притеснявай! Това да ти е проблема, липсата на клизма  Hug Въобще няма да усетиш какво става като започнат контракциите, а и акушерките са много обиграни да оправят подобни инциденти  Wink
surlekova, 14 години е за secondary school. От 16 е sixth form, college или направо да си търси работа  Laughing
Miss Fine, не забравяй колоездене, тенис и футбол  Flutter

И аз сега търся костюм на герой от приказка на Roald Dahl. Но щерката е прочела сума ти негови книжки и си е харесала Фантастик Мистър Фокс. Сега търся подходящ костюм   Crazy А утре съм обещала да ходим да вземем от библиотеката книжка с негови поеми, за да избере една и подготви за училище.

# 286
Зевзекова кога ти е термина?
Ето го и линка http://www.thebristolschoolofdancing.co.uk

Мис Файн и аз като чуя балет и го свързвам с Русия. Не искам там, защото нямам амбиции да става звезда. Искам дисциплина, физическа култура, красива стойка и походка. Затова това училище ме устройва. Ако след време се види, че детето наистина става и или ако тя пожелае бих могла да я преместя. За сега чак толкова на сериозно не искам да го взимам това начинание Grinning

surlekova на 14 би трябвало да е гимназия( secondary school ). Мисля че можеш да го запишеш щом стъпи в УК.

Голден Hug

Има ли хлапета, които ще са рисепшън догодина?

А, с Мери сме писали заедно.

# 287
Шу, термина е средата на декември (14). Вчера трябваше да ми е имунизацията заради резус фактора, а аз още съм в Бг и обикалям по доктори. Оказа се, че аномалията на малкия е твърде рядка и в БГ за сега не виждам как ще станат нещата. Не знам всъщност, споменавала ли съм тук за това...Става въпрос за лявата ръка, има срастване на костта в предмишницата и няма ротация. движи се само на горе и на долу. Изпращаме за консултации в Германия, да видим. Иначе този същия бандид е ресепшън догодина.

Иначе тук времето захладня сериозно и вече се диша нормално, харесва ми Simple Smile От кога не съм си била септември в България, ех...поне да беше по хубав повод.

За балет отдавна се каним и ние, щерковица все се врътка тук с едни рокли на един крак, голям смях  Laughing

# 288
Поуспокоих се вече Simple Smile Да ви кажа,не ме притеснява факта,че ще се изложа-понеже е съвсем нормално да се случи,притесняваше ме факта да не бебето да има някакъв досег.. но щом реагират бързо  Wink сега просто си чакам бебчето да иска да излиза Simple Smile)) лека вечер,момичета и благодаря за отговорите  Hug

# 289
 Зевзекова защо търсиш доктори в БГ?
Мислех че сте се върнали. Нали за съседи пита вчера newsm78  Обърка ме. Иначе не съм те чела да пишеш за аномалия на малкия. Ако искаш потайте си Джи Пито за консултация е G.O.S.H в Лондон.
Леко бременеене.

Ето линк на руското балетно http://www.bristolrussianballetschool.com/index.html

nJlaMuTo леко раждане и здраво бебче.

# 290
  • След завоя в дясно
Затрупаха ме задачите само успявам да ви прочета от сума ти време.
Tzvetak- как се чувства малката в училище, предполагам мина еуфорията и вече сте по спокойни.
За ваканцията питаше- ние за втора година лятото се прибираме в БГ. Като гледам с каква любов са обградени децата било то от роднини, било то от приятели сърце не ми дава да лишавам и двете страни от такива приятни емоции. Laughing Да си призная честно не бях на този акъл допреди няколко години и за да не изневерявам на себе си си хванахме шапките с мъжлето и поергенувахме малко на Ботуша. Беше много презареждащо за мен и върха на сладоледа бе, че на летището се засякох абсолютно случайно с отдавна загубено приятелче- ако това не е Съдба. Оказа, че цяло лято сме били на много места едновременно, но въпреки това не сме се засекли. Чак на излизане от самолета се загледахме.
Мери- като се спука гумата мъжлето носи колелото до вкъщи Joy това е моето  решение на задачата Laughing
За новите изпити- питах повечето приятелки за тях, но нито една не помни да ги е държала, явно отдавна са ги махнали. Дали ще са по- добри времето ще покаже.
Шу- добри новини около вас Hug
Имаме едно приятелско семейство, детенцето е с много голям диоптър очила още от малко, като лупи са очилата. Татко и съвсем целенасочено и казваше Очиларка, Цайс и др. подобни и детето още от малко си свикна да не му пука и да не отбелязва подобни коментари. Мисля, че благодарение на това мина без проблеми и през тийн годините и сега като голям човек. На някои може и да му се стори грубо и да не пасва с  неговото възприятие Peace
Eva_82- браво на вас, радвай се на всяка минута, времето така лети няма да усетиш кога ще почне училище (знам много далечно ти изглежда Laughing) Може и да не ти е настинала, а просто още да се чисти от секрети. Не и се притеснявай, ако я извеждате на вън като е хубаво и тихо времето ще се изчисти по бързо.
Golden- Корените на орхидеята са около 20 см най- големия, има около 5-6 корена нови, права си за мъртвите ще ги махна. Защо трябва да я слагам в по- малка саксия? С кори е почвата, сега като купя нова пак ли кори да купя или от другият вид?
Браво на момчетата (и на теб)
Aniji- George's Marvellous Medicine  http://en.wikipedia.org/wiki/George%27s_Marvellous_Medicine е любимата у дома.
Голяма работа сте- успяхте да ме изчетете Joy

# 291
Благодаря, Шу Simple Smile

# 292
Ell, орхидеите не обичат да имат прекалено голяма "свобода" в саксията. Ако умрелите корени са повечко, старата саксия може да ти се окаже голяма (след като ги махнеш). По- добре да я посадиш отново в кори , защото растението вече се е адаптирало към такъв субстрат. Щом има растеж на нови корени значи растението има шанс Simple Smile

# 293
Зевзекова защо търсиш доктори в БГ?
Мислех че сте се върнали. Нали за съседи пита вчера newsm78  Обърка ме. Иначе не съм те чела да пишеш за аномалия на малкия. Ако искаш потайте си Джи Пито за консултация е G.O.S.H в Лондон.
Леко бременеене.

Ето линк на руското балетно http://www.bristolrussianballetschool.com/index.html

nJlaMuTo леко раждане и здраво бебче.

Защото в ЮК не смятат, че ма нужда от операция, добре си бил. ама аз си знам колко е добре  Crazy Иначе проблема със съседите си е от преди да заминем за БГ, а и нали мъжо е там и се налага да ги търпи  Laughing
Вчера е имал разговор с едно от хлапетата и уж са се разбрали. После и родителите помолили за малко търпение, да видим.

# 294
 Ell Joy на последното изречение много се смях.
Иначе този метод, малко брутален, но явно има ефект.

Зевзекова, ние също обиколихме Франция, Германия и БГ.  Изчакай мнението на докторите в германия, но не се връзвай много на докторите в БГ. На мен ми обясняваха как щяли да присъдят сухожилия на пръст с 3 милиметрова една фаланга, който няма става #Crazy Тук също  имаха безумни идеи, като например да режат пръста. Аз бих изчакала да чуя германците и ако те кажат че нещо може да се направи, бих настоявала за консултация в лондонската болница. На нас ни казаха че могат да направят същото та и много повече от предложенията във Франция и Германия. Успех.

# 295
Надеждата ми е в Германците. Казваш, че каквото предложат мога да настоявам в Англия да го направят, така ли?

# 296
Момичета, според вас 1 ч. 15 мин. стигат ли от кацането на самолета на Т4, изчакване на багажа и придвижване до Central Bus Station на Т1 на Heathrow, ако самолетът кацне по разписание?

# 297
Хей-хо. Мислех си, че всякакви съм ги виждала тук-по пижами, с палта и джапанки,
потници и шалове, чорапогащи на дупки и т.нат.
Вчера в магазина-гол мъж с омотана около дупето хавлия  Shocked
Явно беше прескочил за едните цигари, но ме облещи и мен, дето трудно се впечатлявам.

Пак съм затънала до ушите в работа. Поне ме грее мисълта за хен партито-25 кокошки  Mr. Green

# 298
 smile3532

При нас всички са по разпределение. Тати на работа, мама на спалнята, а Шуши в нейното легло  Flutter

Направихме малка разходка и установих, че вече почти всички дрехи са й малки. Кога порастна толкова  ooooh! Вече водим разговори с "ъъъ", "иии", "маааа"/това съм аз Mr. Green/ и разни други такива сложни думи  Mr. Green
Напоследък съвсем съм се запуснала с това ядене  Crazy Милият ми мъж купува един хубав хляб от ЛИДЛ и един кекс, също от там и аз направоооо ..така се изкушавам постоянно  Crossing Arms А той гадината ми твърди, че съм си изглеждала перфектно!Да, бе да!Ама утре кат се приберем в Чалгария, едва ли ще е на тва мнение, само да се потискам.
Както и да е.
Честити ученици на всички и късмет през новата учебна година   bouquet Дано децата ви носят само гордост!И да се пукате от надуване по родителските срещи Simple Smile)))

# 299
Tolumbe Joy купон.

Днес и в Буутс-а имаше гол мъж. Е, гол до кръста.Ама един Убав с мускули, женорята се кискаха и спъваха като го видеха.

Зевзекова исках да кажа, че когато има диагноза, в повечето страни се лекува по един и същи начин. Ако германците могат да направят нещо, няма начин тук да не могат.

Аз вчера излизах по женски. Супер беше, но май ни беше в повече мартинито Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт