Великобритания - тема 43 Лятно-Есенна

• 47 576
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • Лондон
От къде ги намирате тези откачалки Joy Joy Joy 

На мен ми се събра много за разказване, но почвам от края, поне по-малко да изпусна...

Ами това с училището много хубаво, но никога не съм била по-заета Sad Като добавим всичките извънкласни занимания, направо си е още една работа на пълен работен ден Rolling Eyes

Току що се връщаме от първия училищен празник (разбирайте панаир), темата беше домашни любимци, трябваше да печем домашен хляб, да печем кексове и торти...абе все неща, дето хич не ги мога. Аннабел и татко й пекоха торта, по едно време събираха бъдещия блат с лъжица от кухненския плот Laughing ама толкова много отдавна не сме се смели... Днес всичко, което бяхме занесли, ни го продаваха обратно плюс много други неща..перфектната машина за пари.. Успях да поговоря неформално и с учителката, че досега не беше имало възможност, и моето дете го похвали за изключително добро поведение и обноски Heart Eyes и за тенис уменията й също...

Извънкласните занимания са наистина много, извън тениса не гледам за най-добрите школи, само да е близо до нас и да се стига бързо, иначе не виждам как ще нагласим логистиката... Музиката изникна като нещо ново сега, изненадах се, защото аз съм музикален инвалид, но детето явно е различно и сега ще купуваме борд, понеже нямаме място за пиано Simple Smile

Да не досаждам повече, много хубава неделя и специални пожелания към Толумбата за партито, някоя снимчица дали може да видим тайно после Heart Eyes

# 301
  • Bristol
Аз затова толкова време се дърпах и не исках на пълно работно време да съм. С две деца и мъж, който половината от годината, а понякога и повече е командировка плюс работа  Crazy Радвам се като половинката е в Европа командировка, защото може да дойде за броени часове, ако имам нужда. Ако е в Австралия или някоя африканска страна, където само два пъти седмично полети има до там ... Вече знам нотите за китара, разбирам от баскетбол, футбол, гимнастика и какво ли още не. Неща, които абсолютно никога не са ме интересували и съм гледала с пренебрежение на тях  Rolling Eyes
Ако утре времето остане като днес, мислим на конни състезания да ходим, това пак по идея на децата сме се уговорили с познати. И този спорт ми е напълно непознат, но поне ще има познавачи с нас да ми обяснят. Ако вали обаче, с удоволствие бих си поседяла с малката в къщи. Рядко имаме време за подобни моменти двечките  Heart Eyes А в понеделник съм пак в месомелачката. Щерката е инсет дей, тоест не е на училище, мъжът командировка, синът на училище, детегледачката има час за консултации в болницата, аз съм сама в офиса и съответно не мога да ползвам отпуска. Не че ми е за първи път, ама да си споделя, като съм започнала  Mr. Green

Да не сте попаднали на рекламата на парфюма на Лейди Гага  hahaha Аз в петъка се натъкнах на двама мускулести, разсъблечени до кръста и с кожени панталони  Twisted Evil Flutter

# 302
Кофти време се задава. Дъжд, студ и вятър.

В нашето семейство се очертава аланглето да е гледач.
Остава само и да вместя раждането на толумбчо. Остарявам да му се не види.

Но първо да се оженим  Whistling
 tzvetak, няма как да се размине без снимки.
Знаеш ги тук, ще се ококоря във фейсбук, още в разгара на вечерта.

Шу,
повече тренировки на мартинита явно ви трбват  Hug

# 303
  • Bristol
Гласят промени в бенефитите, които ще започнат от следващата година. Дано с тези промени да има и по-добър контрол Universal Credit

Толумба, а аланглето знае ли за плановете ти  Laughing

# 304
Дори сам предложи. Ако има начин и бебето ще износи, само аз да съм доволна.
Много е добър с мен.

Уф, само да изплача..
Това ipad-и,  itune-и и всичкото му там ай-май за образователни цели, ми разказа играта.
То са едни акаунти, па връзки, па логвания, па нам колко си устройства навързани
и усещам как до Коледа, колегите, които ползваме ще сътворим такава пладова салата  ooooh!

# 305
# 306
От училището на щерката рекнаха, че вероятно ще ме пращат на корт, за това, че вече 3 седмица не е на даскало. Обясних им аз по каква причина се бавим и ми изискаха медицинските часове в България. То хубу, ама имам само за последния един амбулаторен картон, какво сега да тръгна да го превеждам ли  newsm78 За часа в Г. Баня пък имам само касова хвърчаща бележка  Crazy

Иначе, детето тук го записах в един образователен център (с мойта склероза може вече и да съм казала де  Grinning) та поне смятат там с гопожите, за четенето и писането по-добре да не я занимават, че ще вземе да се обърка после като се приберем.

Днес пак е бая топло, ех това лято не иска да си ходи  Mr. Green мен нещо ме примързява да излизам в това слънце, вече байгън ми дойде  Heart Eyes

# 307
  • Нотингам/Пловдив
Здравейте момичета ,влизам да кажа здравейте и се връщам да ви чета.Нямахме нет и явно много съм пропуснала.
Хем се ядосвах че нямаме нет ,телевизия и домашен телефон,хем се оказа че това за нашата фамилия е хубаво изживяване.От четвъртък до днес,сядахме всички на масата и си говорехме,говорехме, голям смях падна и на разходка ходихме всички заедно в комплект.
Днес интернет и всичко останало си дойде на мястото и всеки си е на компа или тв-то.....ех нация техническа. Хайде че много се разбъбрих,връщам се да чета пропуснатото  Hug

# 308
Момичета , спешно помагайте.Имам проблем.Купихме онлайн билет Букурещ - Лондон.При попълването на формата съм объркала последната буква от фамилията.Звънях на Уиз, не било техен проблем, те били само превозвачи.Писахме на митница Букурещ и техен проблем не било.Кажете ми моля ви ако някой се е сблъсквал с подобен проблем какво да очаквам.Много се притесних, че полета е в сряда.И незнаем какво да правим.Обърканите букви са  i  и  y.

# 309
  • UK
преди имаше възможност срещу такса да поправят грешката и то точно по телефона

# 310
  • Лондон
Nia, Wizz Air нещо са те подвели, точно тяхна отговорност е идентифицирането на пътниците, които превозват, така, че пак им се обади, и поискай да ти ескалират обаждането, ако трябва, но те са,които трябва да променят името. Лятото имах билет с EasyJet, който беше купен по погрешка на старата ми фамилия, с едно обаждане ми смениха фамилията, и беше безплатно. Чувала съм, че някой авиокомпании искат някакви пари, един вид глоба за пододни смени, но не трябва да отказват да решат проблема...

Зевзекова, според мен можеш да си създадеш проблеми, ако не представиш документи, най-добре накарай личният ти лекар да напише епикриза и предложено лечение и я преведи и представи на училището, а ако се бавите още, я прати с препоръчано. Лично мнение Peace

# 311
Пак ще звъня тогава.Възможно е да съм попаднала на нелюбезен служител newsm78. Много ви благодаря.

# 312
Точно Wizz Air трябва да ти го оправят.
Миналата година отидох към България като *****iya, вадих нов паспорт и се прибирах като ***** ia.
По принцип се плаща. На мен ми направиха компромис и ми го смениха безплатно.

# 313
  • Манчестър
Пак ще звъня тогава.Възможно е да съм попаднала на нелюбезен служител newsm78. Много ви благодаря.

За една буква не си струва усилието.

# 314
Ние се върнахме от 3 седмична почивка-бяхме 1 седмица в Гърция и 2 в БГ-всичко беше супер в началото и като се върнахме от Гърция баба ми се разболя и за 10 дни почина-направо нямам думи, много ми е мъчно, не знам къде се намирам.

Сега съм като на тръни тука-не знам от къде да подхвана нещата, едно празно ми е.

Оплаках се.

Общи условия

Активация на акаунт