ВМ НВХ - част 51

• 50 966
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Златка,
ако си пила нормални чаши , това означава около 500 мл течност .Просто си претоварила обемно стомаха . Изчакай и се довери на стомаха си .
Щом си гладна - хапни .

# 316
Zlatka, дано е било нещо инцидентно. Но съм забелязала и аз, че ако пия зелен чай (истински) на гладно ми прилошава  Sick По принцип той понижава и кръвното. На гладно мога само гореща водица да пия. А  щом имаш апетит, надали е вирусче  Peace

И с риск да стана досадна, ама аз пак да си подхвана мойта песен...  Mr. Green
Я да вземем да се преброим за срещата,мм? Thinking 
Кой ще идва на 25-ти (сряда) вечерта (примерно 7, ама това ще доуточним)?

# 317

на моя телефон 25ти е вторник  Sunglasses

# 318
на моя телефон 25ти е вторник  Sunglasses
Ауууу, да! ОбРЪкала съм се  Blush
Та значи: за 25-ти ВТОРНИК?

# 319
Бобе, аз мога във вторник, поне засега така изглежда Blush

# 320
  • В Балкана
Бобе, аз мога във вторник, поне засега така изглежда Blush

И аз. Blush

# 321
интересен линк за кокосовата маса:
http://paleohacks.com/questions/2961/how-to-use-coconut-cream#axzz26o6CCvxB

особено вторият пост с обяснението как се абсорбира мазнината и за?о може да води до диарии

# 322
Кокосова сметана аз пробвах един път, май същата, която е показана по-нагоре. На вкус беше ОК, но трябваше да се употреби бързо. По начало съм твърдо за кокос и всичко кокосово, така че ще помисля за приложение например за десерт от време на време, разнообразието е важно Simple Smile

# 323
  • В центъра на мръсотията
Аз точно тази сметана ползвам за кафето, когато нямам друга. На който обича кокос (като мен) - предполагам, че ще му хареса. Мен лично не ме кефят изкуствените подобрители, които са добавени, а и въглехидратите й са мисля 3 пъти повече отколкото на млечната, а аз обичам да сипвам...  Embarassed

# 324
И аз мога на 25ти, но едва ли ще успея за по-рано от 7. Ще следя Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 13:11 от @Mia

# 325
  • GYM
Привет, аз от известно време не съм писала, но не означава, че не съм режимна. Даже проядох и прасешко Mr. Green НЯмах никакъв проблем с храносмилането му, само моралната дилема, ама карай, и това минава. Завиждам ви за срещата, аз имах тайна надежда, че ще мога да прескоча до София, за да се запознаем, ама покрай панаира ми се отвориха професионални изяви и няма как Twisted Evil
Да ви се наоплача, че днес ми извадиха мъдрец и нищо не мога да дъвча Cry Ще се гладува тези дни Crazy

# 326
Малко отклонение, за да постна два линка Wink

Резюме на Good Calories, Bad Calories: http://gutsandblackstuff.com/2010/04/12/a-summary-of-good-calori … s-by-gary-taubes/

Бележки върху Good Calories, Bad Calories (т.е. пак резюме, но по-подробно): http://higher-thought.net/wp-content/uploads/Notes-to-Good-Calor … -Bad-Calories.pdf

Аз си признавам, че и поради липса на време, и поради мързел и други занимания, когато имам време, не съм стигнала до самата книга, макар че я имам в електронен вариант, но резюмето ми беше интересно, а записките изглеждат дори още по-добре заради повечето подробности. Ще се възползвам от този съкратен вариант на първо време, защото е само 30 страници Embarassed

# 327
Велвет, жалко, че няма да можеш да се присъединиш Sad И кофти тази работа с мъдреца Tired Ама добре, че е минало. Бързо възстановяване! А до тогава - масълце, сметанка и сметанови режимни кремчета, крем-супи, ако не те притеснява кансумацията на сурови яйчица - мисля биха паснали екстра  newsm78

@Mia, не мисля, че ще е преди 7, тъй че те броим и теб  Hug
Та засега - Чоколата, Миа, Рейн и моя милост.
Други? Камелот, Петяяя, Баронес, z.2012 бяха изявили желание  Thinking

# 328
От няколко дена  съм спряла  млечните,за да видя дали няма да се размърдат нещата,че от доста време съм на никъде Sad,спрях плодовете,ядките -само сусам продължавам да ям -като тахан-да го спирам ли и него?Напоследък ям печени чушки-само че без сирене са кофти нещата....иначе ок ли са като зеленчук?

# 329
liu jo, от колко време не 'мърдаш'? В обиколки също ли няма промяна? От това, което съм чела, за стриктно вм-нв, препоръчват за консумация предимно зеленолистни от зеленчуците. Та в този аспект чушката не се връзва особено май.
Лиу,
Скрит текст:
ти няма ли да се включиш на срещичкат?  Hug

Я, сега виждам какво ново, интересно четиво е пуснала Шоки! (не го бях видяла при предишния ми пост). Ще мине с приоритет на опашката от 'неща, които трябва да бъдат прочетени'.

Общи условия

Активация на акаунт