ВМ НВХ - част 51

• 50 957
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Ха, интересно е това кокосовото. Аз одобрявам всичко кокосово Sunglasses

Аз да ви помрънкам малко - налазил ме е някакъв гаден вирус и много ме тормози Embarassed Уж нищо особено - болно гърло и хрема, ама такава упорита и силна хрема не помня откога не съм имала. И като седна на масата, трябва да избирам дали да ям или да дишам Shocked Искам да минава вече Cry

А иначе вчера си хапнах телешки език с масло и беше божествен, топеше се в устата, аз много обичам език Laughing Но хремата ми намалява удоволствието Rolling Eyes

# 301
  • София
А иначе вчера си хапнах телешки език с масло и беше божествен, топеше се в устата, аз много обичам език Laughing Но хремата ми намалява удоволствието Rolling Eyes

Ей, за този телешки език обиколих всички вериги за хранителни стоки и нямаше. А така ми се хапваше.

Моля те сподели от къде го купи този език. Вече ще почна да го сънувам  Embarassed

# 302
Петяя, следи месарниците около вас. При нас има една на "Лесидрен" - там няколко пъти сме купували. Този път нямаше, но пък имаше в една на Редута. Просто проверявай около вас. Бързо се свършва, та трябва по-рано сутрин.

# 303

ей тази пробвах няколко пъти,
но й е много силен аромата,
ще чакам да й измислите вкусно приложение

И като седна на масата, трябва да избирам дали да ям или да дишам Shocked Искам да минава вече Cry
това беше сладко  Laughing
оздравявай бързо   Nature Sunny

# 304
  • София
Момичета, имате ли рецепта за солени режимни мъфини??? Пробвани!

# 305

Аз разбърквам 3 яйца след това слагам около 200грама извара и 200 сирене и подправям с къри, чесън на прах,риган и др подправки и слагам в загрята фурна за около 15-20мин.  Simple Smile

# 306
След малко ще метна една в рецептите. На мен много ми допаднаха, ама на мъж ми не особено. Но на него антенките още не са му настроени достатъчно на ВМ-НВ  Mr. Green
метнах я

Шоки, ама веднага да се оправяш!  Naughty Ааа-маха, какви са тия гадни вируси дето те налазват! Hug
Телешки език и аз отдавн ане съм сварвала, та си караме на свински... и сърца доста често взимаме.

Херцен, и аз от тази сметана взимам, ама доста рядко, точно щото още не съм й намерила по-специално приложение, а трябва бързо да се изконсумира след отваряне. Най-често я ползвам за заместител на обикновената във забъркването на зеленчукови крем-супи. А другият й проблем е, че имаше в състава добавени някакви "подобрители" дето не ми звучат особено "подобряващо" Simple Smile)

УАСП, ммм, тея изглеждат мнооого апетитно.. да вземеш да ни разпратиш по едно пакетче по Коледа, мм?  Mr. Green
(Не успях меню да драсна, ама лудницааааа)

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 18:54 от Bobeto

# 307
  • София

Аз разбърквам 3 яйца след това слагам около 200грама извара и 200 сирене и подправям с къри, чесън на прах,риган и др подправки и слагам в загрята фурна за около 15-20мин.  Simple Smile
Аз тази я четох, но за мен това си е жив омлет със сирене.  Mr. Green

# 308

Аз тази я четох, но за мен това си е жив омлет със сирене.  Mr. Green

Laughing Тази смес си я слагам във формички и си представям,че са мъфини  Grinning
А може ли да ми дадете линк за някакви режимни рецепти? освен тези в саита на bb-team

# 309
Момичета, да ви се похваля с най-новото ми откритие: краве масло на Милтекс в пергаментова опаковка. 125гр е за 1.59лв в ЦБА. Има великолепен аромат на чисто и лек дъх на орехи.Майка ми по принцип страшно много се гнуси от всякакви млечни и видове масла, но това като го помириса и ахна! Чак си поиска препечена филийка, намазана с него и ми каза, че имало дъх и вкус на едновремешното краве масло (или както казваме ние русенци, "бутер"  Laughing) Та, препоръчвам ви го, много е евкусно и сметаново. За мене най-доброто българско масло/бутер! Heart Eyes

# 310
да си к ажа набързо преди да отлетя
онази кокосова маса, с която се похвалих тук, е нещо невероятно
хапнах си така от нея - като Баунти е, но няма захар и др. подобрители, които да прикриват липсата на добри продукти
ако я откриете в БГ, взимайте без да се замисляте

а ако искате, се организирайте и ще ви пращам
заслужава си усилията

Херц, такъв тип сметана ползвам за сосове
става чудесно, заедно с настъргана кора от лайм
още повече, ако запека леко в масло или кокос къри паста и после сипя кокосово мляко отгоре
в последните ми рецепти даже има и вариант с тиква, супер си пасват
а после същата рецепта открих в една от книгите ми за азиатска кухня

хайде лек ден от мен
 Hug

# 311
Много е рано, но силно се надявам някой да ми помогне. Тази сутрин като станах пих чаша студена вода, след около половин час зелен чай топъл и след това повърнах  Sick Чудя се дали е възможно да е от комбинацията вода - чай. Та въпросът ми е, понеже хората като повръщат ядат препечени филии, солети и тем подобни, аз какво да ям?

# 312
  • В Балкана
Мисля, че хората ядат препечени филийки при разтройство, а не при повръщане.  Rolling Eyes
Аз лично, след като съм повръщала, нищо не съм яла, няколко часа поне. После тялото само подсказва - малки количества, прости храни - сирени, извара, масло, КМ, някой зеленчук. Това съм искала, това съм яла.

Обичам зелен чай и пия. Имам предвид истински зелен чай, а не китайските Саниета, за отслабване. Но ми се е случвало сутрин да ми се догади от него. А няколко пъти след изпиване, да заседя в тоалетната..

# 313
  • София
W'A'S'P' стягай колетите за БГ  hahaha hahaha  hahaha

Zlatka Mircheva - зеления чай е доста силен и на гладно не ми се струва добра идея. По-добре хапни нещо и след половин час си сипи чай или пий по време на закуската.
Щом повръщаш, не яж. Пий по 1-2 с.л вода на 15-20 минути.
Може да пробваш да хапнеш нещо малко и ако и от него повръщаш спри храната за един ден.

# 314
Благодаря ви. Работата е там, че имам апетит и си хапнах извара малко пък ще видя какво ще стане  Sad

Общи условия

Активация на акаунт