Великобритания - тема 43 Лятно-Есенна

• 47 487
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • UK/София
Мен едните 9 месеца ме плашат, за три години в къщи не искам и да си помислям.
И чистосърдечно си признавам, че нито е заради социализацията,
нито за имунета на детето, от чист мой егоизъм е да си ходя на работа.

Не мога да разбера защо се самонстройваш предварително.Понякога си мисля, че бременността и гледането на бебе за теб ще е наказание.
 Тези 9 месеца никога няма да се върнат.Тръпката от първото ритниче, очакването на следващите и т.н. са моменти които жената винаги помни с умиление. Няма ли да ти се иска да видиш първата крачка и първата усмивка на детето ти?Та това ще ти е дете живот и здраве, не продукт от пазара, който от сега те плаши, че ще ти навреди на кариерата.Понякога наистина човек ходи по това по което си постели.Аз съм благодарна, че можах да си бъда за по 3г. вкъщи с децата, екстра ми беше .Не казвам, че е за всеки разбира се.
 Ave, мерси за мнението за Talk Talk!

# 586
А, каква кариера, изобщо не става въпрос за кариера.
Да, бременността определено ми звучи като наказание. Пък като се случи, може и да ми хареса.
За гледането на бебе-не, защото там много повече неща зависят от както си го направиш.
Знам, че от страни звучи неприемливо, отдайте го на невежеството на никога нераждалата.
Може и да е самонавиване, може и да е грешно, но така го чувствам, така го и споделям  Peace

# 587
  • UK/София
А, каква кариера, изобщо не става въпрос за кариера.
Да, бременността определено ми звучи като наказание. Пък като се случи, може и да ми хареса.
За гледането на бебе-не, защото там много повече неща зависят от както си го направиш.
Знам, че от страни звучи неприемливо, отдайте го на невежеството на никога нераждалата.
Може и да е самонавиване, може и да е грешно, но така го чувствам, така го и споделям  Peace

Когато бях бременна и се регистрирах в този форум, туку що бяха пуснали лентичките за бременност.Като видех някоя майка с дете на 5-6 месеца и я мислех за майка - героиня.Имах я за божество с невероятна дарба, след като е успяла да изгледа детето си толкова месеци. Laughing Аз нямах представа как се гледа бебе, беше ме страх, че няма да знам какво да го правя и че само ще го мъча.
 Но бебето учи майката, не то нея.И не е както казваш, че бебето ще стане такова каквото си го направи, раждат се с характер, а майките възпитават този характер и се опитват за изгладят някои съчки.И точно ти както се разтапяш по децата, ще си противоположност на това за което пишеш.Пожелавам ти теста с две черти за коледен подарък и следващата година по това време да си напишеш мнението отново  Simple Smile Hug

# 588
  • Лондон
някой друг гледа ли мачовете на БГ националния отбор Laughing Аз си продължих абонамента за телемост да мога да гледам тези 2 мача... много ми харесват промените в отбора и ентусиазмът на Любо Пенев... помнех го най-вече с лафа за духането на таратора Laughing, но явно го бива за това, което прави в момента

Толумбата, не виждам какво ще ти попречи да си ходиш 9 месеца на работа, и после когато поискаш, се връщаш пак Heart Eyes Децата, особено момиченцата, много се гордеят с добре облечената, гримирана и приготвена за работа майка да ги води сутрин в градината Grinning

trollipen, радвам се, че сте добре, аз на твое място бих потърсила алтернатива и бих сменила градината Peace

# 589
  Няколко приятелки имах, който говориха така за бремеността и гледането след това. Сега имат по три и не можеш да ги откъснеш от децата, чак като вманиаченост развиха към децата хаха. Та чакам аз да видя какво ще стане с Толумбчето  Mr. Green

# 590

Много сте мили и търпеливи с моите терзания.

И точно ти както се разтапяш по децата, ще си противоположност на това за което пишеш.
Пожелавам ти теста с две черти за коледен подарък и следващата година по това време да си напишеш мнението отново  Simple Smile Hug

Благодаря ти  Heart Eyes

някой друг гледа ли мачовете на БГ националния отбор Laughing

Аланглето  Laughing
Не се шегувам, следи какво ли не за България. Редовно ме информира от
резултатите на футбола и други спортове, до последните изцепки на Б Борисов.

# 591
  • UK
и мъж ми е същият-следи всички бг информационни сайтове и знае за всички далавери в държавата  Laughing
и аз бях от тези дето няма да си седят вкъщи с детето (даже си бях сложила срок 6 месеца) Mr. Green ей каквото казах,че няма, всичко ми се случи в тоя живот значи  Laughing

# 592
  • Bristol
Bean, пътищата са много добре с изключение ако в момента вали силно. Тогава колите се движат бавно, но определено до станд стил като в Англия не се стига Simple Smile Около Мюнхен трафикът е доста натоварен и без да има сняг. А Мюнхен е много приятен град, за немските коледни базари няма да ти разправям! Това трябва лично да се види и почувства! Гармиш партен кирхен (така ли се пишеше) ти е на един хвърлей. Дори да не караш ски пак можете един ден по писта за шейни да се спускате. Аз лично въобще не бих го мислила, а бих търсила билети за евростара или ферито, защото цените по празниците и там скачат.

Future, моята много обичаше да я водя на плуване, софт плей или в зоопарка, имах мембършип карта за там. След подобни активитис с удоволствие се прибираше в къщи да си почине Simple Smile Всички играчки рано или късно омръзват на децата.

Цвета, най-евтино на нас ни излизаше базов лагер София и от там се качвахме до Алеко или Боровец. За начинаещи скиори дори и само Алеко ти стига. До Пампорово има едно малко и китно курортче, Чепеларе, индивидуален учител там ще ти излезе по-евтино от ски училище в Алпите Wink

# 593
Не е въпрос на НЕудоволствие от гледане на бебе, а от промяната начина на живот. За хора, свикнали да са постоянно в движение, да са сред други хора, да имат динамично ежедневие, промяна на живот е доста стресираща.
Помня И първото ритниче, и първото гукане, И първата усмивка, но това далеч не определя бременността ми като велико, божествено изживяване  Mr. Green самият акт - да създадеш и отгледаш жовот е божествен, но това е природен акт. Така, че аз нито се смятам за божествена, нито смятам другите родители за божествени, разбира се има и изключения.

Да е жива и здрава дъщеря ми, дано да успея да създам стойностен човек. Това е най-искреното ми желание. Но то няма общо с периодите на личностни кризи, които оказват влияние на характера и цялостното себеусещане. Т.е. и да ми е гадно и да ми се мре, аз пак искам най-доброто за детето си. Но пък това не ме прави щастлива, когато ми е тъжно.

Не знам дали ще ме разберете.. Tired

# 594
  • London
Merry благодаря за подробния отговор. Как да не го мисля - ми те мойте постоянно са на антибиотици. Ще тръгнем и като стигнем ще търся болници в Германия - така си го представям.
Инъче обожаваме Германия и Мюнхен, но сме ходили през лятото. Ако бяхме двамата...ехе...

За градините/против градините... честно вече ще полудея. 2 дни ходим, 2 седмици на антибиотик. И не ми разправяйте как не изписвали АБ в ЮК.
Искам да ходят, и те искат, но как да стане...
Исках да се върна на работа след първата година, и аз като Толумбето наивно мислех че гледането на деца е както си го направиш...ами не е...
Сега се каня да си търся работа другата година, ами честно не знам... с тези болести; Кой ще ме търпи да излизам от работа, да ги водя по лекари. Докато не се стабилизират и да изкарат поне един месец ходене на градина здрави за мен е нереално да мисля за работа.

# 595
Момичета здравейте,
Извинявам се, че се намесвам, но може ли някой да ми помогне. От какво идва съкращението NIC, става въпрос за e'er NIC и e'ee NIC.

Много благодаря предварително! Hug

# 596
NIC - National Insurance Contributions

e'er NIC - Employers' NIC
e'ee NIC - Employees' NIC

# 597
NIC - National Insurance Contributions

e'er NIC - Employers' NIC
e'ee NIC - Employees' NIC

Благодаря!

# 598
Merry, извинявай за невежеството, но какво е софт плей? Да, добра идея е това за плуването и за плей групите. Утре сме за първи път на плей група-дано и хареса. За съжаление няма наблизо зоопарк.

# 599
  • Манчестър
Места за игра за децата,където се катерят,скачат,пързалят и т.н...

Общи условия

Активация на акаунт