На колко години загубихте девствеността си?

• 60 586
  • 895
  •   1
Отговори
# 90
НА 15г.с един доста по-голям батко,с кухата си лейка си мислех,че като легна с него ,ще ми стане гадже Joyа после колко време го преследвах Heart Eyes

# 91
Само да вметна, че ти намеси партньорите – не вярвам някоя от нас да си е легнала целенасочено с простак първия път, така че размислите в тая насока са напълно неуместни.
Хубаво е да мислите, че днешната младеж го прави за първи път след пълнолетие и вероятно ще се разочаровате, когато децата ви станат на по 18 и започнат с признанията...Фактите са това. Имам доста по-малък брат, около него ужасно много познати, които сега са на по 20-22 и съм говорила доста с тях на какви ли не теми...

# 92
Гледам,има и други "дъртачки" като мен  Laughing

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 20:21 от Мидичка

# 93
Интересни отговори - преобладават 18-20.
Но не е зле да се уточни и поколението, тоест жените на 40+ логично по-късно да им е бил първия път примерно...Пуснете темата в тийнфорум - и  ще се стреснете!

Да бе да. Жените на 40 + в манастир са живели. И през 70-те и 80-те са си живяли тийновете като тийнове, само дето по не се е разчувало, сравнено с днес.
Но си права, че ще интересно да се разцепи анкетата по набори. Само че ще стане много дълга.
Гласувах.
В тийнфорум всички се правят на много печени, та реален резултат, дори и анонимен, надали.  Mr. Green

# 94
  • София/Горна Оряховица

Е, ама не беше по вкуса ми. Например, ето това много би подхождало, щото все пак, важни работи се вършат, крада душа, присвоявам си я за моя, отпечатъци върху личността ми се правят и някакви такива важни, съдбоносни неща са това. И трябва да бъдат означени с походяща музика и 13 руси самодиви, които да танцуват около огън, в който гори мой и негов косъм, за да бъде още по-ярък отпечатъка върху личността и съдбата ми.

_____

Откъде се взех такъв идиот, че да ги пиша такива бе  Joy . Спирам със спама.

Ааа, Естел, сега разбрах. И сега се чудя - като съм била без душа, как така се е навил да си легне със зомби? Или то затова са самодивите - да го омаят, омагьосат, че да си легне с горкото, не-дефлорирано зомби... колко съм била непросветена.

Публикувам вече за четвърти път бе хора, дайте ми някаква пролука от време, че да сколасам  Crazy .

# 95
Никаква музика не съм имала. Laughing

# 96
  • София
Срамота!  Crossing Arms

# 97
  • София
Само да вметна, че ти намеси партньорите – не вярвам някоя от нас да си е легнала целенасочено с простак първия път, така че размислите в тая насока са напълно неуместни.
Хубаво е да мислите, че днешната младеж го прави за първи път след пълнолетие и вероятно ще се разочаровате, когато децата ви станат на по 18 и започнат с признанията...Фактите са това. Имам доста по-малък брат, около него ужасно много познати, които сега са на по 20-22 и съм говорила доста с тях на какви ли не теми...

То не е нарочно да е легнала с простак, а от неопитност и наивност, понякога от по-голям натиск или дори срам да не изглежда смотанячка. Не защото са били влюбени, имали са период на опознаване (ключително откъм сексуалност, сещате се, целувки, прегръдки, натискане по пейките...). Нещата се усещат, както вече написах, а не от вратата и хоп, айде в кревата, щото имаме работа да вършим!  Simple Smile

# 98
Интересни отговори - преобладават 18-20.
Но не е зле да се уточни и поколението, тоест жените на 40+ логично по-късно да им е бил първия път примерно...Пуснете темата в тийнфорум - и  ще се стреснете!

Да бе да. Жените на 40 + в манастир са живели. И през 70-те и 80-те са си живяли тийновете като тийнове, само дето по не се е разчувало, сравнено с днес.
Но си права, че ще интересно да се разцепи анкетата по набори. Само че ще стане много дълга.
Гласувах.
В тийнфорум всички се правят на много печени, та реален резултат, дори и анонимен, надали.  Mr. Green

Моралът и задръжките са различни. Който иска нека отрича.

Анди де, говориш за подбор на партньори вече, нищо общо с първия път.
Защо намесваш опита? И кой ти каза, че някой така го е направил - здрасти, асл - айде да се изтаковаме...

# 99
Айде бе, а 20, 30 и 40-годишните никога не лягат с простаци и/или от вратата за кревата...

То полските водопроводчици са мит само, да, да  Sunglasses

# 100
Ами именно - в,ъзка с пъ,вия път не виждам!

# 101
  • София
viliko , че първия път партньорът да не пада от тавана на спалнята?  Joy Нали пак сам си го избираш.

# 102

И аз, и го отчитам като недостатък. С музика щеше да е съвършено.  Sunglasses

# 103
  • София
разбира се, че има подбор на партньор! За първия път говоря точно! Остава и да бях легнала с първия, дето ми се натиска или ми се пише гадже! НикУгиШ! В другата тема, за децата и секса писах, че преди секса се минава през една или повече любовно-платонични драми, малко добиване на емоционален опит в любовта. Не е задължително първото гадже да е първият сексуален партньор, дори второто бих казала, че остава леко излъгано.

# 104
viliko , че първия път партньорът да не пада от тавана на спалнята?  Joy Нали пак сам си го избираш.

Ма не говоря аз за избори и простаци дееее  Joy

Анди, моля те - аз съм съгласна с теб, но в контекста на темата няма връзка  Stop
Или поне я изясни - общото между избора и първия път? Вероятно мислиш, че тези - дето не го отчитат като нищо особено - не са били направили правилния избор ли?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт