На колко години загубихте девствеността си?

• 60 527
  • 895
  •   1
Отговори
# 60
Малко преди да навърша 16, не изцяло по мое желание, и определено не мога да кажа, че ми хареса.
Струва ми се, че се драматизира доста по темата за младото поколение и секса, далеч не започват да го практикуват толкова рано, поне не и масово. Навремето аз бях една от първите от познатите и приятелките ми, опитали от секса (ако минавам още за представител на младото поколение Laughing ). Отвреме навреме чета подобни теми и в тийнпроблем - там отговорите масово са 16-17, ако случайно някой отговори 14-15 другите започват да го поучават Laughing. Та така.

# 61
  • ул. "Мечтание"
Защо не? Искат момичетата да открият тоази прекрасен нов свят, но на съответния етап не са Флюбени. Нищо лошо. Е, ако е под давлението на околната среда е глупаво, разбира се.

Нищо лошо де, аз обаче не мога да го разбера... Нищо повече! Simple Smile В повечето случаи беше под влиянието "на околната среда" де. Което, да, струва ми се адски тъпо!1)  Ама шарен свят!  Crazy 2) Не съм длъжна да го разбирам всичкия.
За много хора съм луда, че съм се оженила за първия и единствен сексуален партньор, който съм имала... Може би се налага да им подскажа, че не става въпрос само за секс, ама кой ти слуша такива небивалици.  Laughing

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 13:22 от Нощни очи

# 62
  • София
Гласувах анонимно- доста старичка бях по съвременните стандарти.

# 63
  • в сърцата на децата <3
Ми аз освен да си призная, че явно съм от бабките, които в предпенсионна възраст са се сефтосали - чаааак на 21... Доста влюбена бях, не беше идеално зле... Бях му казала предварително, че да не се стресне, а и да е по-внимателен. След това ми "сподели" че чак е учуден, че наистина не съм го излъгала  Laughing

# 64
Стига бе, момиче на 14 да прави секс с 30 годишен, това е подсъдно.
Естествено, че се разбира дори и да няма кръв че им е за първи път, по поведението и държането в леглото, въпреки, че и това не е много сигурно, понеже сигурно има девствени момичета, които нарочно се правят на отворени пред другите и се обличат да не казвам как, само и само да се впишат в колектива.

# 65
Така е, Нощни очи, тъпо е да правиш каквото и да е само защото другите го правят.  Peace Но ако е поради експериментаторски дух е съвсем друго. Grinning

# 66
Да, обаче разочарованието от първият път макар и сторен експериментаторски може да окаже трайна следа и върху психическата нагласа за всеки следващ път...

# 67
Аз не виждам нищо срамно това да се случи след 20-тата годишнина. Даже се моля повече от младите (аз съм на 26 де  Laughing) така да мислят  Blush

# 68
  • в сърцата на децата <3
Аз не виждам нищо срамно това да се случи след 20-тата годишнина. Даже се моля повече от младите (аз съм на 26 де  Laughing) така да мислят  Blush
И аз съм от тази категория "стари"  Mr. Green

# 69
И мен ме пишете в категорията на старите, след 20

# 70
Яко петъчна е темата hahaha Гласувах анонимно. Статистиката, която се получава, ми е доста любопитна - очаквах леко по-различен резултат, но не много по-различен.

А пък относно сексуалния опит и "признаването" за сефтето - мислите, че при втория или третия си акт хората имат сексуален опит ли? Забравили сте Grinning
От друга страна, разочарованието и травмите от едно раждане колко по-тежки могат да бъдат от всякакви младежки експерименти първия и други пъти... (щот' нали форум бг-мама е, все пак, не тийнпроблем).

# 71
  • София
На 44 години съм. На 16 го направих за 1- ви път. И повечето около мен  Wink Не станахме развалени момичета. Още нямаше чалга, а за приституция изселваха. Това в кръга на майтапа  Laughing
Ожених се за първия ми, но после си наваксах като се разведохме  Laughing Ама това е за друга тема  Joy

# 72
Последното което ми разказа е за своя наборка чиито приятел е на 30 и си ходел да си спи у тях, а майката им готвела за вечеря и си го харесвала жената та нямала нищо против че клеца дъщеря и.
То в конкретния случай малко на съмнения ме изби работата относно майката и приятеля ама айде....
Аз мисля на 17 бях
Спомням си един приятел преди години имаше сестра, която на 15 ходеше с един батко 10-15 години по-голям от нея. Когато го попитах техните дали нямат нищо против, той ми отговори, че дори се радвали, че щял да я пази!  newsm78  
Толкова я опази, че малко след това забременя, а сега е на 25, с две деца и разведена. И жизен опит като за цял роман.

# 73
Да, обаче разочарованието от първият път макар и сторен експериментаторски може да окаже трайна следа и върху психическата нагласа за всеки следващ път...

Всяко действие носи последствие, затова е хубаво да се обмислят разни неща.

ПП И аз имах приятелка с много по-голямо гадже, да сме били на 12-13 години. Не я беше пипнал, майка ѝ беше окей със ситуацията. Не знам как се развиха нещата нататък.

# 74
  • Варна
След 20 не сте стари, недейте да кокетничите! Wink
Обче след 30 предполагам, че девствеността вече е станала проблем. Не за друго, а защото реакциите на отсрещната страна могат да са много болезнени.

За протокола: на 19, не ми хареса- имаше си всички "екстри".

Общи условия

Активация на акаунт