ВМ НВХ - част 51

• 50 928
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
 Тази кауза да се убеждават хората, лично аз разбрах мноого бързо, че си е абсолютна загуба на време. В крайна сметка или излизаш луд, или досаден и все си лошия.. така че няма смисъл. Всеки сам трябва да си достигне до изводите лично за себе си. Аз също минах по този път. Като сам не вярваш в нещо, няма начин да те убедят в него, колкото и безспорни да са ти аргументите.  А и при днешната информация и реклами от типа " яж легнал, седнал, от купата на приятел" , и как маргарина съдържа незаменими мастни киселини и коолко е полезен .. изобщо всеки опит за промяна на установените разбирания е изгубена битка. Важното е сам човек да е щастлив от това, което прави  Wink

# 406
в рекламата с полезни мазнини са внимавали много да не споменат думичката 'маргарин'   Grinning

# 407
добро утрооооооо
тук пак интересни работи се разправят Grinning
за сладкото не може да се сравнявате с мен
това 300-400 г кекс си е нищо
какво ще кажете за същото количество халва и 7-8 морени за десерт Embarassed
сега пък нещо се повредих и не понасям нищо сладко
Шоки ,това нещо с кокосовото брашно мислех да е кексово тесто,а то стана като за курабии (супер са)
една идея за коледни "сладки",но сигурно ще добавя и една лъжица кокосова захар за другите
"онази" тема тази ли е със сравнението прасе и тригодишно дете Thinking
лек и приятен съботен ден

# 408
Прави ми впечатление ,че хората непрекъснато "дъвчат"нещо-навсякъде!Бяхме в зоопарка преди 2 седмици-е почти нямаше голям човек без пакет солети,кубети,чипс и всякакъв друг "джънк",за който се сетите.Оная вечер на площадката аз бях единствената майка,която не носеше солети или бисквити в чантата си,и услужливо да подава на отрочето си!Толкова ли не може да се издържи 1-2-3 часа без да се дъвче? Sad
Рекламата за маргарин "Калиакра" или за "детските кренвирши"ме докарва до бяс!

# 409
Таня, коя от рецептите с кокосово брашно? Embarassed Аз не съм ползвала такова брашно, защото нямам, само стърготини, но съм правила някои неща с бадемово и ленено брашно. Още при първия опит забелязах, че са много компактни брашна, не заместват едно към едно пшеничното, затова винаги съветвам ако се адаптира рецепта с пшенично брашно и изисква примерно 1 чаша, да се вземе не повече от половин чаша от "алтернативното" брашно, за да не стане прекалено сухо и твърдо крайното произведение. Напоследък обаче, вече от месеци, не ми се занимава с такива кулинарни подвизи Laughing Но се радвам, че се е получил добър резултат при теб Hug

И вече нямам търпение за срещата във вторник! Hug

# 410
ей това:
5 яйца
50 грама масло
100 грама кокосово брашно (брашно си е, не стърготини)
1-2 милиграма ванилия на прах
1 с.л. псилиум хуск (това мисля да го изключа)
1-2 с.л. какао
1 ч.л. бакпулвер
Настърган тъмен шоколад

без псилиума
направо могат да станат курабийки
тестото е като  масленното тесто за коледните курабии
за срещата:и аз искам снимки
а като мислите за следващата да кажа,че и тук при мен има голяяяяямо канапе , удобен транспорт и ресторанти се намират Laughing

# 411
  • София
Здравейте,

Аз нещо тази седмица се изложих с режима  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed, но няма да се отказвам. Прегрешила, прегрешила то си е за мен. Но след като видях това чудо https://www.facebook.com/photo.php?fbid=160358400754639&set= … ype=1&theater   съм сигурна, че и аз, и вие ще успеем.

Хубави почивни дни.

П.П. Относно коледните сладки, мен почна да ме тресе моята тиха лудост. Знам, че е рано, но.....КОЛЕДА е периода, в който правя много сладки, за подарък основно.

# 412
А, ясно, Таня Hug Ами, виж какво се е получило на снимката... Но и така, както го описваш, звучи добре Sunglasses

Петяя, не знам тези снимки дали са достоверни, на долния ред ми се струва, че мацката е със силикон, който не присъства на горния, така че ако е сложила силикон, може да е направила и други интервенции... Да, виждат се много добре оформени мускули, но и за тях си мисля, че може да са ползвани "помощни средства" под формата на добавки. С две думи, малко съм скептична точно към тази пълна промяна. Но че сме способни на много повече, отколкото предполагаме - в това се убедих Peace

# 413
  • София
И аз снощи изневерих много здраво на режима.  Mr. Green

Според мен тези снимки въобще не са достоверни.  Naughty

# 414
  • Sofia
Момичета, и аз се записвам в клуба на съгрешилите. Не знам какво ми стана последните дни, дали е защото съм в МЦ, но полудях за сладко. И като се добави, че съм нервна... стана страшно.  Cry
Да споделя с вас хитър начин за отделяне на жълтъци от белтъци. Не чче много ги отделяме, но например за опалянките трябва:
http://youtube.googleapis.com/v/Uz2Vnp5ZW4c

# 415
  • София
Момичета, какъвто и да е начина на постигане на резултатите от сничките, има ли значение. Важното е, че го е постигнала. Идеята ми беше да си дадем кураж. Това не е мисията невъзможна, а напротив висчко е възможно.  Peace

# 416
Така е, възможностите на човешкото тяло и дух са много големи Hug

# 417
Ехо, девойки, имаме резервация:)

Вторник, 25 септември от 19:00ч в Скарабар
на Заимов, ул. Димитър Греков 2 има и карта в сайта: http://skarabar.com/contact.html

Според прогнозата времето ще е много подходящо за градината (около 30 градуса), затова запазих маса за 8 души там. Дано е така:) Резервацията е на мое име - Цанева.

Ще се постарая да бъда точна, но има малък риск да се забавя с 10-ина минутки. Ще ви изпратя телефона си на лични, за да имаме връзка. Ако някой още смята да се присъедини бързо да казва, за да увеличим местата Simple Smile)) Слънчева събота ви желая и доскоро виждане:)

# 418
Добре сте си вие, срещ, скари, ала бала
А аз си пека пилето в дъжда ...  Sad

Днес натворих нещо като американските плачинки, малки и дебели, като смесих разбити на сняг белтъци с кокосови стърготини и после ги припекох в намазан с Масло тиган
Останаха си дебелички и пухкави
С крема ирене тип Филаделфия бяха супер

Сега варя тиква, после ще я разделя на две за сос с чили и кокос и за десерт  с масло, канела и кокос

Слънчев ви  ден
 Hug

# 419
Танче, искам и аз да се повредя така  Mr. Green Щото и аз съм от хората дето мога да се гътна, ама ще си го изям! Няма да забравя така един буркан Нутела от тия по 400 гр. Опитваше се да ми се опре  Blush Сега съм на фаза, дето сладкото не ме изкушава и мога и без него, но не бих казала, че не го понасям  Wink (А тези 'курабийки' на Шоки,  откъде ги взе, че аз не успях да ги намеря в рецептите ...чудя се на колко градуса се пекат  newsm78 )
Ти хубаво си ни поканила на дивана, ама на теб пък не ти ли се очертава някое наминаване към милата родина?  Flutter Иначе ще ти заделим Испешъли едни снимчици.

Добре сте си вие, срещ, скари, ала бала
...
W'A'S'P' , а ти диван имаш ли? Веднага ще организираме една среща Wink

Аз пък днес задушавах филе тилапия в масло и кокосово мляко. Хареса ми как се получи.

Кривналите  - да се хващат в ръце  Wink
То и на мен яко ми се е отворил апетита, ама ми се яде масло, много масло, сметана, някакъв кокос примерно. Даже днес си забърках каймака, който ми беше останал от млякото с малко стрита ванилия и кокосови стърготини.

Лиу, ти остави, че услужливо тъпчат своите деца, ама те по площадките много услужливо тъпчат и моето!!  #Cussing out  (А онази реклама дето да си си ядял нам-си-кво-си легнал, седнал, ме остави без думи  ooooh!!)

@Mia   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт