ВМ НВХ - част 51

• 50 921
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
И аз нямам против да се изпратят  Peace

# 526
А мен ще ми добавите ли във фейса: Zlatka Mircheva или chocolate1990@abv.bg  Simple Smile

# 527
  • София
Хайде и мен да добавите Petya Stoyanova, но сме много с това име търсете Accountant at Счетоводна къща Прима Интелект.   bouquet

# 528

кой прави група във фейса  Rolling Eyes

# 529
  • София

кой прави група във фейса  Rolling Eyes

Никой още, за сега само се събираме като приятели и после ще сътворим една и ще се добавим един по един. Ще имам грижата ако някой не ме е изпреварил.   bouquet

Дай координати, по които да те открием.

# 530
Аз мога да направя група там:) Ще отнеме по-малко време, отколкото да разпращам линка към снимките на лични. Ще направя групата затворена и ще я постна тук, а който иска да се присъедини ще си пуска рикуест. Дайте ми 10 минути:)

# 531
  • София
Аз мога да направя група там:) Ще отнеме по-малко време, отколкото да разпращам линка към снимките на лични. Ще направя групата затворена и ще я постна тук, а който иска да се присъедини ще си пуска рикуест. Дайте ми 10 минути:)

Аз направих, как да те намеря , за да не стават много групи

# 532
и мен!
много сте сладки

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 16:55 от tania6

# 533
Момичета, може ли и аз да се присъединя към групата във ФБ /и как да стане това/  Embarassed
Аз в момента се опитвам да отслабна с Папе, но всеки ден най-редовно ви чета, и мисля като постигна задоволителни резултати с д-р Папе /надявам се/, да се присъединя към вас   bouquet

# 534
  • GYM
Как е името на групата във фейса? Искам и аз! Crossing Arms
Снощи, много късно след работа бях гладна като звяр, а мъжлето взел едни свински мръвки - вълчо мезе му казват. Та седя си аз и ям Mr. Green и знаете ли - няма морални дилеми, няма чувство за вина. Мисля си само - как ми е липсвало това през последните 16 години Crazy и как се чувствам силна и човешки Crazy
Истински ви завиждам за срещата, надявам се да мога да се присъединя на следващата Hug
Велвет, всичките могат да бъдат признаци на намалена функция. Могат и на други неща, предполагам. Embarassed Също ако ти е студено, не можеш да се стоплиш, това е друг признак за хипофункция. Може да има и нарушения на цикъла.
Нямам други оплаквания, което ме навява на мисълта, че може и да са признаци на лошо хранене... Все пак не малко си причиних през последните 18 години, тялото има нужда от време да се излекува...

# 535
Никога не съм имала морални дилеми по отношение на никакво месо Sunglasses Вярно, че и домашни любимци не съм имала, може това да е причината.

Радвам се за теб, че си се отървала от дилемите! Hug

# 536
Здравейте!
Преди няколко месеца правих кръвни изследвания и се установи,че имам ниска кръвна захар 3.99
При този режим като се приема малко въглехидрати дали е подходящ за мен?

# 537
ioioto0, трябва да се знае едно нещо - не само от теб, а от всички: ниска кръвна захар като хронично състояние няма. Ниската стойност, която си имала при измерването, е била причинена от предишен рязък скок на захарта, последван от рязък спад - това е причината за падане на захарта. И това се получава при консумация на "бързи" въглехидрати от сорта на кока кола, много сладки храни, бял хляб. Не е задължително да се стигне до ниска захар, но при някои хора се стига. И не е страшно, но е признак, че трябва да си обърнеш внимание на храненето.

# 538
  • here, there, everywhere
Гледам аз хубави моми във фейса, но и ако споделите кой кой е?

Днес съм предимно сметанена. Много ми се е отворил апетитът та да го подтисна малко. По-знаещите моля да кажат дали правилно действам?

# 539
  • SA
ioioto0, кръвна захар 3,99 не е изобщо ниска, а си е в центъра на нормата.
Напоследък си мисля, че при нашия режим веднъж тялото като се адаптира към горене на мазнини, дори и по-ниски кръвни захари не му влияят особено. Аз нали си правих разни експерименти със себе си напоследък, та един ден си изследвах кръвната захар почти на 2 часа, преди , след хранене и т.н. Та с учудване установих, че кръвната ми захар през целия ден се движи между 2,4 и 3,5 и дори и не усещам глад при стойности под 3, да не говорим за други симптоми на хипогликемия.
За месото морални дилеми и аз не съм имала дали да го ям. Нормално е месоядните животни да се хранят с други животни, а не с разни трици, каши, елди и не знам си какви измишльотини.
Пратете ми на лични адреса във фейсбук! Моля!

Общи условия

Активация на акаунт