Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 5

• 38 720
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Не забравяйте , че понякога като си с ваучер отношението е доста по различно! Точно заради това напоследък предпочитам редовната цена, отколкото евтинийка придружена с просташко отношение Naughty

# 136
  • в сърцата на децата <3
Ами да се надяваме, че като не напълно нов клиент отношението ще е нормално. Все пак, специално за мен, Чефи знае, че при Маргото ходех поне 2 пъти месечно и всеки път оставям голям бакшиш. Но пък и няма нито един път, когато да съм си тръгнала разочарована, Маргото винаги ми правеше повече неща от пожеланите - винаги, ама винаги, ми правеше прическа, без да ми иска допълнителни пари за това. Чефи съм я гледала как работи. Не ми допада като човек, като излъчване, но пък нямам лоши наблюдения от работата ѝ. Много се надявам да не ме разочарова! По принцип съм супер непретенциозна, дано няма гафове!

# 137
  • гр. Пловдив
... А някакви по-известни обекти да кажеш в близост?Не мога да се ориентирам къде точно се намира салона.
...
Улицата зад Гранд. Посока х-л Норис. В дясно след кръстовището.  Peace

# 138
  • Sunshine state
... А някакви по-известни обекти да кажеш в близост?Не мога да се ориентирам къде точно се намира салона.
...
Благодаря ти много.  bouquet
И аз си взех ваучер за салон Диамант и честно казано нямам особени претенции,само да ме подстриже достатъчно,че напоследък не съм доволна хич от моята фризьорка-все по-малко ми скъсява косата,а моето желание е да ме взема повечко.

# 139
  • Пловдив
...

Това за Диамант ли Rolling Eyes

# 140
Днес посетих салон Диамант,цялата процедура сигурно отне не повече от 10 минути.По-скорострелно подстригване не бях преживявала.Беше се забързала ,защото се обади  по тел. друга клиентка .Съобщи й ,че "набързо има едно подстригване,така че да идва" и тя дойде.
Поисках на пластове да ме подстриже,но тя заяви че ще ме изравни и пластовете не означавало по-бухнала коса.И аз си мисля,че не ми обра въобще добре върховете.То за това време нямаше физическата възможност да направи нещо повече.В момента не може да се познае ,че съм била на фризъор,все едно не съм .
Дано това претупване да е било пълна случайност.

# 141
  • Sunshine state
Днес посетих салон Диамант,цялата процедура сигурно отне не повече от 10 минути.По-скорострелно подстригване не бях преживявала.Беше се забързала ,защото се обади  по тел. друга клиентка .Съобщи й ,че "набързо има едно подстригване,така че да идва" и тя дойде.
Поисках на пластове да ме подстриже,но тя заяви че ще ме изравни и пластовете не означавало по-бухнала коса.И аз си мисля,че не ми обра въобще добре върховете.То за това време нямаше физическата възможност да направи нещо повече.В момента не може да се познае ,че съм била на фризъор,все едно не съм .
Дано това претупване да е било пълна случайност.
А другите стъпки - масажно измиване,маска и подсушаване как ги спази за толкова кратко време или...? Rolling Eyes

# 142
  • Sunshine state
...

Това за Диамант ли Rolling Eyes
Мисля,че е за 'Фасон",защото въпросът ми беше за него. Thinking

# 143
Изми ме набързо с шампоан,като ме заля  с водата,започна да ми се стича малко по гърба ,после отпред.Нямаше нито масажно измиване ,нито маска.
Изми ми косата,кръцна тук там и ме подсуши със сешоара.
Друго ,което ми направи впечатление,че всичко при нея е нахвърляно.Върху работното си място беше нахвърляла използваните от подсушаването кърпи(еднократни,поне 4-5 такива),отдолу се намираха четките ,ножиците,и всичко останало.Постоянно ровичкаше да търси я гребана,я ножицата.

# 144
  • Sunshine state
Значи ще пишем лоши коментари със сигурност.В лапни.бг има ли място за коментар след използване на ваучера,понеже аз имам практиката да оставям такива. newsm78 newsm78

# 145
  • Пловдив
Изми ме набързо с шампоан,като ме заля  с водата,започна да ми се стича малко по гърба ,после отпред.Нямаше нито масажно измиване ,нито маска.
Друго ,което ми направи впечатление,че всичко при нея е нахвърляно.Върху работното си място беше нахвърляла използваните от подсушаването кърпи(еднократни,поне 4-5 такива),отдолу се намираха четките ,ножиците,и всичко останало.Постоянно ровичкаше да търси я гребана,я ножицата.

Оффф,то по-добре да не ходя тогава и да прежаля 5-те лева Stop Това е оная старата фризьорка,нали?Дето вчера я споменахме-Чефа безобразно нагримирана с тон фон дьо тен и изкуствена коса Crazy Mr. Green

# 146
  • в сърцата на децата <3
Изми ме набързо с шампоан,като ме заля  с водата,започна да ми се стича малко по гърба ,после отпред.Нямаше нито масажно измиване ,нито маска.

Оффф,то по-добре да не ходя тогава и да прежаля 5-те лева Stop Това е оная старата фризьорка,нали?Дето вчера я споменахме-Чефа безобразно нагримирана с тон фон дьо тен и изкуствена коса Crazy Mr. Green
Хахахаха тя ще да е била. Аз мисля все пак да отида, имам час днес. Ще дам отзиви след това, не бързай да се отказваш. На мен тая работа ми изглежда странна, все пак както казах доста редовна съм била в салона, никога не съм виждала лошо отношение, още повече пък такова. И кому ще е нужно това? Да си изгонят клиентите ли? Съмнявам се! Нали целта на тия промоции е да отидат повече хора и да си съберат постоянна клиентела... Хайде следобед ще пиша дали е минало добре или сме си скубали екстеншъните с Чефито  Laughing

# 147
  • Пловдив
 Laughing ок,ще чакам...

Аз си мислех да питам дали не може само да ме измие и изсуши без подстригването newsm78 Ако не ти е проблем ще я питаш ли,моля Peace Praynig

# 148
  • в сърцата на децата <3
Ще се опитам да не забравя, обещавам  Peace

# 149
  • Пловдив
http://eurovoucher.bg/index.php/offers/view/717

Още нещо разкрасително...жалко,че ми е далече Tired

Общи условия

Активация на акаунт