ВМ НВХ - част 51

• 50 922
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • here, there, everywhere
Moмичета, а аз къде да гледам снимки? Моля някой да даде заявка за приятелство във фейса: vasileva_teodora1@yahoo.com

# 511
Бърз доклад: мнооого приятна среща, ще се повтори! Много се радвам, че се запознахме  Hug
Повече подробности - утре... че не остана време за спане  Confused

страхотно, много се радвам
 Hug
макар че и леко завиждам, ама няма как

Марги, бързо да се оправя детенце

Злате, и аз на Дюкан сънувах често хляб и др. такива
тук досега май не ми се е случвало

Херз, велвет, и аз подозирам щит. ми жлеза, въпреки че тук ми изследваха общия хормон и уж бил в норми
споделете за добри клиники, плс, и дано ми остане време догодина най-после да го  направя това

хайде лек и слънчев ден
 Hug

# 512
Здравейте момичета  Hug
Радвам се, че сте си изкарали добре ! Ако може на лични да ми покажете снимки много ще се радвам!

# 513
Срещата беше супер-момичета,страхотни сте-радвам се,че се запознахме !Менюто-подобаващо-зелени салати и мръвки най-разни!А и по чаша червено вино,разбира се LaughingЩе ми се да се повтори това събитие,пък и повече хора да дойдат!

# 514
мда Thinking
направо ви завиждам
може ли снимка на личния
мерси  bouquet

# 515
Привет на всички! Много ми беше приятно на срещата снощи, радвам се, че се запознахме, изкарахме си супер, а храната беше страхотна Mr. Green Станах фенка на Скарабара.

Днес ще потърся рецепта за ВМ-НВХ сухари и ще я сложа в темата с рецептите, а също и едно-две други нещица, които са ми хващали окото в блоговете с рецепти Wink

# 516
Беше супер Simple Smile Много се радвам, че се запознахме, изкарахме чудесно, на косъм да забравим да се снимаме:) Качила съм снимките и съм пратила линкче на всички дами от снощи. Ще изчакам ако те нямат против и ще пратя и на другите, които си поръчват. Бяхме Cioccolatta, Rain, Bobeto, Liu jo и аз, Mia.
Обезателно трябва да повторим, надяваме се да дойдете този път повече. Хапнахме мръвки, пийнахме винце и познайте за какво си говорихме:)))
Впечатлена съм, че всички дами, с които се запознах вчера са много хубави и имат здрав, млад, свеж и енергичен вид и излъчване. Режимът оставя трайни и много положителни следи Simple Smile
Хубав ден!

# 517
Добро утро момичета, радвам се че сте си изкарали хубаво. Аз след малко ще лягам да спя след нощната, само чакам една бърза пералня да се извърти. Да се похваля, че ден първи беше успешен, а той обикновено ми е най-труден. И моля и аз за снимчици на лични ако може, че във фейсбук хич ме няма  Blush .

# 518
  • София
Момичета, така ви завидях за срещата. Най-благодродно разбира се   bouquet Трябва да се повтори, но предлагам да е съботно или неделно, така ще имаме повече време за дъра - бъра и обмяна на опит.  Hug Къде мога да видя снимки и исакми приятелство във фейса  Praynig

# 519
Аз нямам нищо против да пратиш снимките на желаещите Simple Smile

# 520
Аз също нямам нищо против!

# 521
може ли да видя снимкитеееее    Praynig Praynig Praynig

Херз, велвет, и аз подозирам щит. ми жлеза, въпреки че тук ми изследваха общия хормон и уж бил в норми
споделете за добри клиники, плс, и дано ми остане време догодина най-после да го  направя това
като се натуткам да отида, всичко ще си кажа  Flutter

# 522
  • София
Давайте снимки, даже може във фейса да си направим групичка  Peace

# 523
  • SA
И аз чакам снимкиии!  Hug

# 524
  • В Балкана
Аз нямам нищо против да пратиш снимките на желаещите Simple Smile

За да не излизам само аз лошата, ще си дам съгласието.  Mr. Green

И понеже сме много, ама много хубави, мисля да кача една-две снимки във Фейсбук.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт